bugün

/84
--spoiler--

- Kıyafetine bayıldım!
- Yeni tasarımım.

--spoiler--
Şu Güney'in annesini saçını evire çevire yolmak istediğim dizi. Bir anne nasıl bu kadar itici olabilir anlamıyorum.
içinde simay gibi gereksiz bir karakteri barındıran dizi. kuzey ile ali'nin arkadaşlıkları yıllara dayanıyor, zaten kuzeyle güney kardeş bir ömür (hapis yıllarını saymazsak) beraber geçirmişler, cemre ile güneyde lise arkadaşları, o vesileyle kuzeyde cemre'yi yıllardır tanıyor zaten 4 yıl önceki hikayenin başı da o. yani herkesin birbiriyle yıllara dayanan bi ilişkisi var. ama bu simay denen kaşar neyin nesi? ulan alt tarafı daha bir kaç ay önce dandik bi doğum günü partisinde tanışmışsın kuzeyle daha dün boktun bugün koktun neye dayanıyorda sanki yıllardır kankalarıymış gibi o ortamdan eksik olmuyorsun, damdan düşer gibi damlıyorsun her yere. bi de utanmadan zırt pırt kuzeyle yatar, hastane odasında seksi geceliklerini giyip kuzeyi baştan çıkarır. la bi git kızım işin mi yok manyak mısın nesin sen?

ilerde senaristler şu simay denen kaşarı ya öldürsünler ya da yurt dışına falan yollasınlar da, gereksiz ota boka damlayan ayak bağı olan karakterden kurtulsun caanım dizi.

edit: kızın adı simaymış
--spoiler--
4 yılın tazminatı 28 bin lira mı?
--spoiler--

büyüksün sami tekinoğlu.
kuzey ve güneyde yaşayan iki erkek arasındaki çarpık eşcinsel ilişkiyi konu alan dizi. şaşırarak izliyoruz.
--spoiler--
Güney'in nasil bir göt oglani oldugunu daha öncede belirtmistim zaten. Gecen bölümde gördük ki, azicik bir tartismada, solugu zengin kizi banu'nun koynunda almistir. Hayir, istemem de dememistir, pekala isteyerek yataga atmistir kizi. Erkegin orospusu olmaz mi, olur iste al sana güney. Zenginlige, paraya satmistir kendisini. Jigolo olsa olurdu ha ama iste banu'nun yasi tutmuyor. Güney'in derdi kuzey'i almistir efennim. Git kizla konus, yaptim bir salaklik demeler, affet demeler. Güney'den cok, kuzey'e dert olmustur durum. Söyle bir bakildiginda, anlasiliyor ki, güney'in cemre'ye aski bitmistir. Kuzey'de ne yapsin garip hala sevdigi kizin üzülmesini aglamasini istemiyor. Askindan vazgececek kadar seviyor cemre'yi. Tamam kiz mi yok lan baska o kokmus cemre'de ne var diyoruz da hepimiz, gönül bu iste ota da konuyor boka da. Asik olmus, sevmis oglan ne etsin. Abisi ile sahil kiyisinda konusurken, ben neler yasadim, bende ask kalir mi onca yil falan filan anlatirken, gözlerinden cemre'yi hala nasil sevdigi pekala cam gibi okunuyordu. Tabiki, bunu bir odundan farksiz olan güney'den görmesini beklemiyoruz. O paranin pesinde. Fakat ilerki bölümlerde mutlaka o hirsi basina is acacak. Hemen öyle kolay mi zengin kizin evine postayi atmak. Bu arada simay yukari, simay asagi yapanlar gördüler mi acaba kizin ne kadar sapsal oldugunu? Kizin akli bir karis yukarda oldugu gibi bir o kadar da süzme salaklardan. Ay ne güzel ev, ay ne güzel elbise. He canim he, al hepsi senin olsun. Zengin budalasi tiki.
Ya o anne? Ya o cadi?! Bir anne, nasil cocuklarinin arasinda böyle ayrimcilik yapar? Ulan, ikisini de sen dogurmadin mi göt kari? O da güney'i satmaya dünden raziymis. Satan satana.
Kuzey ve babasi. Tek ikisi lan. Dizinin izlenecek baska bir seyi yok. Babasi, kuzey'i savunmasa, arkasinda durmasa, kimsesi yok cocugun. Kuzey'in zenginlikte gözü felan yok. Hala cok fedakar. Babasinin demesi gibi, 4 yilin tazminati 28 bin mi lan?! Allah'im o cadiyla nasil gecirilir onca yil. Insan sinir hastasi olur cikar.

Son olarak, yeni bölümde tam olarak yesilcam filmlerine bagliyoruz ve ferhat cemre'nin babasi cikiyor. Bu dizi giderek boka sariyor. Ilk bölümlerin güzelligi kalmadi.
--spoiler--
kuzeyin 9. bölümdeki saç şeklini görünce şaşırdım. heralde bir işi var o yüzden saçları yatırmış zaten fragmanda takım elbise felan giymişti. alışık değiliz böyle görmeye kuzeyi.
-ve en sonunda sami bir oğlu olduğunu hatırlayıp kuzeyi savunmaya başladı helal sami tekinoğlu.
ezel final yaptığında "ulan şimdi ne izleyeceğiz" demiştim ama bu dizi bana güzel bi cevap oldu. ha belki ezel kadar sürükleyici değil ama, güzel.

izliyoruz, evet.
(bkz: muhtesem yuzyil)
(bkz: yaran twitter iletileri/#13544789)
bu bölümde işler karışacaktır.
an itibariyle bir başka bölümü başlayan türk dizisi.
an itibariyle cemre'nin 'annesinin sen beni nereden tanıyorsunuz diye sorsaydın' dediği dizi.
kıvanç tatlıtuğ'un rolünün hakkını yine verdiği dizidir.

beyler adam reyiz.
--spoiler--
bunu deneyin şeftali, peach.
--spoiler--

ayrıca simay ne tür bir kızsın lan sen.
bir avon hastası olarak söylüyorum, kuzey benim de yüzüme krem sürsün ne bileyim bu ruju sür 'peach' desin yeminle boşaltırım cüzdanı. döktürüyor yine arkadaş.
muhteşem yüzyıl izleyenleri kendi bünyesine geçirmiş dizidir.
kuzey son bölümde fena atar yapmıştır. ayrıca çalan gerilim müziğide ayrı bir konu, tam havayı yaratmış. kuzeyi seviyoruz.
(bkz: taksiye vurarak durdurmak)

--- spoiler ---
bekle ..ına koduğumun oğlu bekle geliyorum lan.
--- spoiler ---
bu anne adam katil de eder, psikopat da. allah kimsenin başına böyle bir anne vermesin.
türk milletinin sinirli ve yakışıklı karakterleri sevdiğini tekrardan kanıtlayan dizi.
cemre denen kaşarın, suratında anlam veremediğim bir simetri bozukluğu olduğunu düşündüğüm dizi.
edit: şaşı bakarsam daha normalmış gibi geliyor.
kim ne derse desin eyvallah diyip gidiyor. benimde ağzıma dolandı eyvallah lafı. artık bende herkese, herşeye eyvallah diyorum usta. kuzey tekinoğlu sağolsun.
tipik kanal d dizisidir. seks dizisi.
girilen entry sayısı ve okulda, işte, evlerde, günlerde hakkında pek konuşulmaması reytinginin düşük olduğunun göstergesi.
başlarda izliyordum ancak 5. bölümden sonra koptum çünkü sarmadı dizide sadece son 2-3 dk merakla izlenebilir durumda hal böyle olunca izleyici sıkılıyor.

zaten fatmagüle alışkanlık usulü katlanırken bir de bu dizi hiç çekilmez. uzak durmak en iyisi.
© copyright 2005 - 2026