entry'ler (8925)

zall sözlüğe kız getirecekmiş dedikodusu

(bkz: yalan onlar inanma)

union saint gilloise

Son maçları gentle. Belli de olmaz belçikanın feneriyse bunlar gent’le berabere kalıp kupayı club brugge’a kaptırabilir…

bana yediğinden ısmarlar mısın abi diyen şopar

Bu sefer hem yaşıyor hem de yaşatıyorsun bu hayatı koala kardeşim.

Afiyet olsun…

denizde giden minibüs

görsel

Eskiden vardı bu minibüs üsküdar hattında çalışırdı. Aykolik bile hatırlamaz…

bakırköy

--spoiler--

lan büyükadaya otobüs mü gidiyor aw.

--spoiler--

Denizde giden minibüse binerse gidebilir…

görsel

askim orasi degil diyen kadin

görsel

keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı

Çaylaklığı gammazlar bile atabiliyor . Yani her çaylaklık atılması yetkili veya moderatörün işi değil. Gammaz modülünde ‘sözlük koruma sistemi’ diye bişey var ama algoritması neye dayanıyor bilmiyorum. Mesela bir yazarı gammazladığımızda bazen bu sistem aktif oluyor ve yazar çaylak oluyor. Peki ne zaman çaylağı açılıyor? Muhtemelen moderatör gelip gördüğü zaman.

Benim şahsi kanaatim eylulsabahi nickli kullanıcının çaylaklığı moderatörün olmadığı (pek aktif olmadığı daha doğrusu) zamanlarda yaşandı. Küfürlü bir entry girmiş. O’na istinaden olmuş muhtemelen. Ben gammazlamışım hatta, evet buradan ilan ediyorum küfür görürsem anında gammazlarım. Reklam görürsem de bunu yaparım, yassah kardeşim yassah. Ama sözlük koruma sistemi aktif oldu da ben mi çaylak ettim yazarı bilmiyorum. Daha doğrusu hatırlamıyorum.

Bu konuda yetkililerin bir suçu yok bence. En iyi cevabı moderasyon verecektir.

--spoiler--
yetkilinin çaylak atma olayında hatalı bir tarih atarsa çıkamazsın. mesela ileri tarih atacağına geri bir tarih atılsın bak bakalım çıkabiliyor musun çaylaktan. halis niyet önemli!
--spoiler--

Böyle nihoş gibi tiplerin masallarına da inanmayın. Hatalı tarih atmak diye bişey yok.

yam yam bey

Bir de utanmadan feyk hesaplarım yok diyor ulan nihoş sen ne sahtekar adamsın. Bu ne peki? Sicarkentitreyenadam neydi? Nihavend neydi? Fotokopici ne? Bunlar sen değil misin kih kih kih…

true nun yetkili olması

Yetkili değil de silik olacağına dair duyumlar aldım . O terbiyesizliği yanına kâr kalmayacak dediler…

fotokopiçi

--spoiler--
daimi olarak defolup gitmesi dileğiyle.
--spoiler--

Umarım ya. Ne herifti arkadaş sürekli dükkan sahibinin beyzbolcu sevgilisi olduğunu iddia ediyordu dedikodu yapıyordu arkasından… hayır adamın üç çocuğu vardı karısını seviyordu yapma etme iftira etme diyorduk dinlemiyordu sanki gözüyle görmüş gibi herkese anlatıyordu..

fotokopiçi

görsel

Dükkanı belediye tarafından mühürlenen fırsatçı esnaftır.

Öyle yok öyle bir sayfa fotokopiyi 100 liraya satmak…

mel mel bakan gibson

Geri gelmesini istediğimiz kıymetli bir ağabeyimiz.

kahveye naber lan avradını siktiklerim diye girmek

(bkz: evde denemeyiniz)

21 22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi

Üzülerek ertelendiğini öğrendiğimiz dev zirve.

plajda bira içmek

Şimdi bunu yapmaya kalksan jandarma gelip gbt yapıyor.

göz göze gelince yere bakan erkek

görsel

Benim sıfat tam joel barish gibi oluyor ya.

aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı

Güzelce dinlen yarın ya da perşembe büyük buluşma var.

Çok heyecanlıyım ya…

makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar

Pişme derecesi aldente olmalı ve salçalı kıymalı sos diyorum kesinlikle.

fotokopici bi erkek

iyi çaylak yemiş bikaç gün kafa dinleriz.

Fabrikada işler kötü heralde sürekli dedikodu yapıyordu vaktini burada harcıyordu ‘kih kih kih’…

vurvurvur swf

(bkz: bu jokeri tokatlıyacam yemin ediyorum az kaldı)