bugün

kuzey güney

--spoiler--
Güney'in nasil bir göt oglani oldugunu daha öncede belirtmistim zaten. Gecen bölümde gördük ki, azicik bir tartismada, solugu zengin kizi banu'nun koynunda almistir. Hayir, istemem de dememistir, pekala isteyerek yataga atmistir kizi. Erkegin orospusu olmaz mi, olur iste al sana güney. Zenginlige, paraya satmistir kendisini. Jigolo olsa olurdu ha ama iste banu'nun yasi tutmuyor. Güney'in derdi kuzey'i almistir efennim. Git kizla konus, yaptim bir salaklik demeler, affet demeler. Güney'den cok, kuzey'e dert olmustur durum. Söyle bir bakildiginda, anlasiliyor ki, güney'in cemre'ye aski bitmistir. Kuzey'de ne yapsin garip hala sevdigi kizin üzülmesini aglamasini istemiyor. Askindan vazgececek kadar seviyor cemre'yi. Tamam kiz mi yok lan baska o kokmus cemre'de ne var diyoruz da hepimiz, gönül bu iste ota da konuyor boka da. Asik olmus, sevmis oglan ne etsin. Abisi ile sahil kiyisinda konusurken, ben neler yasadim, bende ask kalir mi onca yil falan filan anlatirken, gözlerinden cemre'yi hala nasil sevdigi pekala cam gibi okunuyordu. Tabiki, bunu bir odundan farksiz olan güney'den görmesini beklemiyoruz. O paranin pesinde. Fakat ilerki bölümlerde mutlaka o hirsi basina is acacak. Hemen öyle kolay mi zengin kizin evine postayi atmak. Bu arada simay yukari, simay asagi yapanlar gördüler mi acaba kizin ne kadar sapsal oldugunu? Kizin akli bir karis yukarda oldugu gibi bir o kadar da süzme salaklardan. Ay ne güzel ev, ay ne güzel elbise. He canim he, al hepsi senin olsun. Zengin budalasi tiki.
Ya o anne? Ya o cadi?! Bir anne, nasil cocuklarinin arasinda böyle ayrimcilik yapar? Ulan, ikisini de sen dogurmadin mi göt kari? O da güney'i satmaya dünden raziymis. Satan satana.
Kuzey ve babasi. Tek ikisi lan. Dizinin izlenecek baska bir seyi yok. Babasi, kuzey'i savunmasa, arkasinda durmasa, kimsesi yok cocugun. Kuzey'in zenginlikte gözü felan yok. Hala cok fedakar. Babasinin demesi gibi, 4 yilin tazminati 28 bin mi lan?! Allah'im o cadiyla nasil gecirilir onca yil. Insan sinir hastasi olur cikar.

Son olarak, yeni bölümde tam olarak yesilcam filmlerine bagliyoruz ve ferhat cemre'nin babasi cikiyor. Bu dizi giderek boka sariyor. Ilk bölümlerin güzelligi kalmadi.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026