bugün

bir cilekli sakiz degildir.
cilekli 300-500 atio oy ama lissa 15.
umarim 15 arti vermek gunahtir.amin.
hani bana dedirten melek.

edit:15 arti vermistir seviyorum kendisinidir.
kolay kolay eksi vermeyen yazardır.. özellikle nick altına yazanlara mümkün mertebe eksi vermemeye özen gösterir.. artı oy da eli açık yazardır.. uygun olduğu zamanlarda seri artı oy vermeyi seven yazardır.......
nasıl seri artı verebiliyor diye merak ettiğim yazardır.

edit: merak giderilmiştir.
yakında ameliyat olacakmış, geçmiş olsun habersiz bırakmasın, biz ona ulaşamıyoruz o ulaşsın dediğim eli öpülesi yazar..
(bkz: seri oy veren melek)
uludağ sözlükte yazar galiba.
arkadaşlarının güzel dilekleriyle mutlu olan yazar.
çok teşekkür eden yazar * eksik olmayın.......
Umarım ciddi bir rahatsızlığı olmayan sözlük yazarımızdır . Şimdiden bol şifalar diler , en kısa zaman da sahalara dönmesini temenni ederiz .
güzel temennileri için yazar arkadaşlarına çok teşekkür eden yazardır * 10 mart salı günü midesinden ameliyat olucak olan ve yazar arkadaşlarının duasını bekleyen yazardır aynı zamanda.....

not: 9 marta kadar buradayım.. 9 martta hastaneye yatıcam.....
Şimdiden geçmiş olsun yazarı.
(bkz: lisa ann) ı hatırlatmıştır bana.
bu aralar bir derdi var yazarı. Sezen aksudan vazgeçmiyor günlerdir. umarım işleri yoluna girer.
Bir kaç kez mesaj attım ama kapalı sanırım. Geçmiş olsundur bu arada.
tanımam etmem ama mutlak suretle mesaj kutusunu açması gereken yazardır. nick altından mesajlaşmayı bırakması lazım.

sadece bir öneridir.
Cok nazik bir yazarimizdir... Kendisine şimdiden gecmis olsun dileklerimi sunuyorum..
Geçmiş olsun kardeş duyunca çok üzüldük.
Sağlıcakla kal.
Seri artı oy veren melektir. çok geçmiş olsun, düşüncelerimiz ve dualarımızdadır. Ameliyati Sağ salim atlatması dilekleriyle.
Hic seri artı oy almamış ve merak ettiğini entrysinde yazan birine sırf iyilik olsun diye artı veren yazardır. Lakin insanoğlu nankör ve aptal ne diyeyim.
Not: tanimam etmem, Seni artilayanda suç yakup efendi.
verdiği artılarla tanıdığım yazardır. Geçmış olsun yazanlar var iyidir umarim.
yalnız olmayan yazardır.. sözlükte aşkla meşkle işi yoktur....
kendi halinde olmasına rağmen saçma ithamlara maruz kalmış, ince fikirli yazar. umarım sözlükten soğutmazlar..
sağ duyulu yazar arkadaşlarına teşekkür eden yazar.. eksik olmayın.. bu sözlükte çok kaliteli yazarlar da var ben bunu biliyorum.. bu zor günlerimde beni yalnız bırakmıyorsunuz, hep mutlu olun dilerim.....
geçmiş olsun yazarı. iyi bir ameliyat geçirip sağlığına kavuşmasını dilediğim yazar.
Mesajı kapalı yazar.
Merhaba!
Güzel muhabbetinden güzel insanları mahrum bırakmaması gereken şirin bir yazar.

Sözlükte dost edinebilecek ender yazarlardan.

Nasılsınız inşallah?
© copyright 2005 - 2026