bugün

Ne zaman kredi başvuruları yapilacak merak edilen kurum.
Yarı özel yurtları çoğu özel yurttan iyidir. Torpilin olduğu doğru ama bir şekilde bir yurda yerleşiyorsunuz. Özellikle kız öğrencilere yönelik pozitif ayrımcılık var.
başvuruları son derece dandik şekilde yapan, öğrenci hazırlık sınavına daha girmediği halde hazırlık okuyup okumayacağını seçtirten, boş bırakınca da oooo olmaz öyle şey işaretle diyen kurumdur. bugün bilgi almak için aradığımda da 444lü telefonu meşgul çalıyordu.
(bkz: devlet bize bahmiyir)
20 gun oldu sigortali calisiyorum ama burs ve kredi cikmaz diyorlar.Bilgili yazarlardan gelen kutusunu kirmizilandirmasini isterim.
geri ödemeli burs başvurularının ne zaman başladığını merak ettiğim hede.

bilen mesaj atsın.
aralık ayında ödemeye başlamam gereken kredi. hala öğrenci olduğumu varsayarsak nasıl ödeyeceğimi ben de bilmiyorum o ayrı tabi.

(bkz: yusuf yusuf)
dokuz eylülde okuyacak olan birine ege üniversitesi kampüsündeki yurdu çıkartabilen kurumdur. ama benim gibi bölümü olmadığından egeye gidemeyen ama ege kampüsüne hayran birini sevindirmiştir. buna da şükür.
siteyi az rahat bırakın da biz de bakalım pezevenkler.
standartlarını yükseltmeye başlamış ve özel yurtların yakında kökünü kurutacak devlet yurtlarıdır.
Zonguldak için 647. Yedeğe düştüğüm sikko kurum. Bilgisi olan, önerileri olan yeşillendirsin.
2010 da bir uğramış bulunduğum yurt. Ne berbat, ne pis bir yerdir o yurt ya. Bursa dan bahsediyorm belki diğer illerde iyidir. Gençlik spor bakanlığına bir şikayet edeyim şurayı.
üç yılımın yurtlarında geçtiği kurumdur.

yedeğe düşenler endişe etmesinler. Eylül'ün 5'inde asil kayıtları bitiyor. Güz Döneminin başladığı haftadan itibaren ilk kısım yedekler kaydolmaya başlıyor. sıranız yine gelmediyse 10 günlük misafir kaydı yapabilirsiniz. 10 günün sonunda sıranız hala gelmezse tekrar misafir kaydı. yalnız sıranız çok arkalardaysa misafir kaydı yapmayabiliyorlar. tabi başka çareniz olmadığına ikna edemezseniz. biraz demogoji şart.

aklına takılan varsa sor kardeşim.
koşulları ilden ile farketse de en büyük etken yurtta kalan öğrencilerdir. mis gibi tuvalet de olsa adam afedersin sıçıp da su dökmüyorsa sorun yurtta değildir. maalesef o yaşa gelip tuvalet eğitimi almamış yaratıklar var. he imkanınız varsa yüksek ücretli kyk yurtlarını tercih edin. tuvalet ve banyo oda içerisinde olduğu için kimin ne halt yediği bilindiğinden böyle durumlarla karşılaşmazsınız. bunun dışında kalan imkanları emin olun birçok özel yurttan daha iyi.
herkes yedek sanırım. kim asil olarak girdiyse bu yurtlara?!
ispartada 122.yedekten 4 haftada yerlestigim kurum he bi de dikkat edin bazi sikko ozel yurtlar sozlesme yapar o surecte kurtulamazsiniz.
ben de 1000. yedektim. 1 hafta sonra yurt çıkmıştı. 4 senedir kyk yurdundayım * valla özel yurttan çok çok daha iyi. odalarda buzdolabı var, çamaşırlarınızı bedava yıkatabiliyorsunuz * yemekler gayet güzel. sabahları bulamayacağın kahvaltılık olmaz. * poğaçalar fırından çıktığı gibi önünüze gelir. düğün çorbası bile çıkar. her gece çiğköfteci gelir. pideci gelir her haftasonu *. tek yapman gereken hangisini yiyeceğine karar vermek. izin konusunda sıkıntı da olmuyor. sadece her ay gidiyorsun ziraat bankamatiğine tc kimlik numaranla 120 tl cik yatırıyorsun. onu da yapabilcen dimi???
aile olarak şanslı olduğumuz kurum. burs olarak ve yurt olarak aile hep asil amk. hayır akp'li de değiliz amk. nereden bu torpil.
beni istanbul da 6626. yedeğe koyarak siktiri çekmiştir. oysaki torpilim de vardı benim.
açılmayan sitedir, bolca sövdürtmüştür. gireceğim yok ama insan bekliyor işte...
günün en çok sövülenler listesinde birinci sırada bugün.
Ben gecen yil dilekce vererek giris yapmistim..Yedek kalan arkadaslarinda Allah yardımcısı olsun..
Bekliyorumun beynimde ki karşılığına dönüştü.
Kofte yemeyin les gibi kokuyor!
Kuzey yarım küre.
Kıbrıs yarımadası komutanlıgı (atmak ki ne atmak).