bugün

/484
görsel

not: tesev üyeleri listesi.
kendisi hataları, kusurları, iyi ve kötü yanlarıyla bir parti lideridir.

en önemli özelliği demokratik ve parlamenter sistemin savunucusu olmasıdır.
Sadece boş muhabbet yapan muhalefeti çok iyi yapan. Chp için uğraşan ama hiç bir şey yapamayan Mustafa Kemalin Atatürkün kurduğu bir partiyi bu kadar atatürkün düşünce tarzından ayırabilirdi. Ve de yaptı. Umarımki biraz daha çaba gösterir.
görsel
Bu aralar darbe planları yapıyormuş, kaynak sağlam sayın Bahçeli söyledi ve o diyorsa doğrudur.

Yapma Kemal, etme Kemal bu da 15 Temmuz gibi elinizde patlamasın sonra don gömlek tv ye çıkmak var.
(bkz: Zübük)

Bu film sanki bu adam için yapılmış bu ne benzerlik yahu.
görsel
görsel

Çok büyük bir mezhep faşistidir kendileri. Hakkında yaz yaz bitmez.

O yüzden uğraşmaya değmez ama küçük bir örnek vereyim...

12 yaşında çocuğu tarayan ypg'li video'su ortalardayken "ypg terör örgütü değildir."

ama "idlib'ten gelenlerin tamamı terörist" olur kendileri için. Anlayın.
1948de başarı kavramına tepki olarak doğmuştur.
iplerinin fedoda olduğunu düşündüğüm siyasetçi.
bu adam 10 senedir seçim kaybediyor, terörü destekliyor, hdp ile ittifakı var... halkta mecburen iktidar partisine sarılıyor. chp nin başına kemal kılıçdaroğlundan başka birisi geçerse fedocuları salmaz rahat bırakmaz. ama kemal kılıçdaroğlu geçerse fedocuları salar yeniden devletin içine alır diye düşünüyorum. bu adam iktidar iyi bir şey yapsa bile karşıydı. chp genel başkanı değişene kadar ekrem imamoğlunada oy çıkmaz benden.
dediğim gibi bu kemal kılıçdaroğlu çok tehlikeli dikkat edilmesi gereken bir insan... bir derin devlet varsa bu adamı ortadan kaldırmalı.
Cemal kılçıkdaroğlu.
kendisi sol görüşlü olan bir siyasi liderdir. cumhuriyet halk partisi'nin genel başkanlığını uzun zamandır yapmaktadır.
chp li falan değilim de hemşire erine hemşeri dedi diye de bi adama sallamazsın. bize türkçeyi çok doğru konuşacak adamlar gerekmiyor zaten. onlara türkçe öğretmenleri falan dikkat etsin. bize milleti için her türlü fedakarlığın altına girecek mert, dürüst, zeki, adaletli ,mantıklı,vizyon sahibi liderler gerek. ha bu kemal kılıçdaroğlu değildir orası ayrı konu.
genel başkanlığı koltuğuna kene gibi yapışmış olan siyasetçi. ölümü de koltuk üzerindeyken gerçekleşirse hiç şaşırmam.
görsel
rte ye 5 kuruşluk dava açan siyasetçi e tabi adamına göre dava muamele 5 kuruşluk adama 5 kuruşluk dava.
aynı kanı taşıdığı kardeşi soyadını değiştir senden utanıyorum demiş.



görsel
görsel
Yapamıyorsun. Bırak artık yapabilenler gelsin.
Ayrıca Seyit Rıza kimdir sorusuna, Seyit Rıza insandır cevabını veren kişidir.

Süphanallah.
depremlerin tetikçisi kişi, ozon tabakasını da delendir.
Korkaktır. Korkak adam hayatta hiçbir şey kazanamaz, kazansa da keyfini süremez.

Bu yüzden hep kaybetmiştir, hep de kaybedecektir.

Ayrıca da berbat bir demokrattır. Erdoğan’ı eleştiremiyorsa yüzü olmadığı içindir bence.

Gölgesinden korkan adamdan Türkiye gibi yerde sosyal demokrat partiye lider olamaz. Bir tek kendi kellesini düşünen adamın garip gurebana arka çıkıp, devlet olacak, devlet babamızdır dedirtecek hali de haddi de yoktur.

Benim gözümde delikanlı adam yapamadığı işi bırakır. 1 ayda bırakır, 1 yılda bırakır ama sonuçta bırakır.

Biraz delikanlı olması gerekendir.
Milletvekilliği düşürülüp yargılanmalı evet adam resmen ülkenin önünde takoz.
Erdoğan'ın en sevdiği muhaliftir bakmayın siz kameralar önünde atıştıklarına.
istanbul ve ankarayı çatır çutur almıştır. istanbul’da double double yapıp rezil etti.

Troller aç, troller çaresiz.
tayyip karşısında 1 tane bile seçim kazanamayan buna ragmen koltuğu da kimseye bırakmayan mussolini özentisi tip.
beyin yoksunu kürtçü bir aşağılık. atatürk'ün partisinin koltuğundan siktir olup gidemedi.
© copyright 2005 - 2026