bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri48
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- kuran3
- galatahahahahahaha4
- claudian clouds33
- sözlük kızlarının kekleri24
- yaşanmamışların yası6
- uludağ itiraf19
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- cok da abartmaya gerek uok6
- yazarların akşam yemekleri6
- insan ne ister5
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- anın görüntüsü25
- en iyi vampir filmi4
- meriç dükalığı8
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- islamda namaz yoktur30
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- sevdiğiniz yazarlar8
- true'nun engelli olması6
- fusya semsiyeli yabanci22
- kadınlar7
- okan buruk9
- dantelli sütyen takan erkek12
- kürdistan10
- ölümden korkuyor musunuz17
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- allah11
- en iyi kurt adam filmi3
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- günün sözü16
- kültür2
- sözlük yazarlarının kombinleri18
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- tai lung8
- intothenirvana2
- yesene beni diyen kız9
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- gecenin şarkısı10
- gocu33
internette dolaşmakta olan "kaç kişiyiz biz?" başlıklı yazının sahibi.
biz kaç dolandırıcıyız, biz kaç rozet atatürkçüsüyüz, biz kaç vatan hainiyiz diye yazılmış makalelerinide beklemekte olduğum karanlık şahsiyetsizlik.
ülkenin ortaçağ karanlığına gömülmesine tepkisini koymaya çalışan, bunu yaparken malum gruplar tarafından saçma, sapan saldırılara sebep olan haberci.
(bkz: o ney lan)
tuncay özkan ile pazar günü öğlen saatlerinde kanaltürk'te söyleşi yapan iyi habercilerden.
(bkz: biz kaç keriziz)
tuncay özkanın izinde ilerlemekte olan,o konuşsun ben dinliyeyim düşüncesine kapıldığım haberci kişilik.ayrıca çok hoş biriymiş ya,izledikçe insanın gözü alışıo...
az önce politik bir şeyler anlatma derdinde olan insanlar düşünüldüğünde uzun süredir dinlediğim en inandırıcı ve duygusal konuşmayı kanaltürk kanalında yapmış gazeteci.
şöyle demiştir,
"türkiye'Nin en sosyal demokrat, en milliyetçi, en vatansever, en atatürkçü partilerine, şirketlerine ve insanlarına soruyorum. aylardır batıyoruz, kurtarın şu kanalı alın dediğimizde telefonlarımıza çıktınız mı, bize bir randevu olsun verdiniz mi? o yüzden kimse bize hesap soramaz, bize sadece izlenme oranı artsın diye gece gündüz kanaltürk'ü açık tutan vatandaş hesap sorabilir."
şöyle demiştir,
"türkiye'Nin en sosyal demokrat, en milliyetçi, en vatansever, en atatürkçü partilerine, şirketlerine ve insanlarına soruyorum. aylardır batıyoruz, kurtarın şu kanalı alın dediğimizde telefonlarımıza çıktınız mı, bize bir randevu olsun verdiniz mi? o yüzden kimse bize hesap soramaz, bize sadece izlenme oranı artsın diye gece gündüz kanaltürk'ü açık tutan vatandaş hesap sorabilir."
kanalturk ün satılmasıyla ilgili olarak konuşurken çenesini dudaklarını titreten büyüüüüüük gazeteci.yok efendim sosyal demokrat parti liederleri ona randevu vermemişler, sosyal demokrat zenginler telefonlara çıkmamışlar... mış da mış. kendisi bir tek mitinge oğluyla birlikte katılıp 20 YTL veren kadına hesap veririmiş. başa kimseye hesap vermezmiş. yeni kanal kesin kurulacakmış.
ulan madem yeni kanal kuracaksın niye eskisini kapatıyorsun diye sormazlar mı adama.
yürü beeeee, kim tutar sizi beeee.
sahi kaç kişisiniz siz?
ulan madem yeni kanal kuracaksın niye eskisini kapatıyorsun diye sormazlar mı adama.
yürü beeeee, kim tutar sizi beeee.
sahi kaç kişisiniz siz?
iktidar yanlılarının mal bulmuş deli gibi üstüne saldırdıkları medya mensubu. iki karanlık gücün birbiri ile çatışması sürecinde taraflardan birine mensuptur.
çalışanlarına 8 aydır maaş veremediği için kanalının satılmasına gönülsüz olsa da onay vermek zorunda kalan yönetici. kanalturk reklam alamamıştır, kanal türk maliye müfettişlerinin hışmına uğramıştır. kanaltürk gerici ipsiz sapsız it köpek tayfasının saldırısına uğramıştır. ama hiçbirisi dün kerimcan kamal'ın titreyen çenesi ve dudakları kadar koymadı bana.
kısaca önemli insandı gözümde artık daha da büyümüştür. ne diyelim,
soysuzların garezi ehliyetin en bariz delilidir !
kısaca önemli insandı gözümde artık daha da büyümüştür. ne diyelim,
soysuzların garezi ehliyetin en bariz delilidir !
haberciliğinin çok iyi olmasının yanı sıra karizmasına da beni hayran bırakan adamdır. *
ergenekon kapsamında gözaltına alınan gazeteci. gülüşü ile onu gözaltına alanlara yanlış yaptıklarını çok güzel ifade etmiştir herhalde.
BU KADAR GÜZEL GÜLEN BiR ADAMIN ERGENEKONLA NE iŞi OLUR ARKADAŞ.
3-4 gün sonra tekrardan program yapacak gerçek gazetecidir.
BU KADAR GÜZEL GÜLEN BiR ADAMIN ERGENEKONLA NE iŞi OLUR ARKADAŞ.
3-4 gün sonra tekrardan program yapacak gerçek gazetecidir.
istanbul ve civarında yayın yapan 91.6 radyo 24 kanalında haftaiçi 17.30 da yavuz semerci ve açıl sezenle trafikte programını yapan iyi yürekli adam.
doğa rutkay ile evlenmiştir.
Bir zamanlar kankası Tuncay Özkan ile çok ortalarda idi.şuan siyasi arenadan elini eteğini çekmiş görünüyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar