bugün
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın11
- silver ile evlenecek erkek52
- insan olmaya çeyrek kala5
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın16
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- sırrı süreyya önder10
- sarapci koala60
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- gocu33
- sözlükteki bayan azlığı6
- iki tas çorba3
- araba sileceği2
- hristiyanlık3
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- sözlük sapığı kim5
- gammaz çetesi8
- melekenin balıkları kavurması3
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- şarapçının mal varlığı5
- ellerim boş gönlüm hos2
- fetö mitolojisi3
- deniz gül3
- saadetler dilemek3
- friedrich hegel la bi cay icek6
- popeyes3
- resmine 31 çektim de yattım4
- el chadaille bitshiabu9
- kalyon nail polish2
- cehennemde isyan çıkarmak2
- seraphim melekleri2
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- annesine küfür edilmesinden hoşlanan yazar3
- aslan boğa kartal ve insan başlı melekler2
- büyük insan3
- ellerim bos gonlum hos29
- mitsubishi lancer2
- teomancalmasur8
- carrefour3
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
- rica etsem beni linçler misiniz13
- evgeny grinko3
- pazartesi diyete başlamak4
- kfc2
- tuzlu kahve dizisi8
yedinci nesil kanatlı yazarcan. hoşgelmiş.
Yedinci nesil yazardır. Nesildaşım. Hoşgelmiştir.
cem yılmaz'ı sille tokat döven tayfadır.
(bkz: KFC)
nesildaş ve hiç olmazsa daha güzel bir nicke sahip yazardır, hoşgelendir.
iyi bir yazar, arkadaş, ilerde meslektaş olabilir ancak asla iyi bir tavla oyuncusu olmayan dostane kişidir. tavla oynamaya başlarken atıp tutmalarına aldırış etmemek gerekir zira sonunda acınası duruma düşmektedir. *
öğretmen adayı yazar mesleki hayatında başarılar.
adettendir ya da değildir bilmiyorum ama 1000. entryimi kendi başlığıma yazmak istedim. belli bir nedeni de yok aslında. ego tatmini alan olabilir bilmiyorum. dikkat çekme de olabilir. ama bunu düşlüyordum hep ve yapıyorum. benim için önemli olan da bu. gerisi bağlamaz kim ne demiş, hakkımda ne yapmış?
sözlüğe bakış açım hakkında bir şeyler söylemek istiyorum dilimin döndüğünce. hiçbir zaman dikkat çekmeye çalışmadım bu yazı hariç. ne insanları güldürmekten altına sıçırtayım istedim ne de düşündürmeyi. sadece aklımdan geçenleri yazmak istedim o kadar. belli bir model edinmedim kendime yazarken. ne bileyim güldüren adam olayım yok efendim bilgili gibi gözükeyim yok efendim troll olayım. böyle saçma şeylere girişmedim. zaten uzun yazıların okunmadığı bir sözlükte yazdığımın farkındayım. yağmur damlalarının birbirine değmemesi adlı bir başlık açtım ve hiçbir tepki almamamla bunu farkettim kendi çapımda.
diyeceğim o ki her ne kadar sözlüğü çok ciddiye alanlara uyuz olsam da bazen aynı şeyi kendiminde yaptığını görüyorum ve şaşırıyorum. demek ki burayı baya bir benimsemişim. son söz olarak da sözlük seni hiç ciddiye almıyorum ama çok seviyorum.
edit: allah razı olsun artılayan arkadaştan. *
sözlüğe bakış açım hakkında bir şeyler söylemek istiyorum dilimin döndüğünce. hiçbir zaman dikkat çekmeye çalışmadım bu yazı hariç. ne insanları güldürmekten altına sıçırtayım istedim ne de düşündürmeyi. sadece aklımdan geçenleri yazmak istedim o kadar. belli bir model edinmedim kendime yazarken. ne bileyim güldüren adam olayım yok efendim bilgili gibi gözükeyim yok efendim troll olayım. böyle saçma şeylere girişmedim. zaten uzun yazıların okunmadığı bir sözlükte yazdığımın farkındayım. yağmur damlalarının birbirine değmemesi adlı bir başlık açtım ve hiçbir tepki almamamla bunu farkettim kendi çapımda.
diyeceğim o ki her ne kadar sözlüğü çok ciddiye alanlara uyuz olsam da bazen aynı şeyi kendiminde yaptığını görüyorum ve şaşırıyorum. demek ki burayı baya bir benimsemişim. son söz olarak da sözlük seni hiç ciddiye almıyorum ama çok seviyorum.
edit: allah razı olsun artılayan arkadaştan. *
hah it's impossible. kah kih. kuh .
haxball'da akan yazardır.
iyidir candır.
iyidir candır.
yenebilir yazar.
sağlam kankadır. ayrıca haxball'da bizi yere yatırıp popomuzu tokatlaya tokatlaya yenmişdir. tebriklerdir
bu geceki haxball şampiyonlukarımdın ikincisinde ekürim olan yazar. boşlukları iyi görür, aralara iyi kaçar. tebrikler bu vesileyle;
we are the champions !
we are the champions !
#12192942 nolu entrysinde olayları ne ciddiyetle analiz ettiğini bizlere göstermiş yazar. sevdim. yerim.
aziz yıldırım a şerefsiz dediği için çaylak edilmiş yazardır. kalan vakit entry silinir sadece ama şimdi nedense sözlük yönetimi böyle bir karar almış.
-ne diyem mahmut mu diyem?
-ne diyem mahmut mu diyem?
çaylak edilmiş yazar. sen ne diye elalemin şikeci başkanına hakaret ediyon derler adama di mi?
bir insanın pkk'lı olduğunu nickinden yada osuruğundan çıkaran milliyetçi, ulusalcı yazar.
kendisini tebrik ediyoruz ve daha çok osuruk dinlemesini temmeni ediyoruz.
vatanın bölünmez şeysi için...
kendisini tebrik ediyoruz ve daha çok osuruk dinlemesini temmeni ediyoruz.
vatanın bölünmez şeysi için...
söyküde yayınlanmış öyküsünde yazdığı bir ilçeyle gözümü pörtletmiş yazardır. üstelik nickiyle de acıktırmıştır.
"kanatçı sıtkı usta" foreva!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar