bugün

gereksiz kıyaslamaların en son hali.
tarafıma ayar verebilmiş biricik yazardır...
--spoiler--
ablalarla teyzelerle uğraşmayı bırakıp, yazarlık yapmaksa amacı sözlüğe baksındır... provokosyon ve polemik yaratıp durmasındır. faydalı bilgiler sunsun mesela, insanlar yerine sözlükle uğraşsındır.

--spoiler--

şahsıma çocuk muamelesi yapan yazar. hiç yakıştıramadım. teessüf ederim..
ülkücü* terör yaptığını kabul ederek beni benden almıştır. siler şimdi buraya da aktaralım.

(bkz: uludağ sözlük te yaşanan ülkücü yazar terörü/#7029123)

--spoiler--

insanların görüşleri neye kime göre saptanıyor bilmiyorum ancak; #7022494 bu yazımdaki terör kadar tehlikeli değillerdir.
--spoiler--

(bkz: bu yazımdaki terör)*

*edit: kendisi ülkücü olmadığını söyledi, bu kısım yokmuş gibi okuyun.
sözlüğün en iyi, en kaliteli yazarıdır. güzel bir üslubu vardır. yazdığı mükemmele yakın yazılarla sözlüğün kalitesini arttırmaktadır.
beni korumuş, sözlüğün ablası. öpüyorum onu. sözlükte kadın olduğunu belli etme hareketinin öncülerindendir. biz sadece onun müridi olabiliriz. bu yüzden takdir edilesi insandır. sçs cnm kib öptüm. *
çok lezzetli hayat pastaları yapan hayat dolu canım arkadaşım. yeni yıl yüzün gibi aydınlıklar getirsin.
evli erkek entrysi, ile beni düşüncelere daldıran, evlenince de aynısını yaparmıyım diye düşünmeme sebep olan yazar.
(#6837698) entrysi ile dunya uzerinde kadın diye bir sey olmadigini kanitlamistir.
nick altıma girdiği entrynin altına imzasını atmış ......*
(bkz: #6652152)imzası bu entrynin altındaki bkz' dadır.
nick altında bu kadar güzel yorumlara karşın hakkında tanımadan yorum yazmak istemediğim yazar. kişisel olarak kendisine karşın sorunum yoktur yolu açık olsun.
kendisini eğlendirmek için güdümlü insanların varlığına inandığım yazar.

geçmiş zaman...

üniversite okurken bir ev arkadaşımız vardı. sağolsun komiklikleri ile okul hayatımız boyunca güldürdü yüzümüzü...

poisonx: ben kola alacağım, istersen sana da getireyim...
ev arkadaşı insanı: kolayı herkes içer, bana zoru getir!
poisonx: aç camı, at kendini. daha ne diyeyim sana?

ama şu da vardı ki en azından kötü espri yaptığının farkında olan bir ev arkadaşım vardı.*
tanım: komikliklere, gülebilen yazardır.
benim dalgınlığıma kurban olan sözlüğümüzün mitolojik kahramanıdır. acıyla yontulmuş insanın ışıltısı buralara kadar geliyor efendim. elmas yontulmasa elmas olur muydu?
itirafçı bir yazar.
peri gibidir. her zaman pozitif enerjiyle ışıldar.
aman tanrım 38 yaşında bir terazi kadını daha..
(bkz: terazi kadını)
doğum günü yazarı.
sevdikleriyle ve sevenleriyle; nice, sagıklı , mutlu ve uzun ömüler inşallah.

(bkz: iyi ki doğdun)
aman tanrım bir terazi daha, ben de diyordum ki, yahu bu insan niye bu kadar cana yakın, meğersem künyeyi görmüş.

nice mutlu yıllara, sağlık ve sıhhatle inşallah.

(bkz: mutlu yıllar sana)
38. yaş gününü kutladığım abla.
nice mutlu yıllar görmesini dilediğim yazar.
doğum günü kutlu olsun.

ilk konuştuğumuz zamanlarda erkek olduğunu düşünmüştüm, bayan olduğunu bilmiyordum yani. canciş falan muhabbetlerine bakmayın yeri geldiğinde erkek gibi muhabbet de edebiliyor.
doğmakla çok iyi bir şey yapmış olan dünya tatlısıdır. *

mücevherdir...
28 eylül doğum gününü kutladığım yazar. yanlış doğru bilemem öyle yazmış, nice senelere... * *
40 yaşına dayanmış hala ortaokul kız çetesi mantığından kurtulamamış , iyi falan yazmayan ağlak yazar. ha arkadaşlığı süperdir onu bilemem.
© copyright 2005 - 2026