bugün

Ekmek çeneli biri.
şuursuzca meryem uzerli'yi andıran dişi insan. hemen gidip benzeyenini bulmuşlar.
takdir edersiniz ki 20 yaşında olmasından mütevellit henüz mezun değildir. ikinci sınıfta okumaktadır ama dersleri iyiymiş diyolla...

şirin bir bayan kendisi.
üç arkadaş dizisiyle milyonlarca türk erkeğinin gönlünde taht kurmuş, aşırı derece doğal güzelliğe sahip über ötesi güzellik harikası hanım kızımızdır.

harbiden de kedi canını yiyim senin, allah sahibine bağışlasındır.
son n11.com reklamında da oynayan aktris.
ayrıca serhat teoman'ın sevdiceği 23 yaşındaki doğal güzel. lal dedeoğlu'nun kızı. ohh bee birikmiş tüm bilgiler içimde.
Bu mu ortalamanin ustunde ? Gayet normal bir kiz bu bence.
burun deliklerini sırtlanini mağarası'na benzetenlerin olduğu koç ünide okuyan zengin kızı.
görsel
Cem Yılmaz'ın neredeyse üvey kızı olacaktı.

(bkz: lal dedeoğlu)
bence çok güzel kız. muhteşem yüzyılda farah zeynep abdullah'tan daha güzel gözüküyordu.

bazen anne hathaway i çağrıştırıyor.
ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca ama yine de güzel değil.
insanımız tarafından ünlü olduğu için abartılan bir adet sıradan türk kızıdır. bizim ülkemizde iltifat alıp egosunu tatmin etmek isteyen gitsin oyuncu olsun.
görsel
ets tur reklamlarının vazgeçilmezi. sıklıkla sinemaya gittiğim için çok fazla maruz kalıyorum kendisine. muhtemelen sektörden birilerinin tanıdığı falan olmalı. yoksa son derece vasat tipiyle o reklamı yedirmezler kimseye.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026