nickaltı kasma kampanyasına katılan şanslı yazar.
Sözlükte bayan yok demiş, yanılmış yazarıdır.
Tatlı yazar. Buradayım sweet heart.
Önümüzdeki hafta sonu düğünümüz var, hepiniz davetlisiniz.

buradan yetkili abilere sesleniyorum, buraya yazdıklarımı silmeniz çok ayıp. Aşıkım diyorum aşık.
iyi niyetli ve yardım sever yazar.
beraber (bkz: seri eksileyen ibne)'ye savaş açacağımız yazar dost. candır kardeşim yolu açık olsun.
Yakışıklı bir kardeşimizdir.
adam gibi adam vesselâm....

Edit: öldünüz kıskançlıktan ne fesat insanlarımız var ya. Tamam en yakışıklı sizsiniz.
Sozlukte kiz olmadigina inanan yazar. Hahhha.
Yalamak istedigim yazar.
kankam yazar. çok alçak gönüllüdür ayrıca.
Sanirim ozgunlugumu begenmis yazar. Yalarim.
Ironinin dibine vurmuş yazar. Ayrıca terbiyesizlik yapmayın nik şeysinde, lütfen buradan gider misiniz...
2 gün sözlüğe girmedim, derhal kapılmış. işte böyle yakışıklı bir adam. yalnız esefle kınıyorum kızlar, o sizin enişteniz.*
bütün kız olduğunu belirten nickteki yazarların feyki olduğunu düşündüğüm yazar.

yalama falan noluyorsunuz amk. *
nihayet bahsettiğim gif'i buldum.*
görsel
Aşırı sevimli bişy olur kendisi. Süslü şirin ne kadar süslenirse süslensin bu derece çekici, sevimli, seksy bişy olamaz. Çk ttlsn cnm yaa.*
Sonunda aşkını itiraf etmiş yazar. Bana yürüyo galiba, tabi lan manyak mısın..
(#24429832)
herkesin doğum gününün kutlandığını görünce kıskanan yazar. onun da doğum günü neden kutlamıyorsunuz?

(bkz: sözlüğün alayının 19 temmuzda doğması)
Bir sözlük kullanıcısı olaraktan bana fazla alıngan gelmiş zekidem hallice neşter uuser...

Kendisini 3 hayırla uğurluyoruz...
Sözlüğe isim yapmaya gelmiş bir harun abi işte.
(img:#687290)
yazık la kimin çocuğuysa yazarı eziği.
lüzumsuz yazar. yarın gitse, kimse yokluğunu farketmez. hayır bir de böyleleri kendini bir şey sanıyor ya anlamak zor.
Arkadaşlar kendisi doktor bu yüzden böyle bir nick almış. Meslektaşım olduğu için yeri bende çok ayrı...

Bir yazar.
diyalog sahibi, kibar bir yazar. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026