devlet kararıyla cumhuriyetin ilk yıllarında devlet eliyle zenginleştirilen ailelerden sadece bir tanesi. diğerlerini de biliyorsunuz zaten.

şaşırtıcı olan ne biliyor musunuz? bunlar herkese akraba evliliğinin kötü olduğundan dem vurur, kurdukları vakıflarla bunu anlatmaya çalışırlar ama asla dışarıya kız vermezler. sürekli olarak kendi dar akraba çevreleriyle evlenirler.

medyada pek yer almaz ama dışarıya kapalı bu tip zengin ailelerinin çocuklarında intihar oranı çok yüksektir. akraba evliliğinin zararlarını bizzat yaşamalarına rağmen asla bundan vazgeçmiyorlar. neden acaba?
Kore, almanya, japonya ile aynı anda yararlandığımız marshall yardımını olumlu kullanarak bir japonya bir kore olmamızı engelleyen üç aileden en organize olanıdır.
Türkiyenin vergi gelirinin %10 karşılayan aile mesela miyarlarca dolarlık ihale almazlar vergi borçları 400-500 milyon halinde silinmez. Milgem, altay, ural zırhlı araçlar ve daha fazlası bu ailenin eseri bok atacaksanız gidin milletin parasıyla metresine peşkeş çeken Londra'da mahalle alan yerli ve milli mütahitlere atın.
Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri.
En zengin aile.