bugün
- 28 mayıs 2023 ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi17
- ölürken anlamı kalmayan şeyler16
- üsküdarda tesettürlülerin mekandan kovulması17
- ruhu iyileştiren şeyler17
- sözlük yazarlarının mutlaka okuyun dediği 3 kitap18
- kavga etmekten korkan erkek8
- engin ardıç34
- recep tayyip erdoğan19
- üstteki yazara bir kitap bırak26
- anın görüntüsü43
- siki küçük olan erkek8
- fake biker20
- gecenin şarkısı32
- normal sözlük9
- kemal kılıçdaroğlu34
- kitap alıntıları12
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun14
- en çok sahip olmak istediğiniz teknolojik alet21
- ups boobs geldi küçük memeliler sözlüğü terketsin15
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor21
- yazarların kendini tanımlama şekli12
- ak partiye oy vermeyen kadınınıza kızar mısınız12
- advntst10
- ümit özdağ16
- bir şarkı sözü der ki8
- sürekli öksürüyorum9
- kılıçdaroğlu istifa eder mi11
- sürekli kendinden bahseden insan8
- dul kadınla evlenir misiniz22
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin23
- liboş ne demek12
- bir sigara mı yaksak9
- sözlükteki kara am sahipleri tam liste15
- mavi hap vs kırmızı hap8
- gay olmakla olmamak arasında kalmak9
- unutulmayan lise anıları11
- akpliler ekonomide neye güveniyor9
- kan tutan kasap bu fotoğrafları nereden buluyor8
- true nickli yazar8
- vuruşurken kızlar da zevk alıyor mu10
- üstteki yazarın nicki hakkındaki fikrini söyle9
- sözlük kızlarının dudak fotoğrafları8
- uyumadan önce 4 tane redbull içersek ne olur10
- çamaşır makinesi takirdamasi11
- kılıçdaroğlu'nun erdoğan'a oy vermek günah demesi8
- arkadaşlar bi bakar mısınız11
- haç takan samsunlu kadın8
- dinler neden sonradan gelmiştir23
- süleyman soylu8
- edirne valiliğine pencereden giren suriyeli18

entry'ler (6285)
Eğitimsiz bir cahil olmanız ve akp'den işinizi görmeniz, yeterli tek nedendir.
Tarikatlarda badelenen civelekler, bu cezaya tabii olacaksa gelsin. Fakat benden olmayan recm cezası çeksin diyorsan, h*siktir derler oradan adama.
işi gücü alkol, sigara, uyuşturucu başlıkları açıp, bir de oradan insanlara laf sokmak olan cins bir yazar..
Yeşilaycılığı savunmasını anlarım, normaldir fakat alkolcüler, sigaracılar mal yhaa demesi, yanlıştır. insanları tahrik etmektedir. Bu insanlara mal yha diyorsan bu insanların da seni eleştirmesi normaldir. Sözlükte dönen çoğu şey için de başlık açıp laf çarpıtma niyetindedir.. Cidden çok takıntılı bir yazar ve sadece kendi değerlerine göre hareket edilmesini savunuyor.. Bu huylarından acilen vazgeçmeli.
Yeşilaycılığı savunmasını anlarım, normaldir fakat alkolcüler, sigaracılar mal yhaa demesi, yanlıştır. insanları tahrik etmektedir. Bu insanlara mal yha diyorsan bu insanların da seni eleştirmesi normaldir. Sözlükte dönen çoğu şey için de başlık açıp laf çarpıtma niyetindedir.. Cidden çok takıntılı bir yazar ve sadece kendi değerlerine göre hareket edilmesini savunuyor.. Bu huylarından acilen vazgeçmeli.
Ben de sende zerre insanlık göremiyorum denilesi zırva bir söylemdir.
Kardeşlerimiz diye yağ çektiğiniz adamlara bakın.. Kürtler uyanıktır zaten. Sorun uyuyan türklerdedir.. Kürt her yerde kadrolaşır, lobi kurar.. Türklüğü öyle böyle silmeye çalışır.. Türk, Kürdün her türlü masrafını öder, bir de doğuda öldürülür ama asla uyanamaz..
Enayi türkonun ödediği elektrikle ısınıyor bu kürt şimdi.. Türkler uyudukça sizin işiniz her daim kolay zaten..
Enayi türkonun ödediği elektrikle ısınıyor bu kürt şimdi.. Türkler uyudukça sizin işiniz her daim kolay zaten..
Akçomarlar bu yalanı bayıla bayıla yutar da biz yutmuyoruz işte, sıkıntı orada.. Kodumun ülkesinde iktidara yakınsan, yediğin her bok affoluyor.. insanlar adalet isteyince terörist gözüyle bakılıyor.. Böyle sistemin içinden geçeyim.. Aysun Kayacı, her gün biraz daha haklı çıkıyor.. Ne büyük insanmışsın sen be.. Olacakları bugünden görmüş.. Körü s*kseler çoktan uyanırdı, bu halk 20 yıldır uyanmıyor.. illa o tencere boş olacak yoksa ülkenin ırzına mı geçmişler, kimsenin umrunda olmaz..
Ak-ümmetin yapacağı eylemlerden biridir. Fonladıkları Tarikatlar şeyhlerinden "ramazanda pudra şekeri çekmek" caizdir diye fetva almaları an meselesidir.
Normal bir eylemdir. insanların gözünün içine baka baka değil de daha sakin bir ortamda içilse iyi olur.
Ben oruç tutmam, susadığımda da sakin bir ortamda suyumu içerim.. Kalabalık ortamdaysam, su içtiğimi göstermemeye çalışırım.. Millet oruç tutuyor diye susuz kalacak halim de yok. Oruç tutana saygımız var, oruç tutmayana saygı yok.. Kaç kişi dayak yedi bu yüzden. Boş boş mağduriyet çıkarmayın yani.
Ben oruç tutmam, susadığımda da sakin bir ortamda suyumu içerim.. Kalabalık ortamdaysam, su içtiğimi göstermemeye çalışırım.. Millet oruç tutuyor diye susuz kalacak halim de yok. Oruç tutana saygımız var, oruç tutmayana saygı yok.. Kaç kişi dayak yedi bu yüzden. Boş boş mağduriyet çıkarmayın yani.
Teröristle/terör sempatizanıyla, gerçek milliyetçiyi bir tutan kripto kürtçüdür. Bu tip kürtçülere alttan alttan yağ çeker.. Kürtçülerden ziya Gökalp denginde biri bile çıkmamıştır, o yüzden Kürtçü ile Türkçü asla eşit ve aynı değildir.
Dersim'deki isyancı dedelerinin izinden geldiği için Türk'üm dememesi normaldir.. Hdpkk'lı kardeşleri çok üzülür sonra.. Hdp'ye defolup gitmesi gerekirken kendisiyle alakasız CHP'yi yönetmektedir. Daha doğrusu partinin içinden geçmektedir..
Yahu bu kürtler cidden iki yüzlü ha.. Bir yerde pkk sempatizanlığı ve Kürtçülük hakim olunca insanlık ve hümanizm oluyor.. Türklük hakim olunca kafatasçılık oluyor.. Sizden ala kafatasçı mı var aq.. Hdp'nin başında Türk istemeyen sizsiniz. Bence de Türk olmamalı partinizde. Türklerde öşex sevdası yoktur malum..
Yahu bu kürtler cidden iki yüzlü ha.. Bir yerde pkk sempatizanlığı ve Kürtçülük hakim olunca insanlık ve hümanizm oluyor.. Türklük hakim olunca kafatasçılık oluyor.. Sizden ala kafatasçı mı var aq.. Hdp'nin başında Türk istemeyen sizsiniz. Bence de Türk olmamalı partinizde. Türklerde öşex sevdası yoktur malum..
Vallahi bizim bir suçumuz yok.. Sen eksi almak için uğraşıyorsun..
Böyle bir dönem yoktur. En azından tarihimizde. Osmanlı'da dahi çok az görülmüştür recm. O da 4. Mehmet dönemindedir. Şeriat ülkelerinde ise düzenli olarak uygulanır.
Hiçbiri favorim değildir. Ben izler geçerim.. Öyle hayranlık beslemem.
Yakışmaz. Koyu tenli kadına siyah elbise yakışır. Kırmızı elbise, beyaz tenli kadında şahane durur..
Tipik ortadoğu insanıdır.. Harbiden, nerede koyu tenli tanıdığım varsa çirkefin, uyuzun önde gideniydi.. Bunların hepsi aynı fabrikadan mı çıkıyor, çözemedim. Bir de insanlara pis pis bakarlar.. Bir tane olsun, koyu tenli insanla anlaşabildiğimi hatırlamıyorum..
Kimseyi ilgilendirmeyen söylemdir. ibadet, kul ile tanrı arasındadır.. Diğer kullara laf düşmez..
Yine çakma vaiz, yargı dağıtmış.. Çok uzatma, badeni iç geç.. O da senin için bir ibadet sonuçta.
Yine çakma vaiz, yargı dağıtmış.. Çok uzatma, badeni iç geç.. O da senin için bir ibadet sonuçta.
Akepeli olduğu için serbest bırakılması çok normaldir. Yani şaşırtan bir haber değil.. Eminim pudra şekeridir.. Aptala yatmış işte yediği nane çıkınca.. iki gün sonra bu skandal da unutulur.. Geçiniz.. Bu ülkede her şey olunur ama rezil olunmaz.
Arapların sıradan eylemlerinden biridir. Petrollerden dolayı milyonlarca dolarları var fakat adamlar bir türlü medeniyete ulaşamadılar azizim.. iğrenç bir olaydır. Mide bulandırır. Ülkemizdeki Arap yalakası tarikatların da bu eylemi düzenli olarak gerçekleştirdiğini düşünmekteyim..