bugün
- kadınları itici yapan detaylar10
- sıcakta deri montla gezmek6
- arapperest kişilik bozukluğu semptomları6
- yasemin sakallıoğlu5
- küçük memedeki hayat doluluk3
- sözlüğün en kötü yazarları6
- 5 haziran 2026 ekrem imamoğlu'na kurulan kumpas4
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler8
- rümeysa eker11
- kırmızı3
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak19
- 6 haziran 20262
- tanımlar mezarlığı2
- cumhurbaşkanlığı himayeleri2
- modern felsefede tefekkür olmaması2
- kolayca doğrulanamaz ezoterik bilgiler5
- kusurlarına rağmen sevmek4
- takvim yaprağındaki yavan yemek isimleri2
- beyaz tenli olmak5
- vadesini doldurmuş kibir2
- başarılı gelecek öngörüleri4
- bulgarların edirne'ye akın etmesi3
- ilgisiz gözlerin gördüğü yıldız2
- evrensel bezginlik anında geneleve gitmek2
- müslüm dinleyip kendini jiletlemek2
- taşkınlığı keşfeden zihin2
- sahte varoluş2
- uludağ sözlük'ün kaliteli bir sözlük olması4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle41
- senin yaralarını ben saracağım diyen kadın4
- suca suruklenen cocuk3
- fenerbahçe3
- karımı döverim kime ne3
- ertuğrul doğan2
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- şeyma subaşı2
- murat soner6
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- fikstür şikesi2
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi9
- yazlıkçı teyzeler5
- tsk'daki tuğgeneral astsubay kavgası3
- galatasaray6
- nasıl bir kadınla evlenilmeli9
- petzold'un aynalar no 3 filmi4
- her başlığa entry giren yazar2
- reha muhtar27
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar4
- uysaljakoben25
- uğurcan çakır2
klavyesindeki b, i, s, k, t, r, g harflerine acıdığım kişi. spacebar eşek gibi uzanmasa ona da acıyacağım ama hakediyor deyyus.
beşiktaş'ın şampiyon olamamasından dolayı kahrından üst üste çaylak/yazar olan yazar... *
nerede kaldın dediğim yazardır. online listesinde nickini görünce bir an tekrar çaylak oldu sandım ama değilmiş.
(#1689713) - yalanini sikiyim - ahahahah.
savunduğu bir takım fikirlerden hazzetmesem de ve kolladığı bir takım tarihi şahsiyetlerden düşmanlık derecesinde nefret etsem de**, bazen acı gerçeği yüzüme yüzüme vuran yazıların adamı. öyle ki, yazdığı malesef ki son derece gerçek -özellikle ülke gündemini meşgul eden konular- olan şeyleri duymak istemeyip, hemen eksiliyorum. evet, korunma refleksim böyle işliyor.
bu da böyle bir itirafım olsun. *
bu da böyle bir itirafım olsun. *
fikirlerinin hiçbirine katılmasam da mesajlaşmalarımızda fikirlerini savunabilecek dirayeti gösterebilen insan.
beğenmesem de bi davası var.resim bölümüne lenin resmi koyabilecek kadar radikal.
beğenmesem de bi davası var.resim bölümüne lenin resmi koyabilecek kadar radikal.
yuh ne yaptı sözlüğü mü yaktı denilesi kişi. 30 gün çok uzun yahu. ortada ciddi bir haksızlık var ama hadi hayırlısı.
her ayın 25 gününü çaylak olarak geçiren yazar. sen ben ve trixx kapışıyoruz acaba kim daha çok olacak? merakla izlemekteyiz.*
neden çaylak olduğunu merak ettiğim üzüntü ve esefle karşıladığım yazar. gene naaptın yaramaz * şaka şaka benim argadaşum usludur büşücük yapmaz.. valla yokluğun hissedilir reddeye ulaşmış.. yıldırım türker yazan yok *
edit: ben o boşluğu bugün doldurdum. *
edit: ben o boşluğu bugün doldurdum. *
hayırsız ne zamandır girmiyor diye meraklandığım ancak çaylak olduğunu öğrendiğim yazar. bi rahat dur be kartalım.
makina zirvesinde tanıştığımız esenler tayfası..*
yeniden yazar olmasıyla içi kelebekler gibi pır pır olmuş sıcak kanlı insan. tek eksi yönü çok küfürbaz efendim, engel olamıyoruz mütemediyen sövüyor adam. neyse hayırlı uğurlu olsun ve akıllı ol* dileklerimi iletir çeker giderim ...
(bkz: çarşı küfüre karşı)
(bkz: çarşı küfüre karşı)
bu adamda iki aşk var. biri beşiktaş, biri de çaylaklık.
30 gün çaylak oldu. sanırım bağımlılık yapmış bünyesinde. dün içi kıpır kıpırken yazar oldum diye, bugun tekrar caylak. ne diyelim helal olsun...
30 gün çaylak oldu. sanırım bağımlılık yapmış bünyesinde. dün içi kıpır kıpırken yazar oldum diye, bugun tekrar caylak. ne diyelim helal olsun...
güzel insan.
edit : şaka lan, pis küfürbaz ...
edit : şaka lan, pis küfürbaz ...
denge yoksunu yazmaz.
her daim kafası güzel miş gibi konuşan yazar. (bkz: ayyaş)
"ateist olabilmek için öncelikle çok okumak ve bir bilgi birikimine sahip olmanız gerekmektedir." diyebilmiş bir insandır. çok komiktir.
bilmez ki ateist insanların beyni daha az çalışıyo. bilgili olsa nolur.
bilmez ki ateist insanların beyni daha az çalışıyo. bilgili olsa nolur.
komik yazardır gerçekten, hele şu aralar gs. ın en başarılı takım olduğu minvalli başlıklara gösterdiği rağbet ile bunu kanıtlamıştır,
yine de espiritüel seviyesi, 'ateist insanların saygısız olması', 'ateist insanların beyni daha az çalışıyo' tespitlerinin yanında gölgede kalmaktadır.
yine de espiritüel seviyesi, 'ateist insanların saygısız olması', 'ateist insanların beyni daha az çalışıyo' tespitlerinin yanında gölgede kalmaktadır.
güncel Önemli Başlıklar