bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- enayimiknatisii36
- aziz yıldırım11
- online listesinden manita beğenmek7
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması6
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- geceye bir söz bırak8
- serhat kılıç13
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- insan olmaya ceyrek kala26
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- kerem aktürkoğlu8
- evde dondurma yapmak5
- fusya semsiyeli yabanci8
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- ismail kartal8
- tolga sarıtaş2
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- flat white3
- hangi renksiniz17
- limonlu dondurma4
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- yarın kpssye girecek yazarlar5
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- milan skriniar5
- uzak durulası insan modelleri2
- ragnarın memeleri5
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- çingene2
- seri eksici6
- anın görüntüsü23
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- geceye hayattan öğrendiğin bir tavsiye bırak2
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- beşiktaş8
- yapay gerizekalılık3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı6
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- evde ölü bulunmak4
- s'i l v'e r m'i s t29
- konuşursam yer yerinden oynar2
- sözlükteki şer çetesi12
- sokak kedilerini besleyenler2
- mutlu ama tekerlek olsun4
hep aynı yerde olmasına rağmen her seferinde bulunamaz insanı üzer.
efendim şimdi bu klitoris deyince uzun uzun düşünmek gerekir. bi sigara yakıp şapkayı çıkarıp derin derin soluklanıp, çeşitli sentezleme yöntemleriyle yapısını, dokusunu ve de kahrolası saklanma şeklini. öyle klitoris deyip geçmeyin ne olur lan işte vajinanın üstlerinde bir yerde elimi atsam bulurum gibi düşüncelere kapılmayın yanılırsınız. ayrıca bu meret "aha buldum burdasın dur seni bir uyarayım" deyincede uyarılmıyor yani. azcık gayret efendim kadının klitorisi saçları kadar değerli değildir önce onlara dokunun klitoris kendiliğinden gelir sizi bulur.
hayırlı günler.
hayırlı günler.
kadının kilit noktasıdır, klitorisi bulduğun an hedefi onikiden vurursun.
bir yunan filozofudur. en yakın kankası ise penisolis' tir.
hiç es geçemediğim illaki tattığım, şekil değişikliklerinde vurup vurup kaçtığım arada da elim sende oynadığım küçük şirin şey.
vajinal orgazmı için 1,5 saat hiç durmadan sevişmesi gereken hatunların erkek arkadaşları için 1 numaralı kaçış yoludur. klitoral orgazm, vajinal orgazmın yarısı kadar zevk verse de, bir kadın için vazgeçilmezler arasındadır. kim derdi ki; "kadınlar ne ister?" sorusunun cevabı 3-5 cm'lik doku yoğunluğunda olacak?
orgazm bunla olmaz.. siktir edin freud'u saf zevki , orgazmı , kontraksiyonları.. bütün olay seviştiğiniz kadının sizi sevişmeye değer bulması.. vay anasını şu an bi cerrahla sevişiyorum.. ohyş hem de benle evlenmek istiyo.. bu 2 cümle var ya dünyadaki en iyi sevişen adamın verdiği zevki veremez..
yok neymiş sekste kadının alacağı saf zevkmiş ?! hangi dünyada yaşıosunuz olm.. bu çağda artık millet birbirine dokunmadan seks simülasyonuyla , beynin amygdala bölgesinin uyarılmasıyla boşalıyo..
siz hala klitoristesiniz sinirlerdesiniz.. bütün olay pişkolojik..
hiç bi kadın kendini sırf o ana odaklayacak kadar hedonist olamaz.. buna inanmayan mallar da , paso kendilerinden iyi adamlara terkedilip yalnız kalırlarken bi türlü "ama ben yatakta çok iyiydim ya :(( " düşüncesinden vazgeçemedikleri için , olayı çözemezler..
sen belki yatakta iyisin ama karşındaki adam sırf kartvizitiyle hatunu boşaltıyo sen orda gir çık gir çık debelenirken noldu hani sevgili sikişgen ?
yok neymiş sekste kadının alacağı saf zevkmiş ?! hangi dünyada yaşıosunuz olm.. bu çağda artık millet birbirine dokunmadan seks simülasyonuyla , beynin amygdala bölgesinin uyarılmasıyla boşalıyo..
siz hala klitoristesiniz sinirlerdesiniz.. bütün olay pişkolojik..
hiç bi kadın kendini sırf o ana odaklayacak kadar hedonist olamaz.. buna inanmayan mallar da , paso kendilerinden iyi adamlara terkedilip yalnız kalırlarken bi türlü "ama ben yatakta çok iyiydim ya :(( " düşüncesinden vazgeçemedikleri için , olayı çözemezler..
sen belki yatakta iyisin ama karşındaki adam sırf kartvizitiyle hatunu boşaltıyo sen orda gir çık gir çık debelenirken noldu hani sevgili sikişgen ?
yunanca, küçük tepe anlamına gelen, kadınların gelişmemiş penisleri! ve haz noktaları.
(bkz: mitolojide bir tanrı)
hanzoların bildiği tek yabancı kelime.*
bir anotomi hocasının anlattığına göre amerikan halkının büyük bir kısmının haberdar olmadığı organ. vakti zamanında anket yapılmış klitoris ne olduğu hakkında; yanıtlar arasında "araba markasıdır" bile varmış.
kadının, bedeninde kendine özel tek hazinesi.
(bkz: bir dokun bin ah işit).
kadınların en zevk aldığı cinsel noktadır.
kilit orası kelimesinin latince ifade edilişi.
birlikte olduğu kadını mutlu etmek isteyen erkeğin özel olarak ilgi gösterdiği organ.
embryo döneminde testesterona maruz kalırsa penise dönüşebilecek uyarı noktası. okuduklarıma göre meme uçları ile bir sinir bağı var.
"one mınute " kelimelerinden sonra en çok bilinen yabancı kelimedir.
yunandır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar