bugün
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması21
- amedspor2
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı7
- hoşlanılan kızın senden daha çok meeş alması2
- hoşlanılan kızın 6 erkekle çırılçıplak poz vermesi2
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- 2026 eylül ayı nasıl geçecek3
- evlenecek kız kalmaması11
- 15 eylül 20262
- beşiktaş 6 atınca anlık fenerbahçeliler3
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması4
- sarapci koala75
- trabzonspor5
- anya4
- sevgili varken sarışın bir rus kızıyla karşılaşmak3
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- 1 eylül dünya barış günü2
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- türk kızı9
- güne bir şiir bırak6
- gocu31
- bu saatte uyanan insanın amacı2
- seri eksici ezik11
- siyahi arkadaşla ankarada eve çıkmak2
- kocasını seven külotsuz yatar4
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- koşun koşun havadis var7
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- seri eksici ibne4
- türk seküler devrimi11
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- bu koyden olsam ne olacak20
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- simko38
- s'i l v'e r m'i s t13
- sırrı süreyya önder7
- renault 9 broadway6
- zorunlu eğitim19
- müzik eşliğinde sevişmek2
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- anın görüntüsü19
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
utanmaz adam ın unutulmaz karakteri, bir nevi sağ kolu.
(#10468196)garip başlık sahibi.
erkek olmadığı için, sözlükteki erkeklerin içten içe sevinmesine neden olan kişi... verme kardeşim! istemiyoruz...
(#10468196)
(#10468196)
"ebü ebü ebüveeee" şeklinde korna nidaları atan çizgi roman karakteri. şeref'in ekürisi.
(bkz: oğuz aral)
(bkz: utanmaz adam)
(bkz: oğuz aral)
(bkz: utanmaz adam)
utanmaz adam'ın ağzının şekli gayet tipik olan şoför ekürisi.
Hacı naaptın sen. Adamı mahvetmişsin.
(#10575439)
(#10575439)
(#12894042)
tam bir @2 klasiği yapmış.
tam bir @2 klasiği yapmış.
nickaltında refere edilen entry'lerinin %90'ı silinmiş yazar. sözlüğe uyum sürecinde sıkıntıları var zahar.
trolldur.
#25655908 şeytanın aslında bir melek değil cin olduğunu bilmeden milleti cahillikle suçlayan denyodur. hadi bilmezsin anlarım ama bilmediğin bir şey hakkında hem yorum yapıp hemde karşıdakini cahillikle suçlamak nedir?
Anası sikilesi orospuçocuklarından bitanesidir.
über cahil islam düşmanı putperest yazarımsı. evet..
tezgahtar parçam olmadan olmaz: https://www.youtube.com/watch?v=7XDKXstlhsY
tezgahtar parçam olmadan olmaz: https://www.youtube.com/watch?v=7XDKXstlhsY
sokup sokup cikarmistir. icinde gezdirmistir .en sonunda sokup cikarir gibi yapip cikarmamistir.
sokup sokup cikarmistir. icinde gezdirmistir .en sonunda sokup cikarir gibi yapip cikarmamistir.
9,90 liralik baklava tadindaki yazar. yazsin bakalim.
(bkz: hayvan adlarından oluşan metindeki şifreyi çözmek) başliginda sordugum zeka sorusunu ilk çözen kişi olan zeki yazar. Tebrikler.
Lafını bilmeden konusan, aptallıklar içerisinde, sığ düşüncelere, troll olayım derken mal olan, dusuncelerinde yapıcı, onarıcı hiç bir ifade bulunmayan birisi. Az önce kufurlu konuştuğu için kendisine kufur ettiğim yazardır. Nihayetinde kendisini sokakta köpek niyetine koymuyorum. Adam olsa adam gibi kufur ve hakaret etmeden konuşmayı becerebilirdi diyorum.
Bu adama bakıyorum ve keşke erdoğan kendisine belirli bir derecede hakaret eden kişileri darağacına yollasa diyorum. o kadar net.
Bu adam artık bazı şeylere küfretmeyi bırakın adet yapmayı, böylece insanlara rahatsızlık vermeyi hobi haline getirmiş bir insan kılıklıdır.
Bu adam artık bazı şeylere küfretmeyi bırakın adet yapmayı, böylece insanlara rahatsızlık vermeyi hobi haline getirmiş bir insan kılıklıdır.
okuduğunu anlamayan, yazar takip eden, ışidin bizden yardım alacağını düşünecek kadar vizyonsuzdur.
Nickini "Beyinsiz kamil" olarak değiştirse kimse şaşırmayacaktır.
Nickini "Beyinsiz kamil" olarak değiştirse kimse şaşırmayacaktır.
Sayet kendisini kabul edecek bi ülke bulabilirsek derhal paketleyip yollayacağız. Arastirmalarimiz devam ediyor kamil troll. Beklemede kal.
Güzel tespitleri, slogan olabilecek esprileri olan bir yazardır.
kendisi ilk donuzladığım yazarlardan biridir. bugüne kadar yazdıkları görmediğimden varlığı yokluğu benim için önemli değildi. fakat kendisi nickaltıma gelip iftira atacak kadar alçaldıktan sonra bir kaç bir şey söyleme ihtiyacı hissettim.
bak dostum. senin nickaltıma ne yazdığın doğrusunu istersen inan sikimde değil. senin gibi dünyaya at gözlüğüyle bakan zavallı birinin benim hakkımda yapacağı yorum umurumda olmaz da. ama sadece şunu bilmen gerekir ki kişi kendinden bilir işi. Sen muhtemelen attığın iftira gibi sözlükteki paralı köpeklerden birisin. kimin köpekliğini yaptığın beni ilgilendirmiyor ama şunu söyleyim ayakkabı numaram kadar olmayan iq n ile yazdıklarının umursanacağını sanıyorsan çok yanılıyorsun. kib bye.
bak dostum. senin nickaltıma ne yazdığın doğrusunu istersen inan sikimde değil. senin gibi dünyaya at gözlüğüyle bakan zavallı birinin benim hakkımda yapacağı yorum umurumda olmaz da. ama sadece şunu bilmen gerekir ki kişi kendinden bilir işi. Sen muhtemelen attığın iftira gibi sözlükteki paralı köpeklerden birisin. kimin köpekliğini yaptığın beni ilgilendirmiyor ama şunu söyleyim ayakkabı numaram kadar olmayan iq n ile yazdıklarının umursanacağını sanıyorsan çok yanılıyorsun. kib bye.
paralı chp çomarı. işini iyi yapıyor. iyi yalamalar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar