bugün
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı6
- kiraz cicegi kolonyasi42
- sözlük kızlarının kekleri5
- mal mıyım sorunsalı9
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz4
- istanbul trafiği6
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek6
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- usame bin ladin ve onun islamcı ütopyası7
- sözlük yazarlarının saatleri4
- ismail kartal33
- 2026 yazı3
- kendine yalan söyleme eğilimi10
- youtubeda azer bülbül canlı diye arama yapan kız3
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- mandalina4
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması6
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- hinge2
- küt saçlı hatun8
- takibe anında takip5
- yazarların hayatlarında çıktığı en elit seviye3
- azer bülbül'ün ümmeti olmak2
- friedrich hegel la bi cay icek15
- yatamıyorum2
- kızılcık şerbeti dizisi4
- mesih gelseydi5
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- 11 eylül 2026 beşiktaş erzurumspor maçı4
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- pazardan bir kilo muz alan erkek3
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- fırat2
- mutsuzken çirkin olmak8
- iskender10
- zina ne fuhuş ne sorunsalı3
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- insan iyiyi kötüyü bilme iradesine aden de kavuştu7
- beşiktaş7
- yapay zeka sözlük moderatörü3
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler13
- güne bir şiir dizesi bırak5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- seninle salam ekmek bile yerim diyen kız6
- seni severken valizini hazır tutan kadın10
- arkadaşlar çabuk buraya bakın5
- etli biber dolması yapan erkek9
(bkz: çikolata canavarı)
borç tahsilatında çığır açmış, her eve lazım maliyeci, kaçakçı, kurnaz, hayallerin olmazsa olmazı. *
doğum günü çocuğusu. iyi ki doğdun insanı, ne iyi ettin de kendini dünyaya kazandırdın, çok inat ettin, gelmek istemedin ama, anne ve baban senden inatçı çıktı, ikisinin de ellerinden öpüyorum. doğum günün kutlu olsun, nice senelere.
üçüncü bir eli öpmeden koca bayramı geçiren kalpsiz kişi.
bir nevi imdat çekici.
hayalin, hakikaten bir gücü olduğundan ötürü ''hayal gücü'' diye bir kavramın ortaya çıktığını en güzel örneklerle dile getiren, bir nevi temel ihtiyaç.
bu aralar kendisini havadan indirip suya bir cemre misali düşürdüğümüz yazardır. gözlerini yollarda koyup, meraklara gark etmişizdir. ahali önünde özürlerimizle kapısını çalar. ilk maaşımızla ıslata ıslata telafi edeceğimizi belirtmek isteriz.
bir zamanlar bunu bunu yapmıştım, bir zamanlar şunları da tatmıştım diyebilecek bir insan. yaşadıklarını ve başkasına yaşattıkları her zaman güzel bir anı olarak kalan güzel insan. aynı zamanda iyi gaz verir.*
şu yalan dünyada salıncağımı paylaştığım tek yazar kişisi. salıncağımdan ayrıldığım zamanlarda kendisinden başkasına emanet edemediğim, biraz fazla salladığımda başı dönen ama hikayelerinden yoksun kalmayayım diye çok yormadığım oyun arkadaşım.
italyanın bir federasyonu....
geceden sabaha kadar devamlı online olan yazar. sözlüğün demirbaşlarından.
hızlı, kıvrak, zeki, çevik, ahlaklı* ve uçmaya pek meraklı hikayelerine tutkun olduğumuz, her hayata lazım tuz biber yazar arkadaşımız.
(bkz: king arthur)
(bkz: faşist) -ahahah-
şaka lan şaka, alakası yok onun. bu kelimeyi birilerine söyleyince, nasıl hissediyor insan kendini aceba diye denedim. samimiyiz ya o açıdan. neyse hadi kib öptm bye.
şaka lan şaka, alakası yok onun. bu kelimeyi birilerine söyleyince, nasıl hissediyor insan kendini aceba diye denedim. samimiyiz ya o açıdan. neyse hadi kib öptm bye.
uzun zamandır kendisine birşeyler yazmak istediğim ama çeşitli sebeplerden ötürü * yazamadığım değerli abimiz. geceleri akar sözlüğe, hoş yazılarını gösterir bizlere. bana en çok koyan ise sözlüke tanıdığının sayılı olmasıdır. doğum gününü zamanında kutlayamanın verdiği üzüntü ile şimdi ondan bir özür diliyorum. ayrıyetten geçmiş doğum gününü kutluyor nice sağlıklı mutlu senelere demek istiyorum. bir gün olurda tanışma fırsatını bulursam şereflendirilmiş olucağım aynı zamanda. umarım hayatı boyunca tüm güzellikler onunla birlikte olur yüzünü güldürür.
l azım olduğu anda yetişir imdata
a kar dilinden hoş sözler hayata.
z amanın ne olduğunu en çok o tanır
i smini yazdırmış hayata, olmadık yere kendini yıpratır
o olmadın mı her şey eksik kalır..
l azım olduğu anda yetişir imdata
a kar dilinden hoş sözler hayata.
z amanın ne olduğunu en çok o tanır
i smini yazdırmış hayata, olmadık yere kendini yıpratır
o olmadın mı her şey eksik kalır..
"latsiyo" diye telaffuz ediliyo sanırsam.
ortadoğu ve balkanların en sert adamı bu. yaşayan son maço. balkanlar üzerinden gelen sert hava dalgası bir nevi. korkun bundan. *
yalnız ayar vermek için değil, okunup okutmak için yazan yazar. ayrıca güzel hikayeleri ve hayata dair tespitleriyle bizleri duygu karmaşası içine sokan, hoşsohbet, uçmaya meraklı, kıymeti bilinesi yazar kişisi.
lazio pertare. forza roma, forza curva sud.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar