bugün

/14
çevresince pek sevildiğini sandığım inci gibi bir fenerbahçeli yazardır. candır kendileri.
pek bir holigan olan kimsedir. yok "galatasaray emek hırsızı" falan diye edebiyat yapıyordu en son...

sevilir, varolsun...

biz kendisini böyle de kabul ettik.*

not: batmanpetrolsporluyum.
çok çalışan tatil isteyen cigerlerini hiç iplemeyen,

yumurta topuk sivri buruna çok teşekkür eden,

cumartesi olayını anlamış bir halt olmadığı bilen kişi.
sadece erkeklerin anlayabildiği cumartesi olayı nı araştıran ama bir türlü bulamayan yazardır efenim.
hoş sohbet anlayışlı kaliteli yazar.
(bkz: lisa ann)
(bkz: serbest çağrışım)
kendisini yüksek müsadeleri ile blues düşmanı ilan edebileceğim bir yazardır. ciğerlerine iyi baksın bir de, lazım olacak ilerleyen yaşlarında; benden söylemesi.*

bir de çok çalışmaktan yana da pek dertlidir, yeri gelmişken bunu da belirteyim istedim.
sevimliliğinden dolayı yanaklarından sıkılıp havaya kaldırılıp sağa sola sallanası yazar.
yüzyıl yazsam cinsiyetimden dolayı bu kadar takdir (ya da bu durumda enteresan olurdu zaten ama) yergi görmezdim.
edit: nasıl yalak adamlar varmış, farkettim de, hala anlayamadım onları, umarım hiç anlamam. hehe
#20317264 entrysi ile kendisine yerden göğe kadar katıldığım yazar.
yurt dışında yaşadığını dusundugum yazar.
(#19998733) şizofreni belirtisi gösteren yazar. Ya da kuzeni yazdı*.
Şahsına küfür degil doğruyu söylemişimdir çok zoruna gitmiş belli üzgünüm ama sen o söylediğimden daha iyilerine layıksın fakat adabım izin vermez.
Kendisini ona buna suna övdüğüm yazar.
Kendisinden ovgu ile bahsettiğim yazar.
çok sempatik bir yazar.
doğum günümü çok güzel bir hediye ile kutladığı için teşekkür ettiğim yazar. şuan onları yiyorum. çaylak olduğum içinde sana ulaşamadığımı tekrar belirtmek isterim umarım anlamışsındır.
HOŞGELMiŞ YAZAR.
ben buldum, ben buldum.*

buralar hep entry dolacak. koştursun efendim düzlükte.
© copyright 2005 - 2026