bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın26
- yorgun mermi19
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği5
- yeni zelanda ya gitmek5
- sürekli dizi6
- ciddi ciddi başı açık kızla evlenmek4
- yecüc ile mecüc3
- namaz4
- etek giyen erkek11
- bir daha doğmayacak olmak2
- hangi manifest kızısın3
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı12
- sarışın erkek karizması2
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- kara lahana2
- sudekiray silik yesin kampanyası3
- hakiki şeyh ve sahte şeyh3
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- şeyhine badeletince cennete gideceğini sanan çomar2
- yeni parti5
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı5
- varoşların sevdaları gerçek olur çıkarsız5
- seka2
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- devalüasyon yakın mı9
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- günlük tutan erkek9
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek8
- sunset riders2
- neden eksi aldığını anlamamak4
- eskorta aşık olmak4
- mekke anlaşması7
- kadınların erkekleşmesi4
- kadınlar mı döver erkekler mi4
- arminia bielefeld2
- karlsruher sc2
- azalarımızın ahirette hakkımızda şahitlik etmesi2
- kotor6
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- yavrum diye hitap eden erkek7
- laptop2
- manuel vites araba kullanan kadın4
- hayatımdaki şeylerin yolunda gitme süresi4
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- akrepnalan com3
- 8 ağustos 2026 karlsruhe arminia bielefeld maçı2
- velvet hanım çay içelim mi6
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır11
Fizikte maddenin yerden olan yüksekliğidır.
LEViTASYON MP3 DOSYASI iÇiN LiNK: http://turbobit.net/nbehwinegewl.html
yalnız bu mp3'ü deneyecek olan arkadaşlar sizlere uyarıda da bulunmadan edemeyeceğim. Konuya nereden gireceğim bilmiyorum ama bu tür mp3 dose tarzındaki özellikle fonetik ürünlerin içine kötü niyetli özel veya tüzel kişiler istedikleri bir düşünceyi insanların beyinlerine sübliminal bir mesaj olarak iliştirebiliyorlar; fakat bizler bu müziği dinlerken sadece sesi duyuyoruz. geçenlerde israil devvletini kendi ordusunda parapsikoloji gibi çiçeği burnunda bir bilim ile ilgilenenb yeni bir böllüm açtıklarını okumuştum.
(bkz: sübliminal)
yalnız bu mp3'ü deneyecek olan arkadaşlar sizlere uyarıda da bulunmadan edemeyeceğim. Konuya nereden gireceğim bilmiyorum ama bu tür mp3 dose tarzındaki özellikle fonetik ürünlerin içine kötü niyetli özel veya tüzel kişiler istedikleri bir düşünceyi insanların beyinlerine sübliminal bir mesaj olarak iliştirebiliyorlar; fakat bizler bu müziği dinlerken sadece sesi duyuyoruz. geçenlerde israil devvletini kendi ordusunda parapsikoloji gibi çiçeği burnunda bir bilim ile ilgilenenb yeni bir böllüm açtıklarını okumuştum.
(bkz: sübliminal)
düşünce gücüyle bir şeyi yerinden kaldırmak. türkiyede yaygın olarak kalkan sik olur düşünce gücüyle.
cem yılmaz'ın "uçsa peygamberliğini ilan eder zaten" vecizesini akla getiren yükselinim. chris angel abimizin bu konu üzerine onlarca videosu vardır.
https://www.youtube.com/watch?v=sBQLq2VmZcA
https://www.youtube.com/watch?v=sBQLq2VmZcA
havada durdum şahitlerim var gibi bir şeydir.
insan ya da hayvan vücudunun veya özgül ağırlık olarak havadan daha ağır nesnelerin görünür herhangi bir fiziksel etkenin yardımı olmadan havaya kaldırılması, havada asılı kalması veya havada gezinmesidir.
Vakumlu ortamda bulunan nötr maddelerin birbirini çektiğini söyleyen, mikro ortamlarda gözlemlenebilmiş ve kanıtlanmış olan Casimir Kuvvetinin levitasyonu mümkün kılacağını iddia eden bilim insanları bulunsa da henüz makro alanlarda gözlemlenebilmesi için erkendir.
bunun bir de manyetik olanı vardır ki, japonya'da bulunan şinkansen isimli hızlı trenin gitme prensibi manyetik levitasyona dayanır..
hakkında bilgili olmayan insanların bile,"olum sen de tam malmışın ha,imkanı varmı öyle bişeyin" gibi tabirler çerçevesinde sizi sinir edebildiği bir takım mistik olaylar zinciri. yapmasını bilen babalar gibi yapıyo kardeşim öyle atıp tutmanın alemi yok. (bkz: kedi ulaşamadığı ciğere diyetteyim dermiş)
binlerce defa deneseniz başarılı olamazsınız, saçmalıktır...
kendi öz enerjisini kullanarak -ki bu enerjiye düşünce gücü, ruh gücü, psişik enerji gibi isimler takılır- yer çekimine karşı koyması olayı..
3 mart 2008 tarihli hurriyet gazetesin de "bilim adamlarinin aciklayamadigi olay" diye verilmis haber. ya keske o bilim adamlari asagidaki linke baksalardi. hersey ne guzel aciklanmis.
http://www.mydigitallife....tion-magic-trick-secrets/
kicindan uydurup haber yapmanin guzel orneklerini veriyor hurriyet.
http://www.mydigitallife....tion-magic-trick-secrets/
kicindan uydurup haber yapmanin guzel orneklerini veriyor hurriyet.
latincede 'yükselmek' anlamına gelen levare kelimesinden gelir.
zamanında biri gitmiş buda ya demiş ki heyecanla
- buda buda. ulu manitu. artık levite olarak şu nehri geçebiliyorum.
buda da sokmuş lafı
- yazık 3 kuruş versen sandal kiralar geçerdin.
sonuç olarak uçuyorum da hocu elime ne skim geçti? ...yani... *
- buda buda. ulu manitu. artık levite olarak şu nehri geçebiliyorum.
buda da sokmuş lafı
- yazık 3 kuruş versen sandal kiralar geçerdin.
sonuç olarak uçuyorum da hocu elime ne skim geçti? ...yani... *
düşünce gücüne bağlı olarak insanın kendi manyetik alanından faydalanıp havalanma yeteneği. hz mevlana'nın levitasyon ile gögün yedi kat üstüne yükseldigi rivayet edilir.
Düşünce gücüne bağlı olarak insanın kendi manyetik alanından faydalanıp havalanma yeteneği.
dusunce gusuyle ucabilme.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar