bugün
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler6
- nasıl birisiniz9
- üniversiteye gitme nedeni5
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi5
- kız kardeşlerim6
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- napıyorsunuz9
- sözlük gıybeti12
- havaların sigara yakmalık olması2
- hangi tatlısınız10
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- iyi niyetli olmak3
- 5 ekim 20264
- kronik işsiz3
- ok mesajına cevap veren erkek6
- gunluklerim aylik olmus11
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması3
- yazarların feyk nick sayısı3
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- trip atmak3
- gece açlığı2
- fatma betül sayan kaya44
- arkadaşlar naber ya8
- geceye bir tespit bırak5
- futbol20
- uefa uluslar ligi14
- çok kötüyüm arkadaşlar4
- akp seçmeni16
- anın görüntüsü20
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- the merich7
- adana osmaniye depremleri ve uzman uyarısı3
- yazarların kötü alışkanlıkları4
- mesajlaşırken btw yazmak9
- pazartesi6
- yazarların güncel flört listesi7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- psycho killer2
- 4 ekim 2026 hollanda sırbistan maçı4
- sözlük yazarlarının pudingleri5
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- brezilya2
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz8
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler8
- arkadaşlar ben sapık mıyım3
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- yıllar önce girdiğiniz entrynin oylanması4
- geceye bir şiir bırak3
tamam terörist olanlar çoğunlukta onları sınırda mayın tarlasına salcanda hepsine laf atmayın be kardeşim ülkesini seven bölünmemesini isteyen kimseye zararı olmayan kürt den ne istiyonuz.
varlıkları bazılarına dert olmuş gibi görünüyor.
insan.
Ötesi hep genelleme ve ön yargı.
her etnik grup gibi kürtlerin de iyisi, kötüsü ve çok kötüsü var.
Ancak unutmamak gerekir ki pkk'lılar saf or*uspu çocuğudur.
Ötesi hep genelleme ve ön yargı.
her etnik grup gibi kürtlerin de iyisi, kötüsü ve çok kötüsü var.
Ancak unutmamak gerekir ki pkk'lılar saf or*uspu çocuğudur.
Uzak durulmalıdır.
üstün ırk.
ırkım.
bir kürt olarak bu ülkede zor şartlarda yaşasamda seviyorum ülkemi. türkiyeyle sınır komşusuyuz.
ırkım.
bir kürt olarak bu ülkede zor şartlarda yaşasamda seviyorum ülkemi. türkiyeyle sınır komşusuyuz.
kendilerinin yoğun olduğu illerden pek gezmek dolaşmak harici çıkmasalar, o şehirlerde istedikleri kadar kültürlerini yaşatsalar
ama dostça yaşatsalar seveceğim ırk. neşeli insanlar. esprili-komik çok çıkar bunlardan. ama güven vermiyorlar işte sanki senle
bütün ilişkisi bi çıkara dayanıyor gibidirler.
öncelerden gelen fakirliktir bunların en büyük düşmanları:
fakir oldukları için eğitimsizdirler bir çoğu,
eğitimsiz olduğu için çok çocukları olur ve fakirlik devam eder, çocuklar da eğitimsiz olur,
fakirlik yüzünden iyi giyinemez temiz olamazlar çok fazla.
istisnalar kesinlikle vardır. ama istisna işte. temiz eğitimli 3-4 kürt tanıdım. 3-4 kişilerdi işte hepi topu...
o 3-4 kişiye de saygım sonsuzdur. bir çok türkten de normal kafaya sahip insanlardı.
ırkçı bir insan değilim. bunlar sadece gözlemlerim benim. ırkımın da aman çok şükela bir ırk olduğunu da pek düşünmüyorum.
birbirimizle uğraşmak yerine keşke daha iyi olmak için sessiz bir yarış olsa.
ama problem bu zaten. iyi ne o bilinmiyor.
edit: sonra şu ilk paragrafı düşündüm de sanki ben kendi topraklarımda yaşıyorum. herşey para için. ben de isterim memleketimde
yaşamak misler gibi. onlar da isterlerdi muhakkak. yani onlar da haklı. sadece biraz sevmek lazım birbirimizi sanırım. anlamak lazım.
ama dostça yaşatsalar seveceğim ırk. neşeli insanlar. esprili-komik çok çıkar bunlardan. ama güven vermiyorlar işte sanki senle
bütün ilişkisi bi çıkara dayanıyor gibidirler.
öncelerden gelen fakirliktir bunların en büyük düşmanları:
fakir oldukları için eğitimsizdirler bir çoğu,
eğitimsiz olduğu için çok çocukları olur ve fakirlik devam eder, çocuklar da eğitimsiz olur,
fakirlik yüzünden iyi giyinemez temiz olamazlar çok fazla.
istisnalar kesinlikle vardır. ama istisna işte. temiz eğitimli 3-4 kürt tanıdım. 3-4 kişilerdi işte hepi topu...
o 3-4 kişiye de saygım sonsuzdur. bir çok türkten de normal kafaya sahip insanlardı.
ırkçı bir insan değilim. bunlar sadece gözlemlerim benim. ırkımın da aman çok şükela bir ırk olduğunu da pek düşünmüyorum.
birbirimizle uğraşmak yerine keşke daha iyi olmak için sessiz bir yarış olsa.
ama problem bu zaten. iyi ne o bilinmiyor.
edit: sonra şu ilk paragrafı düşündüm de sanki ben kendi topraklarımda yaşıyorum. herşey para için. ben de isterim memleketimde
yaşamak misler gibi. onlar da isterlerdi muhakkak. yani onlar da haklı. sadece biraz sevmek lazım birbirimizi sanırım. anlamak lazım.
uludağ sözlükte bu ırkçılık hat safhada. ne gerek var kürt türk muhabbetine? kimse kendi ırkını seçerek doğmuyor. o yüzden kimse ırkıyla ne ovünsün ne de utansın. herkes kardeşçe yaşamanın keyfini yaşasın.
maruz kalınan hos olmayan tutumları karsı tarafa sergilememesi gereken ırktır. ırkımdır.
her gece bu başlığa doluşan faşo turklerin suratlarina itinayla işeyen kişilerdir.
"kürt asıllı türkiye vatandaşıyım" demeleri mümkün olabilen ırk. ayrıca "kürt asıllı türküm" demelerini isteyenlerin geri zekalı olduğunu herhangi bir bilimsel veri olmadan kabul eden ırktır.
kürt asıllı turkum derlerse cok sevilen ırktır, ırkımdır.
türk toplumu tarafından sürekli aşağılanan ırk, ırkım.
insan biraz merhamet eder. tahammül gösterir. bu gibi aşırılıklara gerek yok. ırkçı söylemlere gerek yok. kardeşiz biz.
insan biraz merhamet eder. tahammül gösterir. bu gibi aşırılıklara gerek yok. ırkçı söylemlere gerek yok. kardeşiz biz.
yaz hakim bey gereği düşünüldü başlık altındaki hakaretlerden dolayı kürtler suçzuz bulunulmuştur.
(bkz: son faşist Bükücü halk)
içlerindeki bazı bölücüler yüzünden tamamı ırkcılıga maruz kalan ırk.
tarihte barbar olarak bilinen bir irkla beraber ayni topraklar uzerinde yaşamak zorunda birakilmis millettir.
ikiye ayrılır: 1-kürt soyundan gelenleri anlatan kelime, ırk/ 2: ülkeyi bölmeye çalışanları ima etmek için kullanılan kelime.
kızıma isimlerinden birini koyduğum güzel ırk.
bazı insanların dilinden düşmeyen millet. anasına sakso mu çektirdi de konuşuyor anlamadım.
paralel evrendeki pikachuların buradaki yansımaları . aradaki minik fark ise pikachular elektrik üretiyor bunlar ise tüketiyor . ve evet doğru bildiniz kaçak . . .
Ne üstün ne de alçak bir ırk. Allahın yarattığı her insan gibi değerlidir.
her toplumun olduğu gibi, kürt milletinin de iyisi ve kötüsü var. bir kaç kansız için ''en iyi kürt ölü kürttür'' diyen bir insanın zaten akıl, mantık seviyesi bellidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar