bugün

şirin ve cici bir yazardı.
Birinin sahte hesabı zannımca.
Cenaze yemeği olarak discordda abisi canlı yanında kavurma yemişti.
O değil de resmi ölümleri sözlük yönetimi bildirdiği için hala yaşıyor kanaatindeyim.
Allah rahmet eylesin. Sudekiray çok severdi.
Bunca zamandır gelen giden olmadığına göre vefatı gerçek.
Bence sevelim ya da sevmeyelim bundan sonra dalgası olmaz.

Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Kendi halinde takılırdı.
Yattığı yer incitmesin.

Keşke ölmeden önce dini telkinde bulunsaydım. Beni Abisi bilirdi.
Belki Beni dinlerdi.
ona ne oldu harbiden.
Hayır mübarek ramazan ayında arkasından bir Fatiha okumaz miyiz be sözlük?

Şaka lan şaka.
ilk göz ağrımızdı. en kıymetlimizdi. can yoldaşımızdı. pırlanta gibi bir yazardı.
Nickini sol framede görünce öldüğünü zannederek koşa koşa geldiğim yuvzır..
Ölmüş yazarı silen moderasyonu kınıyoruz. True yetkili olsa savunur silmezdi işte
True bu senaryonun bir parçası değilse ben de bişey bilmiyorum. Sözlük düzelir düzelmez larissa hortlatmak nedir birader ya.
sözlük düzeldi ama sen yine gelmedin.
True yetiş biri ölmedi diyor hemen savunmaya geç.
Öldü.

ışıklar içinde uyusun.
senaryo yazarlığından aldığı ödülünü ve madalyasını ailesine gururla gösterip, cv'sine eklemesi gereken yazardır. Şimdiden kutluyoruz.
arkadaşlar bu konu, "rahmetle anmak" dışında kapansın ve bir daha açılmasın, çünkü merhumun vefatı yakın arkadaşı olan bizlere bizzat ağabeyi tarafından ayrı ayrı iletildi.
True yine anlamsızca savunmaya geçmiş lan milleti kandırıyormuş her seçim akpye oy veren dayılar gibi ne savunuyorsan. Cinsiyetçi hareketleri bırak
kanıt nasıl bir kanıt amk. kızı mezardan mı çıkaralım ne istiyosunuz siz ya.
Aykolik ile dedikodunun dibine vuran kişidir.

Valla mesaj görüntüsü öyle gibi.
Rahmetli hayattayken bu kadar popüler değildi gerçekten.
dirisini de rahat bırakmıyordunuz şimdi ölüsünü de rahat bırakmıyorsunuz.
prunella nick'li arkadaşımız samira olsaydı bu başlığı sürekli o canlı tutmaya çalışırdı ama onun yerine siz sürekli arkasından atıp tutarak canlı tutuyorsunuz . kızın samirayı savunması gayet normal değil mi ? ölmüş birisinin ardından eskort demeye bile getirdiniz aq.
Amk kız öldü(güya) ama hayaleti şu sözlükten bir siktirolup gidemedi. Cinci hoca tanıdığı olan varsa çağırsın başka türlü kurtulamıcaz biz bundan.

görsel

Edit: bu arada şu arkadaş kontrgaranti larisa. (bkz: #47271889)Kalıbımı basarım. Senaryoyu kabul etmeyenlere, sarı'ya falan deli oluyor besbelli. Skdjdhfuck.
Yazılarında yaptığı imla hataları bile ben larisayım diye bağırıyor.