bugün

/47
aptalların abarttığı cahillerin ise hafife aldığı eylemdir.
Kurtarıcıdır.
Son zamanlarda çılgınca yaptığım eylem, terapi gibi oluyor. Çok iyi geliyor.
Türkiye'de sadece kitap sınavları zamanında öğrenciler tarafından okunur. Ancak kişilerin sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlar kitap - kahve - müzik üçlemesi içermektedir. Bir de ben e kitap okuyorum diyenler vardır.

(bkz: wattpad) Herkesin kendini yazar veya kitap eleştirmeni sandığı sitedir. Mobil uygulaması da vardır. Çoğunun yazdığı hikayeler izledikleri filmleri anlatsa da başarılı olup yayınevleri tarafından basılmış kitaplar da vardır. Neyse konu çok dağıldı. Sonuç kitap okumuyoruz.
Kitap okumak güzeldir. Bilim kurgu ve fantastik okumak superdir. *
Boş işlerin en başında gelir. Evet.
insana bilgi tecrübe katar.Hayata bakışını değiştirir tabi adam gibi okursan.
Bir hobidir. Genellikle içine kapanık insanlar hikaye ve romanlar okur. Biyografi sevenler hayat hikayeleri okur. Dini bilgileri sevenler ise dini yorum kitaplarını okur.

Aslen ben mizah okurum.
okuyun efendim daha mantıklı bir iş yok dünyada.
Benim gibi fazla yolculuk yapanların vazgeçilmez işidir.
değer katmadığı sürece boş iştir. gereksizdir. evet.
Şahsımı bu karmaşadan alıp dinginlik veren yegane aktivitelerden biridir. kurtulusumuzun anahtarıdır.
başkadır. başkadır başka olmasına ama artık bunca bilgi bombardımanı içerisinde her şeye dair fikrimizi belirtebileceğimiz sosyal sanal platformlar çoğalmışken wiki ya da internet kaynaklarından temel genel kültür bilgilerimizi ara ara pekiştirmemiz de kaçınılmaz gibi oluyor. kitap derinlik sağlamakla birlikte okuma programında artık sadece kitapla sınırlı kalmak yetersiz olabilir. her şeye dair fikrimiz var her şeye dair okumamız lazım o zaman. ne yapacağız? silah dayadılar kafamıza fikrini belirt, her konuda en güzel fikir senin, paylaş onu!
Lisedeyken delisiydim.Şimdilerde arada bir okuyorum.insana çağ atlatan eylem.
En güzel hobilerden biridir. Kültürünüzü, hayal gücünüzü, mizahınızı, cesaretinizi, empatinizi, tarih bilginizi ve daha birçok kategorideki özelliklerinizi arttırır. Bir beyin jimnastiğidir.
boş işlerin en başında yer alır. evet.
okumak iptilâdır. müptelâlara selam...
Güzel olmakla birlikte, kütüphaneden alınan bir kitabin teslim tarihi yaklaştıkça tutuşan bir got ile yapilan eylemdir. Fakirligin gözü kör olsun. *
Güzeldir,hele kendi kitaplığınız varsa.Yarım bıraktığım tutunamayanlara devam edeceğim.
en güzel yanı, zihninizde oynayan filmin yönetmeninin bizzat siz olmanızdır. karakterin yüzü, tipi, ses tonu, hikayenin geçtiği yerlerin görüntüsü... her şey sizin istediğiniz gibidir, sizin zihninizdedir.
En güzel alışkanlığım. Olmazsa olmazım. Her zaman çantamda okunacak kitap bulunur. Arabada, gemide, uçakta okurum hep okurum. iyi gelir bana hüzünlerim dağılır. Umutlarım yeşerir...
en güzel şey bence tabi,hem insanın kafası dağılır hem kafa dinler.
Bir insanin kendiside dahil her şeyden kaçabilmesi için mükemmel bir yoldur. Yeni hayatlar keşfedip, yeni deneyimler kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştır eminim.
Yeni bir dil öğrenirken, insanlık tarihine kısa bir yolculuk bile yapılabiliyor.
Bence kitap okumak bu dünyadaki yeri doldurulamayan en güzel üç duygudan birisidir.
1) anne olmak
2) aç insanın doyması.
kitap okumak insanın ruhunu temizler
fatih sultan mehmet.
Bu millet bu eylemi yapsaydı şu an bu durumda olmazdı.
© copyright 2005 - 2026