bugün
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması11
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- manchester by the sea2
- ioc'dan identity graph a2
- eteğin altına pantolon giyen kız2
- backrooms3
- don giymemek3
- 29 mayıs 19762
- kitap okuma alışkanlığı4
- bugün de ölmedik2
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- yarından sonraki güne ne denir3
- bir güneşe bir de sana bakamam3
- çerçeve yasa31
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- g i l d e d l i l y10
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- türbede dua etmenin şirk olması13
- barda yanınıza oturan aslında seri katil olan adam2
- sözlük yazarlarının goodreads sayfaları2
- mutlu olmak2
- fazladan ölümsüzlük iksiri olan var mı4
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- ölümlülük iksiri2
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- kadınların bakir erkek istemesi2
- anın görüntüsü14
- sokakta öpüşmek7
- flört algoritması3
- nasıl bir kadın3
- yalnız ölmek2
- yurt dışı çıkış harcı8
- dağ evi4
- engelleyen insan kibri6
- özgür özel15
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- ben bir ceviz agacıyım6
- sürekli kendini öven insan6
- beyazconverse6
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- akp'li vekilin abdullah öcalan'a teşekkür etmesi2
- geldimgittim6
- akıl verme vereceksen huzur ver6
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- monica bellucci'ye aşık olmak3
- gençler çalışmadan para kazanmak istiyor6
- stingy2
anadolum insanı. her ırkın şerefsizleri vardır. bu yüzden bir ırka küfretmek doğru olmaz. biz bir milletiz, aynı ülkenin insanıyız. (pkk'nın canı cehenneme dostum)
(bkz: tırt)
1991 yılbaşı gelmiş, kar bursa ovasını esir almış, ve o yıllarda aynı yaşlarda olan bir çocuk üst mahalle tarafından sıkıştırılmıştır. bu genelde o yaşlarda olduğunu herkes tarafından bilinir.. hepimiz yaşadık. zira çocukların dini, dili, ırkı, cinsiyeti yoktur. hepsi çocuktur.
kartopu oynarken bir arabanın arkasına saklanıp benim ara sokaktan geçememi bekleyen bu arkadaş, kafama kartop atması ile yere yığılmam bir oldu. meğer kartopunun içine taş koymuş, işi garantiye alayım diye. .
bak yıl 91 diyorum, şimdi o adam evli barklı muhtamelende çocuğu da aynı pusu atmayı, kartopuna taş koyup yaralamayı falan daha 3 yaşındayken öğreniyordur...
iş bu entry ırkçılık içermemekte olup sadece bir olayı bir durumu anlatmaktadır...
güzel pusu atmalı günler dileği ile...
kartopu oynarken bir arabanın arkasına saklanıp benim ara sokaktan geçememi bekleyen bu arkadaş, kafama kartop atması ile yere yığılmam bir oldu. meğer kartopunun içine taş koymuş, işi garantiye alayım diye. .
bak yıl 91 diyorum, şimdi o adam evli barklı muhtamelende çocuğu da aynı pusu atmayı, kartopuna taş koyup yaralamayı falan daha 3 yaşındayken öğreniyordur...
iş bu entry ırkçılık içermemekte olup sadece bir olayı bir durumu anlatmaktadır...
güzel pusu atmalı günler dileği ile...
kürdün biri bir gün göle molotof atmış, diğeri de "zozan göle molotof mu atılır" demiş, zozan da "ya tutarsa" demiş.
Bu başlığın altına bir Kürt kızı olaraktan sadece şunu söyleyebilirim, "Her Kürt PKK'li (biz kürtler pekeke diye okuruz) değildir."
Bundan 30 yıl önce (belki de daha çok) yine Bitlis'in oralara kar yağmış, aşırı şekilde. Sonra PKK'liler gelmiş benim annemin dedesini "bilinmeyen" bir sebepten dolayı öldürmüşler.
Bir de babamın tarafından bahsedeyim.
Babamın uzaktan bir akrabası şerefsiz Kürtçü kocası tarafından hergün dövülürmüş. Birgün teröristler gelmiş köye. Sonra, teröristler köye saldırmaya başlamış. Onlarca kişi oracıkta yaşamını yitirmiş. Sonra az önce bahsettiğim kadın bacağından vurulmuş. Yıllarca topal kalmış ve şuan istanbul/Pendik'te abisiyle yaşıyor.
Bunlar gibi nice hikayelerimiz var. Hiçbir zaman sevilmedik (duygu sömürüsü değil cidden). Ama ben yine de Her Kürt PKK'li değildir, diyorum. Ayrıca Türk-Kürt kardeştir, diyorum.
Şimdi onca şeyi neden yazdın, diyebilirsiniz. Çünkü faşistler, ırkçılar kanıt istiyorlar. Bunu okuyanın birçoğu da inanmayacaktır. Ama her ırkın kanı akmıştır bir olayda..
Bundan 30 yıl önce (belki de daha çok) yine Bitlis'in oralara kar yağmış, aşırı şekilde. Sonra PKK'liler gelmiş benim annemin dedesini "bilinmeyen" bir sebepten dolayı öldürmüşler.
Bir de babamın tarafından bahsedeyim.
Babamın uzaktan bir akrabası şerefsiz Kürtçü kocası tarafından hergün dövülürmüş. Birgün teröristler gelmiş köye. Sonra, teröristler köye saldırmaya başlamış. Onlarca kişi oracıkta yaşamını yitirmiş. Sonra az önce bahsettiğim kadın bacağından vurulmuş. Yıllarca topal kalmış ve şuan istanbul/Pendik'te abisiyle yaşıyor.
Bunlar gibi nice hikayelerimiz var. Hiçbir zaman sevilmedik (duygu sömürüsü değil cidden). Ama ben yine de Her Kürt PKK'li değildir, diyorum. Ayrıca Türk-Kürt kardeştir, diyorum.
Şimdi onca şeyi neden yazdın, diyebilirsiniz. Çünkü faşistler, ırkçılar kanıt istiyorlar. Bunu okuyanın birçoğu da inanmayacaktır. Ama her ırkın kanı akmıştır bir olayda..
biji obama diye bağırıp istiklal marşını ıslıklayan ırk. bunlara kardeş diyen türkün aklından şüphe ederim.
ahmed arif'in deyimiyle anadolu'unun zencileridirler.
Türk'ün çakma versiyonudur. Farkı çok itici olmalarıdır.
denize girip su ıslaktır bozo diyen insandir.
rasyonel, gerçek ve vicdan süzgecinden geçirilmiş eleştirilere değil sadece hakaret içeren, kin ve nefret kusan sözlere maruz kalan, binlerce yıldır var olan ve sonsuza dek sürecek olan ırk.
fikirlerimiz hiç ölmedi. bizim ölmemiz bir şeyi değiştirmeyecek.
ayrıca eksileriniz de bir işe yaramayacak.*
fikirlerimiz hiç ölmedi. bizim ölmemiz bir şeyi değiştirmeyecek.
ayrıca eksileriniz de bir işe yaramayacak.*
Gün geçtikçe artan , genelde esmer , pis, küfürbaz , çocuğuna gelinine , eşeğe hallenen etnik döküntü .
islamofaşist* görünce abd-severe dönüşen bünyedir.
asker selamı veren futbolcuyu linç etmeye kalkmışlar van'da. demokratik ve barışçıya...
hazımsızlık örneği;
http://www.milliyet.com.t...karisti-lazfYnYk66O4.html
hazımsızlık örneği;
http://www.milliyet.com.t...karisti-lazfYnYk66O4.html
xort yani kahramandan gelmektedir. aslı kurd tur.
kürt türkçe deki söyleyişidir.
kürt türkçe deki söyleyişidir.
Bir ırk. Bazılarına göre bir tür hakaret söylemi.örneğin bir işi beceremeyen birine 'kürt müsün amk' demek.
sözde aydınının kapasitesi bu kadar;
http://alkislarlayasiyoru...nez-bizden-barbar-turkler
http://alkislarlayasiyoru...nez-bizden-barbar-turkler
ne zaman bırakacaksınız şu kafatası ırkçılığını. kürtmüş gürcüymüş türkmüş. bir türk olarak söylüyorum ki sadece taşra kürdüne nakarak yorum yapanları daha az seviyorum taşra kürdünden. senin iç anadoludaki yörüğünden ne farkı var o kürdün. siz önce kendi sikilmiş beyninizdeki ön yargıları kaldırın efendim.
bir teoriye göre gürcülerle akrabalardır, aynı genetiğe sahiplerdir. dikkat ettim geçen cidden doğru olabilir. fındığa gelen mevsimlik gürcülerden 3-4 tanesi siyah saçlı esmer ve türkiye'de olsa kesin kürt diyeceğimiz kimselerden oluşuyordu.
Yaşadığı ülkelerde çok kolay doktor, hakim, savcı, siyaset lideri, cumhurbaşkanı vs akla gelebilecek herşey olduğu halde bir tek kürt olmasına izin verilmeyen insanlar topluluğudur.
Edit: Türk'üm...
Edit: Türk'üm...
her yıl 10 kasım'da ulu önder mustafa kemal atatürk'ün ölümünü davul zurnayla kutlayan halk. aralarında böyle orospu çocukları da var işte.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar