bugün
- 30 ağustos zafer bayramı6
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı25
- seri eksicimin iki entry atlaması2
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek2
- online yazar sayısında azalma2
- gebze fm3
- güne bir atatürk sözü bırak2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- rafael leao31
- 30 ağustos kurtuluş savaşı'nın sonu2
- sözlük yazarlarının nahları9
- salih mirzabeyoğlu5
- ben geldim naneler8
- arkadaşlar hesabı silicem14
- antipanik12
- aleksey batrakov9
- menzil cemaati ne üretiyor7
- büyük taarruz4
- tai lung36
- günün sözü24
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- para harcamayı sever misiniz6
- fenerbahçe23
- velvet23
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- bir şey soracağım5
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- legacy kod2
- türkiye18
- melih gökçek6
- radyo mavi2
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- galatasaray8
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- hayatı dar eden aile4
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- futbol9
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- birader bay beyler3
- kapadokya27
- ateistlerin yaşama amacı28
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- s'i l v'e r m'i s t4
1985 yılında kurulan ve bugün dünyanın en çok satan kozmetik markası.
Epılın bilgisayarı.
son zamanlarda ruby woo, diva ve kinda sexy rujlarında satış patlaması yapmış kozmetik markası. üçünü de yerim.*
Allığın düzeyini ayarlarsanız hepsi güzel.
Çöp markadır, soba yakmak için kullanılabilir affedersiniz ama. Beğenmediğiniz erkeklerle buluşmaya giderken kullanın. evet.
Çöp markadır, soba yakmak için kullanılabilir affedersiniz ama. Beğenmediğiniz erkeklerle buluşmaya giderken kullanın. evet.
matte serisinden russian red isimli ruj kesinlikle her kadının makyaj çantasında bulunması gereken bir üründür.
mac, macintosh'un kısaltması. apple firmasının bilgisayar markası. yeniliklerin öncüsü. pc kullananlar dir ve alt komutları ezberlerken mac desktop'ı icat etti ve bilgisayar dünyasında yeni bir sayfa açtı. mouse ilk mac tarafından kullanıldı. bu arada pc ciler hala dir çekiyorlardı ve komut yazıyorlardı. Ancak kurtarıcıları Bill Gates bu buluşları çalıp pc cilerin hizmetine sokması ile hem pc ciler hemde kendisi kurtuldu. O su anda dünyanın en zengin adamı. Mac buluşlarını hala çalıyor. Örnekmi, tabi; ipod mac buluşu, microsoft'ta yakında zune mp3 çalarını çıkarıyor. tasarım içerik tabiki ipod ile aynı yeni bir şey keşfetmesine gerek yokki pc kullanıcıları ve şuursuz millet zaten alıyor.
mac dünyasını keşfedin. yeniliklerden haberiniz olsun. Ya da şöylemi demeliydim microsoft'un 1 yıl sonra yapacaklarını erkenden görün.
mac dünyasını keşfedin. yeniliklerden haberiniz olsun. Ya da şöylemi demeliydim microsoft'un 1 yıl sonra yapacaklarını erkenden görün.
şu an trendyol'da indirimde olan kozmetik markası.
Özellikle C3 Studio Fix Powder Plus pudrası efsanedir. Makyajlı en doğal görünümlü yüz için edininiz. Üst üste defalarca da sürseniz yokmuş gibi. Yıldız, yıldız ,yıldız.
Özellikle C3 Studio Fix Powder Plus pudrası efsanedir. Makyajlı en doğal görünümlü yüz için edininiz. Üst üste defalarca da sürseniz yokmuş gibi. Yıldız, yıldız ,yıldız.
çok güzel ürünleri olmasına rağmen sırf ürkünç çalışanları yüzünden giremediğim mağazadır.
(bkz: Cirque du Soleil)
(bkz: Cirque du Soleil)
Ruj seçerken en sevdiğim tonlar kesinlikle nude renkleri. Çok hoş ve fresh bir görüntü. Mac'in rujlarını kalıcılığı ve renk çeşitliliği açısından benim favorim. Ama tester rujların dudakta denenmesini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Benim favorim Mac Fleshpot serisi. Ruj uzun süre gittiği için çok kalitesiz ürünler tercih etmeyin derim.
(bkz: Mac Cosmetics)
görsel
(bkz: Mac Fleshpot)
(bkz: Mac Cosmetics)
görsel
(bkz: Mac Fleshpot)
Rujları iyidir ancak mat rujlarda nars daha bi iyidir sanki.
Özellikle pudralarıdır allıklarıdır farlarıdır hepsi bir harika.
Far ve allıklarının pigmentasyonu da çok iyidir.
Özellikle pudralarıdır allıklarıdır farlarıdır hepsi bir harika.
Far ve allıklarının pigmentasyonu da çok iyidir.
Rujları bir ömür olan bir o kadarda pahalı olan kozmetik markası.
ruj ve farların renk çeşitleri, gözaltı kapatıcıları, takma kirpikleri ve brush cleanser'ı müthiş olan marka.
mağazalarında, plaza kadını stiliyle gelmediğiniz takdirde bok muamelesi görebileceğiniz marka. şirket politikası gibi bir şey bu resmen, buna rağmen zafer plaza gibi halktan kişilerin geldiği avm'lerde mağaza açıyorlar bir de. *
daha güzeli ve eliti için (bkz: sephora)
daha güzeli ve eliti için (bkz: sephora)
120 sayfa tez yazdım ama ekrana ilk defa bu kadar anlamsız baktım.
makyaj bazlarıyla sektörde fark atan marka. bordo rujunun hastasıyım. ama pudralarını o kadar beğenmiyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar