bugün
- macron adamdır12
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen27
- eğer bir dizi veya film karakteri olsaydınız7
- silvermist'in mutfağına konuk olmak5
- 2026 uludağ sözlük analizi8
- ten uyumu vs kafa uyumu12
- filistin52
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- megan fox6
- kabir ziyareti5
- diamond bosphorus denince akla gelenler2
- duyduğunuz en ağır laf4
- ne kadar yaşlısın16
- antipanik sahipsiz değildir6
- hiç kibir yoksa karakter büyük sıkıntı7
- fon kurdum para yatırır mısınız15
- uludağ sözlük akımları3
- sadece türkiye milliyetçi olsun düşüncesi2
- mossat yaptı abi heralde yani9
- birader bey olmayanlar4
- lgbt bireylerinin asıl amacı4
- anın görüntüsü29
- türkiye azerbaycan ilişkilerinde israil tartışması6
- erecto biraderin suyu ıslatması2
- fransız arabaları9
- yakışıklıksız sözlük erkeklerinin pazar kombileri4
- kamal6
- kadın cinayetlerinin asıl sebebi6
- türklere karınız nasıl diye sormak6
- sigara satışında kimlik şartı tartışması4
- bir erko kişisi ile arkadaş olunur mu17
- kadir mısıroğlu'nun vatan haini olması8
- yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün7
- astral seyahat gerçek mi6
- armie hammer2
- zeyd bin harise2
- düşman ülkeler3
- en sevdiğiniz seks pozisyonu nedir anketi2
- pazar günü evde oturan ezik ve yalnız insan4
- trump'ın yanındaki garip tipli kadın4
- asarız keseriz diyenleri yakmak2
- kız peşinde koşarken temiz bir dayak yemek5
- sıkılmak2
- babülmendep boğazı2
- biraz bencil biraz egoist biraz göt olmak3
- bedelini ödeyen yazarlar17
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- neyir perisi siyirli necla2
- özelde uçuk pembe tangasını atan sözlük erkeği2
- iftira atmak3
wwe icin yaptiklari this fire burns tadindan yenmez.
süper aşmış yarmış bir holy diver cover ı vardır fazla dinlenmemelidir aksi takdirde insanı dio nun kınden soğutur ama insan yinede dinliyor.
kusursuz bir metalcore grubudur. parca icinde surekli degisen dinamik riffler, emo-vari melankolik melodik altyapi, brutalden cleane sasirtici bicimde gecen saldirgan vokaller.
metalcore'in dogasi geregi, melodik isvec death metal etkilesimli melodik ve hizli gitarlar ile amerikan hardcore etkilesimli sounda sahiptir.
solistleri jesse leach ikinci albumleri alive or just breathing albumunun yayinlanmasindan 2 hafta sonra gruptan ayrildi. (simdi seamless isimli alternative rock grubunda soyluyor). simdiki solistleri, jesse leach'den hicde geri kalmayan scream-brutal ile clean vokalleri buyuk ustalikla icra eden siyahi solist howard jonest'dir.
grup bugunlerde, 2006 nisanda cikacak olan as daylight dies isimli albumunu duyurmustur.
grup uyeleri:
- Adam Dutkiewicz - guitar
- Joel Stroetzel - guitar
- Mike D'Antonio - bass
- Howard Jones - vocals
- Justin Foley - drums
albumleri
Killswitch Engage - 2002
Alive or Just Breathing - 2003
The End of Heartache - 2004
http://www.killswitchengage.com
metalcore'in dogasi geregi, melodik isvec death metal etkilesimli melodik ve hizli gitarlar ile amerikan hardcore etkilesimli sounda sahiptir.
solistleri jesse leach ikinci albumleri alive or just breathing albumunun yayinlanmasindan 2 hafta sonra gruptan ayrildi. (simdi seamless isimli alternative rock grubunda soyluyor). simdiki solistleri, jesse leach'den hicde geri kalmayan scream-brutal ile clean vokalleri buyuk ustalikla icra eden siyahi solist howard jonest'dir.
grup bugunlerde, 2006 nisanda cikacak olan as daylight dies isimli albumunu duyurmustur.
grup uyeleri:
- Adam Dutkiewicz - guitar
- Joel Stroetzel - guitar
- Mike D'Antonio - bass
- Howard Jones - vocals
- Justin Foley - drums
albumleri
Killswitch Engage - 2002
Alive or Just Breathing - 2003
The End of Heartache - 2004
http://www.killswitchengage.com
vokal değişimiyle eski vokali geri getirdiler ve gözümde gerilediler. kse yi kse yapan benim için howard bey di.
the arms of sorrow parçasıyla beni benden alan muhteşem grup ayrıca god of war için yazmış oldukları my obsession parçalarıda dinlenesidir.
şahane bir metalcore grubu. ilk iki albümleri sonraki 3 üne göre daha serttir. Bunda solistin değişmesinin büyük etkisi vardır. Zira eski solist jesse leach brutal vokalde howard jones'tan daha iyiyken Howard'ın clean vokalleri şarkılara duygu katar. Bir de ilginçtir ki bu adamların grupla aynı isimde iki tane albümleri bulunur.
albümleri
killswitch engage - 2000
alive or just breathing - 2002
the end of heartache - 2004
as daylight dies - 2006
killswitch engage - 2009
albümleri
killswitch engage - 2000
alive or just breathing - 2002
the end of heartache - 2004
as daylight dies - 2006
killswitch engage - 2009
yaptıkları this fire burns dinlenir.
alive or just breathing? albumunde bulunan my last serenade parcasiyla gariptir ama gonlumde yer kazanmis, 2000* yili cikisli amerikali metal gruplarindan biri. gozlemleyebildigim kadariyla muziklerini bateri agirlikli olarak yapiyorlar. pas gecmeden dinlenmelidir.
son albümleri atonement ile afedersiniz ortalığın amına koyan amerikan metalcore grubu.
özellikle albümdeki the signal fire adlı parçada eski vokalleri howard jones'a da yer vermişler. oldukça güzel olmuş, ben çok beğendim.
özellikle albümdeki the signal fire adlı parçada eski vokalleri howard jones'a da yer vermişler. oldukça güzel olmuş, ben çok beğendim.
dünyanın en güzel holy diver cover ını yapmıştır. ben bugün bunu gördüm.
metalcore budur.
life to lifeless,end of heartache,my last serenade parçalarını şiddetle tavsiye ettiğim süper manyak grup. *
yeni albümleri as daylight dies, the end of heartache'ten daha iyi olmus kanimca. ayrica adam dutkiewicz manyagin teki, tam bir "born to rock, drink and fuck" adami. bir röportajlarinda da sadece eglence icin müzik yaptiklarini, simdiye kadar kazandiklari paranin neredeyse tamamini ekipman ve tur icin harcadiklarini söylemis.
zenci bir vokale sahip muhteşem işler çıkaran harika olan süper grup.
howard jonesile yollarını ayırmış, yanlış yapmış grup. Yeni vokal eskidende vokal olan jesse leachtir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar