bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek14
- 1 saatte 10 bira içmek16
- manyak olmaya karar verdim9
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti3
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- hırt5
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- velvet12
- otomobile ek vergi5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kıbrıs barış harekatı3
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- nervio11
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- cunda adası3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- ispanya19
- slavko vincic15
- blok33
- sevilince şımaran kızlar4
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- otel odasında ölmekten korkmak2
- yazık oldu yarınlara4
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- pahalılığın çaresi3
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- vurgun yemek4
- özgünlüğün faydasız olması5
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- tememda kenka nalaka10
- true hanın gazabı8
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
ergen yazar. yakındır uçar bu.
3 kuruşluk bir muhalefete sahip yazar. muhalefeti kadar ederi olmayan da bir yazar.
yazmayı da bileydi iyiydi.
edit: o bir müneccim. ama çakma. imamhatipli olduğumu falan söylemiş. öyle bir organizma işte.
yazmayı da bileydi iyiydi.
edit: o bir müneccim. ama çakma. imamhatipli olduğumu falan söylemiş. öyle bir organizma işte.
Bir bim ürünü olabilir.
Bana canım demiş cok sevgili muhtesem insan. Ayrıca o yokken buralarda oldugumdan da haberi yok büyük ihtimal. Hadi olmasam bile 9. nesil diye dalga gecen adamın 8. nesil olması bir hayli komik. *
(#14594950) bu entrysinden dolayı çaylak yapıldı ise eğer durum vahimdir.
Sanal ortamdaki kişiliği ile gerçek hayattaki davranışları arasında hunharca fark olan , bunu ziyadesiyle kabul eden , yapılan hataları yüze vurmayı yeğleyen yazardır .
uyarıcı yazar. kendisine teşekkür ediyorum.
Egosu tavan yapmış yazarr .
olsada olur olmasada olur pek birşey ifade etmeyen yazar..
dostum http://www.compel.com.tr/P/1-10-4379 ve http://www.compel.com.tr/P/1-14-2170 arasında kaldım ne desin ?
daha camide kadınlarında namaz kılabildiğini bilmeden saçma sapan başlıklar açabilen, trollümsü.
cahil bir yazardır. nerede ne konuşulacağını ölçüp- biçmeden ifade eder.
islam diniyle pek alakası olmayan yazar arkadaşım, psikolojik sorunları var şu an; kendi haline bırakıp, kafasını dinlemeli.
sıradan bir ateist. çok sıradan ama. günlük hayatta etrafındakilerin cuma namazına gitmelerini, oruç tutmalarını yediremeyip, bir şey demeye de gö*ü yemeyince gelip zehrini sanalda kusan bir garip ademoğlu. çok gördük bunun gibilerini, önemsemeyiniz.
islam'la uğraştığını zanneden komik yazar.
(#15120743)
camilerde sadece erkekler namaz kılar diye bir şey yoktur. birçok camide kadınların namaz kılabileceği bölümler vardır. zaten kadınlar ve erkeklerin aynı ortamda namaz kılmasının dinen bir sorunu yoktur. çünkü peygamber zamanında da bu gerçekleşmiştir. sadece kadınlar erkeklerin arkasında kılar o kadar. eğer bugün camilerin çoğuna kadınlar giremiyorsa bu islam'ı değil müslümanı ilgilendirir. aradaki farkı anlayın.
(#15120370)
hayır. bu adam gerçekten cuma namazındaki kaybedilen bir saatin ekonomiye zarar verdiğini düşünüyorsa gerçekten çok komik. yılda elli iki saat kaybediliyormuş vay be! 365 günden bahsediyoruz burada. hem cuma namazında kaybedilen bir şey yoktur. zaten namaz vakti öğle iznine denk geldiği için namazını kılan gider kılar ekonomiye de bir zararı dokunmaz. sana kalırsa öğle iznini de kaldırmak lazım tabi.
(#15120841)
kaba etten istatistik uydurma örneği. islam ülkelerinde tecavüz olayları olmasıyla müslümanların sapık olması arasında bağ kurulamaz. çünkü tecavüz batı ülkelerinde de sık görülür, doğu ülkelerinde de. bunun dinle diyanetle bir ilgisi yoktur. ilgisinin olduğunu varsaysak bile bunun islamla bir ilgisi yoktur. daha demin de dediğim gibi islam ve müslüman farklıdır. islam'ı eleştireceksen doğrudan islam'ı eleştir. müslümanı eleştirme. eğer islam'da tecavüzü serbest bırakan bir uygulama varsa gel onu söyle. ama yok. tecavüzcüye verilecek ceza da bellidir. onun için saçmalamışsın. olmamış.
(bkz: doktor kendi haline bırakın dedi)
(#15120743)
camilerde sadece erkekler namaz kılar diye bir şey yoktur. birçok camide kadınların namaz kılabileceği bölümler vardır. zaten kadınlar ve erkeklerin aynı ortamda namaz kılmasının dinen bir sorunu yoktur. çünkü peygamber zamanında da bu gerçekleşmiştir. sadece kadınlar erkeklerin arkasında kılar o kadar. eğer bugün camilerin çoğuna kadınlar giremiyorsa bu islam'ı değil müslümanı ilgilendirir. aradaki farkı anlayın.
(#15120370)
hayır. bu adam gerçekten cuma namazındaki kaybedilen bir saatin ekonomiye zarar verdiğini düşünüyorsa gerçekten çok komik. yılda elli iki saat kaybediliyormuş vay be! 365 günden bahsediyoruz burada. hem cuma namazında kaybedilen bir şey yoktur. zaten namaz vakti öğle iznine denk geldiği için namazını kılan gider kılar ekonomiye de bir zararı dokunmaz. sana kalırsa öğle iznini de kaldırmak lazım tabi.
(#15120841)
kaba etten istatistik uydurma örneği. islam ülkelerinde tecavüz olayları olmasıyla müslümanların sapık olması arasında bağ kurulamaz. çünkü tecavüz batı ülkelerinde de sık görülür, doğu ülkelerinde de. bunun dinle diyanetle bir ilgisi yoktur. ilgisinin olduğunu varsaysak bile bunun islamla bir ilgisi yoktur. daha demin de dediğim gibi islam ve müslüman farklıdır. islam'ı eleştireceksen doğrudan islam'ı eleştir. müslümanı eleştirme. eğer islam'da tecavüzü serbest bırakan bir uygulama varsa gel onu söyle. ama yok. tecavüzcüye verilecek ceza da bellidir. onun için saçmalamışsın. olmamış.
(bkz: doktor kendi haline bırakın dedi)
ateist troll denenmişti oysa, keşke özgün bir troll olaydı.
umarım iyidir... boşver dostum. boşver. bir kadın için hayır... alkol al, sigara iç, ve ot çek... hayatının tadına var ve öyle yaşlan.... torunlarının gülüşünü görmeden ölme. yapma bunu lütfen. ben de bunu denedim ama olmadı... iyi ki de olmadı ve hayata döndüm.
8 ile 9 arasında asır olduğunu zanneden yazar kafasını yaşayan bir arkadaştır. ne içtiğini bilmemekle beraber hayretler içinde bırakır bizi.
islama karşıtlığı ile tüm sözlüğün dikkatini çekmiş yazar.
nesil takıntısı olan ve ukte dolduracağım diye tanım sıçıp sıvayan yazardır. tanımam etmem.
beyni yanmış.
(bkz: kürtlerin galatasaraylı olduğu gerçeği) bunun gibi açtığı başlıkları görünce yazdıklarına verdiğim değerde azalma olmuştur. belki de okumama yolunu seçmeliyim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar