bugün
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı8
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak12
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi7
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak3
- pick me girl6
- 3 kere üst üste 31 çekmek11
- bugün doğum günü olan yazarlar2
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması9
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- öyle bir sevişmek ki alev çıkartıp yatağı yakmak4
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak3
- uludede'nin cenaze eventi8
- uludede'yi karıya götürmek7
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- göz kanlanması6
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- recep tahrik erdoğan3
- yunan adalarına gitmek20
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- dinci ahlaksızlığı19
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- fatma betül sayan kaya64
- ekmeğe çikolata sürmek7
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- devlet3
- yunan aşığı tip15
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- ciğer yiyen midesizler10
- eyeliner çekme yöntemleri7
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- fiziği güzel sözlük kızları47
- sürekli özür dileyen insan5
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- ciğer vs kokoreç8
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- gunluklerim aylik olmus4
- kömbe6
- kahverengi göz kalemi6
- uludede nim mirası4
- kızlar başlığa gelin bi sorum olacak5
istisnasız hepsinin çok güzel çık sevilesi olduğu hayvan türü.
bizim burada insan nüfusundan çok bulunan hayvandır. Her sokakta 4 kişi grup halinde dolaşırlar. Birde topluca kovalıyorlar, zor kurtarıp atıyorum kendimi eve.
insanlara en yakın ve en sadık canlı olmasına rağmen; kartal aslan, şahin, kurt kadar soyisimlerinde yer bulamayan hayvan.
bilinenin aksine bir kedi kadar sadık olmayandır.
ama onlarda benim bebeklerimdir.
ama onlarda benim bebeklerimdir.
kesinlikle haydar değildir..
haydar, görüklede yaşayan kıl yumağı, dana gibi, hantal, uyuşuk, köftecinin önünden ayrılmayan pis boğaz köpek olduğu söylenen bir hayvanatın adıdır..köpek dediğin sevimli olur koşturur ortalarda arkadaş...
haydar, görüklede yaşayan kıl yumağı, dana gibi, hantal, uyuşuk, köftecinin önünden ayrılmayan pis boğaz köpek olduğu söylenen bir hayvanatın adıdır..köpek dediğin sevimli olur koşturur ortalarda arkadaş...
bir kedi kadar nankör ve karizmatik olmaması sebebiyle ısınamadığım başarısız yaratık. sahibine duyduğu yüksek sadakat sebebiyle uzaylılarla yaşamak istemeyen bir uzaylı imajı çizmektedir.
zeki ve duygusal vefakar hayvanlardır. 15-20 yıl kadar önce bir program izlemiştim. köpek psikolojisinden bahsediyordu. bazı köpekler insanları da kendileri gibi köpek zannediyormuş. bazıları da kendilerini insan sanıyormuş. o nedenle ev ahalisi masada yemek yerken o da masaya oturup yemek yemek istiyormuş. buda böyle bir bilgi.
sanki dünyaya sizi mutlu etmek için gelmişlerdir. ömrünün ilk 9-10 ayından sonra, hiç bir zararı yoktur. köpek sahibi olmayan insanların, bu boşluğu nasıl doldurduğu tarafımdan ağır şekilde merak edilmektedir.
birine illa küfür edecekseniz lütfen köpek demeyiniz.
cinde yetistirilen bir cinsi haric kopeklerde sivilce cikmaz.
bizim evdeki köpek değil bize 3. kardeştir kendisi. candır ciğerdir kuzu sarması şöbiyettir. annemin benden çok ona kızım demesidir.
satilmasindan kazanilan para haram olan hayvan turu. gercekligini bilemem oyle duydum.
memeliler içinde en fazla çeşitlilikte ırk renk ve cins barındıran hayvandır.
dört ayağı bir kuyruğu olan diğeri bir adı da it olan mahlukat.
kendi yatağını kediye kaptırıp sizin yatağınıza sırnaşan, sonrasında da poposuyla yavaş yavaş itip insanı duvara yapıştıran bir de utanmadan horuldayan hayvan. sarhoş bir koca adeta.
Aslında bir çok türü olan bir cins
Kediye benzeyeni
Kurda benzeyeni
Büyüğü küçüğü
Nerdeyse her bir türlüsü olan mahlukat.
Kediye benzeyeni
Kurda benzeyeni
Büyüğü küçüğü
Nerdeyse her bir türlüsü olan mahlukat.
ciddi anlamda sadık hayvanlar. sahibini ne kadar sevdiğini sadece bakışlarından bile hissedebiliyorsunuz. bir insandan çok daha güçlü bir sadakat anlayışına sahipler
hayvanlardan genel anlamda korkan biriyim o yüzden pek yaklaşmam hiçbirine çok fazla da hoşlanmam açıkçası. ama bir gün gerçekten bir hayvanı samimi olarak seversem ve yaklaşabilirsem onun köpek olacağını düşünürüm. şimdi de uzaktan uzağa seviyorum zaten onları.
hayvanlardan genel anlamda korkan biriyim o yüzden pek yaklaşmam hiçbirine çok fazla da hoşlanmam açıkçası. ama bir gün gerçekten bir hayvanı samimi olarak seversem ve yaklaşabilirsem onun köpek olacağını düşünürüm. şimdi de uzaktan uzağa seviyorum zaten onları.
bir kışın, köye eve varırken, arabanın tekerlerinin karda patinaj yaptığı esnada, tekerin önündeki karları ayakları ile almaya çalışan, bana yardım etmeye çalışan kangal cinsi dostlarım.
Asla Sevmeyecegim hayvanlardan bir tanesidir. Sebebini bende bilmiyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar