bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı28
- claudian clouds33
- sarapci koala hatayi33
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- okan buruk8
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- true'nun engelli olması4
- meriç dükalığı8
- gecenin şarkısı20
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız3
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung12
- rafael leao2
- sevdiğiniz yazarlar8
- sözlük kızlarının kekleri24
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- islamda namaz yoktur30
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- okan çık hesap ver4
- habire124
- galatasaray10
- leroy sane2
- icat edilmesi beklenen şeyler2
- fusya semsiyeli yabanci22
- kadir inanır'ın mirası4
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- sözlüğün ölü gibi olması5
- rakı arasında çay içmek2
- insanları birbirine düşürmek4
- galatasaray rezil oldu2
- trabzonspor5
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- etli biber dolması5
- özürlü yazarlara yardım kampanyası2
- okan buruk 102 puanı nasıl topladı sorunsalı2
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- kürdistan10
- uğurcan çakır2
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- bana onu sormayin8
- habire12 istenmiyorsun algısı2
#4912947 entrysini yazmadan önce tck'yı okusaymış keşke. ancak bunu yazabildiğine göre varlığından haberi yok. gencecik, çok pis gazlanmış türkçe yazabilen yazık genç.
kemal kılıçdaroğlu hakkında düşünceleri devamlı değişen minimal dimağ;
(bkz: kemal kılıçdaroğlu/#4618802)
(bkz: kemal kılıçdaroğlu/#4918297)
kemal kılıçdaroğlu hakkında düşünceleri devamlı değişen minimal dimağ;
(bkz: kemal kılıçdaroğlu/#4618802)
(bkz: kemal kılıçdaroğlu/#4918297)
(bkz: bir vizyondan yoksun solcular/#4919289)
satanistleri ve putperestleri* solcu olarak gören ülkücü genç. ülkü ocaklarının bu oğlanları nasıl aydınlattığını(!), yazdığı harikulade(!?) entrylerle bize ispatlama çabası içinde olan yazarımsı.
(bkz: ülkü ocakları ne işe yarar)
satanistleri ve putperestleri* solcu olarak gören ülkücü genç. ülkü ocaklarının bu oğlanları nasıl aydınlattığını(!), yazdığı harikulade(!?) entrylerle bize ispatlama çabası içinde olan yazarımsı.
(bkz: ülkü ocakları ne işe yarar)
şövenistiliği iyi bir şey sanan yazarımsı.
(bkz: provakatör)
alevi kızlar diye bir başlık açıp kaçan yazar kişisidir, niye kaçtı anlamadım.
türk milliyetçisi değildir. tetikte bekleyen komünistler sakın bu adamın yazdığı şuursuz şeylere bakıp da "türklüğe ve türk milliyeçiliğine" laf sokmaya kalkmasın. bu adam açık ve seçik ümmetçidir ve çöl ortasında gazel okuyup çay demleyen bedevi atalarının ülküsünü savunur o kadar. ha bir de reisi şeyhi mi ne kaybolmuş. darısı diğerlerinin başına diyoruz...
(bkz: sadri bey napıyorsunuz)
bugün duyduğu acı haberle yıkılmış yazardır.
yıllarca tanıdığı, sevdiği bir çok defa sohbetine katılma şerefinde bulunduğu türk siyasetinin temiz, dürüst siyasetçisi, büyük insanı muhsin yazıcıoğlu'nu kaybetmenin üzüntüsüyle yüreği yanmış ve sözlükte hakkında duyduğu olumsuz yazılarla üzüntüsü bir kat daha artmıştır. çizgisi belli olmasına ve uğrunda ölümü dahi göze alabileceği ahlak, şeref ve namus gibi değerlerden tüm yıldırmalara rağmen vazgeçmeyecek yazardır. yapılan hakaretler, küfürlü mesajlar, başlığına yazılan yazılar onu değerlerinden alıkoyamayacaktır. sözlükte ki son zamanlarda oluşan bir insanın ölümüne sevinebilen yazarları görme hüznünü yaşadığı için son derece üzgün olan yazardır. sonuçta ölen bir insandır. o siz, biz veya bir yakınımızda olabilirdi? geçmişiyle sorgularken bir ölenin arkasında konuşulmayacağınıda ahlaken bilmemiz gereklidir.
bana yazılanlar önemli değildir, gücüme de gitmez ama ölen bir insan için hele hele bu insan türk vatanseveri, türk milleti için bir şeyler yapmaya çalışmış dürüst bir siyasetçi olan muhsin yazıcıoğlu ise hakkında kötü şeyler yazmamaya özen gösterelim. yanındayken gözlerinin içinin güldüğünü gördüğüm o güzel adamı bugun kaybettik ama bize mrias bıraktığı ahlak ve millet sevgisi bizlerle edebiyete kadar yaşayacaktır. bütün türk milletinin başı sağolsun.
yıllarca tanıdığı, sevdiği bir çok defa sohbetine katılma şerefinde bulunduğu türk siyasetinin temiz, dürüst siyasetçisi, büyük insanı muhsin yazıcıoğlu'nu kaybetmenin üzüntüsüyle yüreği yanmış ve sözlükte hakkında duyduğu olumsuz yazılarla üzüntüsü bir kat daha artmıştır. çizgisi belli olmasına ve uğrunda ölümü dahi göze alabileceği ahlak, şeref ve namus gibi değerlerden tüm yıldırmalara rağmen vazgeçmeyecek yazardır. yapılan hakaretler, küfürlü mesajlar, başlığına yazılan yazılar onu değerlerinden alıkoyamayacaktır. sözlükte ki son zamanlarda oluşan bir insanın ölümüne sevinebilen yazarları görme hüznünü yaşadığı için son derece üzgün olan yazardır. sonuçta ölen bir insandır. o siz, biz veya bir yakınımızda olabilirdi? geçmişiyle sorgularken bir ölenin arkasında konuşulmayacağınıda ahlaken bilmemiz gereklidir.
bana yazılanlar önemli değildir, gücüme de gitmez ama ölen bir insan için hele hele bu insan türk vatanseveri, türk milleti için bir şeyler yapmaya çalışmış dürüst bir siyasetçi olan muhsin yazıcıoğlu ise hakkında kötü şeyler yazmamaya özen gösterelim. yanındayken gözlerinin içinin güldüğünü gördüğüm o güzel adamı bugun kaybettik ama bize mrias bıraktığı ahlak ve millet sevgisi bizlerle edebiyete kadar yaşayacaktır. bütün türk milletinin başı sağolsun.
kendisini şaşırmış yazardır. ne yaptığının farkında değildir. bir dediği ötekini tutmaz. kitap gazete ve türevi kaynaklardan ne kadar yararlandığı ayrı bi konu ki yaralanmadığı üzerine çoğu yazar hem fikir olabilir. *
sözlüğe hızlı bir giriş yapmış olan yazardır.
(bkz: meseodunu/#4920925)
boş işlerle uğraşmayı kendine görev biçen, oldukça saygılı(!), nazik(?!), türkçe engelli yazarımtrak.
-de -da eklerini ne zaman birleşik, ne zaman ayrı yazacağını halen öğrenememiş sanırım. *
boş işlerle uğraşmayı kendine görev biçen, oldukça saygılı(!), nazik(?!), türkçe engelli yazarımtrak.
-de -da eklerini ne zaman birleşik, ne zaman ayrı yazacağını halen öğrenememiş sanırım. *
uludağ sözlük havayollarına emanet edilen yolcu.
(bkz: altıncı nesil silik)
televizyon uzaktan kumandasına verdiğim ad. genelde biz ona degil o bize hükmediyor sanki.
sadece liderlik vasıflarıyla değil, insani değerlere önem vermesiyle de ön plana çıkması gereken sorumlu.
yolu açan lider vasıflılara verilen isimdir.
kumanda diye okunun rütbe.
sanırım ukte olarak kalacak içimizde o göt.
sanırım ukte olarak kalacak içimizde o göt.
Olay: Askerliğimi yaparken "ağzımdan kumandan" sözcüğünü kaçırmam
Yer: Kıbrıs, Güzelyurt, Zümrütköy
Bölük Başçavuşu beni emreder. Koşa koşa yanına gittim zira cephanelik komutanı olduğumdan genel kurmay denetlemesi öncesi sayım yapılacaktır. acayip iş yükü olduğundan oradan oraya koşuşturmaktaydık. Soluk soluğa başçavuşun yanına varıp, selam verdim.
Ben: Emredin kumandanım! (ne alaka dilime dolandı bilmiyorum)
Başçavuş: Mavi ekran...
Başçavuş: Kumandan siksin seni!
Ben: Emredersiniz kumandanım!
Başçavuş: Kumandan bir daha siksin seni!
Ben: .... Emredersiniz komutanım
Başçavuş: Sikilince düzeliyormuş bak!
Yer: Kıbrıs, Güzelyurt, Zümrütköy
Bölük Başçavuşu beni emreder. Koşa koşa yanına gittim zira cephanelik komutanı olduğumdan genel kurmay denetlemesi öncesi sayım yapılacaktır. acayip iş yükü olduğundan oradan oraya koşuşturmaktaydık. Soluk soluğa başçavuşun yanına varıp, selam verdim.
Ben: Emredin kumandanım! (ne alaka dilime dolandı bilmiyorum)
Başçavuş: Mavi ekran...
Başçavuş: Kumandan siksin seni!
Ben: Emredersiniz kumandanım!
Başçavuş: Kumandan bir daha siksin seni!
Ben: .... Emredersiniz komutanım
Başçavuş: Sikilince düzeliyormuş bak!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar