bugün
- içim yanıyor be sözlük6
- ctrlx22
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili8
- türk düşmanları4
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın4
- gürcistan22
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- togg'un tekerleğini öpen çomar3
- tanrı türkü korusun3
- sevilen kızın zort diye ossurması4
- goooooool gol gol gol gooool2
- dr mehmet akif nacar2
- ben osmanlı torunuyum diyen tip2
- bir sırp filmi2
- asansörde kalmak7
- ilgi isteyen kız16
- cehennem silahı 22
- cendere calarken entry girmek4
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- yaşar nuri öztürk4
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- lahmacunu elle yiyen kız13
- sözlükte kavga etmek6
- erkek eti gurmesi4
- lambayı söndürdükten sonra karşıda figür olmasi2
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- klozeti patlatmak2
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- arkeoloji bölümü5
- abdullah öcalan7
- biyolojik antropoloji5
- seksi bırakmak5
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- insan olmak5
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- 49 kilo olmak3
- cinin aslında alkol olması3
- çanakkale4
- cinli birine bulaşmak3
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- casio2
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- amerika birleşik devletleri4
xbox 360 ve pc exclusive olan oyun. playstation 3 sahipleri bunun ne demek olduğunu anlamışlardır herhalde.
torrent alemine düşmüş oyun.
bir valve oyunu. doğal olarak karakterler, grafikler ve motionlar half life 2 ye oldukça benziyor.
süper ötesi saran bir oyun. source motorunu ve HL2 yi cok sevmemle de alakalı olabilir bu durum. ama görüntülerin dısında sesler de dehset .
daima saldırılara karşı beklenti içinde olsanızda zaman zaman zombiler adamı yerinden hoplatıyor.
uzerinize mal gibi koşan zombilerin dısında 4 tane boss zombi var. aman dikkat diyorum onlara. hele ağlayan kadın imba..
henuz multi oynamadım ama single ı boyle ise eger multisi daha da zevklidir.
10 uzerinden 9 veriyoruz ve valve 'ye devam diyoruz.
daima saldırılara karşı beklenti içinde olsanızda zaman zaman zombiler adamı yerinden hoplatıyor.
uzerinize mal gibi koşan zombilerin dısında 4 tane boss zombi var. aman dikkat diyorum onlara. hele ağlayan kadın imba..
henuz multi oynamadım ama single ı boyle ise eger multisi daha da zevklidir.
10 uzerinden 9 veriyoruz ve valve 'ye devam diyoruz.
versus modu deliler gibi saran oyundur. kurunuz, oynayınız.
grafikleri güzel degil bu bir gercek. Ama neye göre güzel degil. Tabi ki son cıkan oyunlara göre. Son cıkan oyunları benim 3 senelik makinem kaldırır mı kaldırmaz* O nedenle kafan bozulunca acacaksın left 4 dead ini. Sistemi kasmadan peynir ekmek gibi zombi öldüreceksin. kafalarına dipçiği indirip rahatlayacaksın. Online modları da var arkadaşlarınla girip grup terapisi gibi stresini dagıtacaksın.
Grafiklerden cok şey beklemeyip zevkli, heyecanlı dakikalar isteyen* oyuncular için ideal bir oyundur. Tavsiye ederim.
Grafiklerden cok şey beklemeyip zevkli, heyecanlı dakikalar isteyen* oyuncular için ideal bir oyundur. Tavsiye ederim.
multiplayer modu tadından yenmez. grup terapisi niyetine oynanabilir.
4 kisi bir araya gelip oyununuz orjinal degilse hamachi den mikrofon kulaklik ikilisiyle oynamanin inanilmaz zevkli oldugu, su ana kadar yapilmis en iyi multiplayer moduna sahip oyun. anlatilmaz yasanir.
mp modda 4 kişiyle, bulunan 4 bölümü bitirdikten sonra gelicek yeni güncellemelerini bekleten oyun.
gamespot'ta 2008'in en iyi 3. oyunu seçilmesi tesadüf olmayan şaheserdir. şaheser olmasını %80 itibariyle multiplayer özelliklerine borçludur. bir multiplayer bu kadar zevk vermez be kardeşim.
grafikleri mükemmel olmasa da iyidir. sesler dehşettir. özellikle witch'in ağlayışı sizi altınıza sıçırtır.
serinin 2. oyununu dört gözle bekliyoruz.
grafikleri mükemmel olmasa da iyidir. sesler dehşettir. özellikle witch'in ağlayışı sizi altınıza sıçırtır.
serinin 2. oyununu dört gözle bekliyoruz.
bir solukta biten oyundur kendisi.
hele en zor seviyede oynandığında toplu arkadaşlarla falan inanılmaz güzeldir.
hele en zor seviyede oynandığında toplu arkadaşlarla falan inanılmaz güzeldir.
gece oynarsan oyunu kapattıktan sonra tuvalete gitmeye korkabileceğin oyunların başında gelen, grafikleriyle beni benden alan ve grup üyelerimizin yapay zeka bakımından gayet iyi olduğunu görünce rahatça sırtımızı arkadaşlarımıza dönebileceğimiz oyundur.
arkadaşlarla çevrimiçi oynarken gülmekten altıma ettiren oyun. hele boomer olup tükürdükten sonra demeyin keyfime. * bir solukta bitirildiği kadar, bir solukta da ikincisi gelecek oyundur kendileri.
(bkz: left 4 dead 2)
edit : boomer tükürmüyor ki lan.
(bkz: left 4 dead 2)
edit : boomer tükürmüyor ki lan.
half life 2 oyun motoru ile hazırlanmış mükemmel oyun.
zombi oyunlarını sevenlerin oynamasını özellikle tavsiye ettiğim, multiplayeri tadından yenmeyen oyun.
zombi oyunlarını sevenlerin oynamasını özellikle tavsiye ettiğim, multiplayeri tadından yenmeyen oyun.
oyunu ilk oynadığımda "olum bu ne lan kustu üzerime" diye bağırdığım, arabaya sıktığınız bir kurşunla etrafınıza 100-150 kadar zombinin toplandığı acayip kanlı bi oyundur kendileri.
çoğu kişinin beğenmediği fakat beğenenlerin aşık olduğu bir oyun. Sap gibi gezen zombiler dışında 4 değişik boss zombi var. Bunlar diğerlerine göre daha çevik ve öldüren cinsten. Oyunun birde mega bossu vardı witch diye. Ağlar mırıl mırıl gözüne ışık tuttuğunuzda bir vuruşta yere düşürüp sizi parçalar. (bkz: expert modda oynarken 1 vuruşta ölmek)
multiplayer modu koparan oyun.
bambaşkaymışsın.
bambaşkaymışsın.
dawn of the dead filmini izledikten sonra bu filmden esinlendiğini düşündüğüm oyun. özellikle zombilerin koşması çok benziyo.
mükemmel bir mp oyun. bunu, oynamadığı oyun kalmayan biri olarak söylüyorum. oyun konusunda bir civilization bir de l4d derim. crack olarak değil de steam üzerinden oynamak ayrı bir tat verir (malum server bulma sorunları). steam üzerinde özellikle ruslar ve fransızlar çoğunluktadır. verilen parayı son kuruşuna kadar hakeder. bir campaing'i bitirdikten sonra "ulan bir campaing daha oynayayım" der saatin nasıl geçtiğini anlamaz ev ahalisinden bir sürü azar işitirsiniz. hırs yaptırır, panik yaptırır. deli gibi aksiyon içerir, sınırsız adrenalin salgılatır. kesinlikle advanced ya da expert oynanmalıdır. "blood harvest" en zor campaing'idir (bana göre). en baba achivement'i "what are you trying to prove?" dur (bkz: what are you trying to prove). 2. çıkmıştır. henüz fiyatı düşmediğinden ($49.99) beklemede kalınmaktadır.
resimde gördüğünüz baldırı çıplak hatunu oyun içerisinde gördüğünüz anda(üzerine ışık tutmazsanız problem yok bir kenarda ağlar kendileri) hiç kasmadan bölüme yeniden başlamanız gereken oyun.
http://media.steampowered...26bcb8294b66c70ab7df4.jpg
http://media.steampowered...26bcb8294b66c70ab7df4.jpg
(bkz: l4d)
hele birde online oynarsanız,tadından yenmeyecek oyun.
en sevdiğim oyunlardan biridir. özel zombiler bu oyuna ayrı bir hava katıyor. multilayer da oynanabilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar