bugün

/484
Baykal gibi partide iyice kök salan siyasetçi.

Chp 1 adım daha öte gidemez bununla.
https://mobile.twitter.co.../1292120741358514178?s=09

Zamanın ötesinden gelen bu çağrıyı hatırlıyoruz.
10 yıldır girdiği her seçimde kaybetmiş siyasetçi.
çıkmıssın yenmiş çıkmıssın yenmiş çıkmıssın yenmiş sözlerine istinad edilen şahıs.
Kaybetme konusunda marka.
yeteri kadar kaldığını düşündüğüm chp başkanı, artık koltuğu devretmesi gerektiğini düşünüyorum.
böyle iktidara böyle muhalefet.
akpnin saçmalıklarından bıkmış ama kılıçdaroğlu'nun lideri olduğu partiye oy atıyor. partizan deyince de kızıyorlar bunlar. niye? çünkü adı chp. başına ceket assan yüzde 25 oy alıyor. harbi çomarın hangi kesim olduğu belli oluyor da genelleme yapmayı sevmeyen biriyim o yüzden iyisiniz hadi.
beyefendi

akabe = devlet değildir

rte = devlet değildir

zat ı şahsiyetiniz, etrafınızda ki heyetiniz

ve akabenin manyak militan kadroları haricinde

bu memlekette bir tek kişinin bile böyle bir düşüncesi yoktur

tabanınız seçmeniniz size

her durumda rte ye sahip çıkmanız

veya akabeyi korumanız için oy vermemektedir

böyle bir düşünceniz varsa derhal istifa edin

bu dinciler gibi hırsız ve tecavüzcü olmadığınızı biliyoruz

ama bu bize yetmiyor

güller gibi kendini çankaya noter başkatibi zanneden

veya 2 ci bir bahçeliyi partinin başında görmek istemiyoruz

risk almasını bilmiyorsanız

inmesini bilin

bizim 2 ci bir bahçeliye ihtiyacımız yok.

zira kendisini veya siyasetini beğenseydik

onun partisine oy verirdik.
hiçbir zaman kendi iradesi ile başkanlık yapamadı..yeni görevi ise eğer başbakan olursa ülkeyi dinci fetöcülere devretmek.

şimdi bu durumamı acıyım,ülkenin düştüğü durumamı acıyım yoksa türk solunun düştüğü durumamı.

(bkz: maşa)
ilahımız Hz. Ali efendimizin Kılıçdaroğlu olarak zuhur ettiğini tek düşünen ben değilimdir umarım. Kılıçdaroğlu CHP'nin başına gelmiş en güzel şeydir. Kılıçdaroğlu siz kabullenmeseniz de gerçek bir Atatürkçüdür. Faşist değildir, insan ayırmaz, sevgi insanıdır. Hz. Ali'nin yazdığı her kitabı da okumuştur. Kendisine duyulan nefretin nedeni de sırf Alevi olmasındandır. Ne kadar kudursanız da az... Kaçtı o gemi pis faşistler. Kaçırdık biz o gemiyi... Geminin dümeni artık biz Alevilerin elinde. Bu işler böyle...

http://www.youtube.com/watch?v=WCPmUmqEwFM
bir adet vasıfsız siyasetçi, ayyaş zihniyetten.
Ekşi sözlükte bugün pek bir giydirilen Atatürk'ü sevmediğine emin olduğum diktatör...

Kendisiyle karşılaşsam söyleyeceğim tek şey "Ya kardeşim bu CHP sana ne etti? Ne bu Atatürk düşmanlığı?" demek olurdu sanırım...

Anne tarafından Ermeni, baba tarafından Zaza...

Ermeni kanı daha ağır basıyor herhalde diyeceğim de savunduğu Sélô'da Zaza olduğu için bir şey diyemiyorum...

(bkz: demirtaş bugünleri şeref madalysı olarak taşıyacak)

Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal yani...

Dersimden dolayı bir kini mi var CHP'ye onu da sorgulamıyor değilim...

Sonuç olarak ben Dersimli Kemal'im derken bayağı bir gururlanıyor...

(bkz: ben dersimli kemal im)

Ama bunda suç yok...

Buna zamanında oy vermeyip hak ettiği dersi vermeyen koyun seçmende var...

Bir gün o içini kendisi gibi insanlarla doldurduğu, Atatürkçü bırakmadığı CHP'den indiğinde o güne kadar yediği küfürleri hak ettiği bir hayat mı yaşamış olacak onu düşünsün...

Gerçi bu adam diktatörlüğü bıraktığında, CHP'de artık bir geri dönüşte çok imkansız olacak...

Sanki bir plan, projenin adamı gibi geliyor bana...

George Soros'ta çok seviyor kendisini...

Haliyle bu adamın Türkiye değil de başka bir yerden güdümlü olduğunu düşünüyorum...

Nedeni de şu sayın sözlük ahalisi;

Örnek Kürdistan Bayrağı paylaşımı yapan töre sempatizanı Sezgin Tanrıkulu...

(bkz: sezgin tanrıkulu nun kürdistan bayrağı paylaşımı)

Bu adamı CHP Genel Başkan Yardımcısı yapacak ne vardı?

Bu adamı CHP Başdanışmanı yapacak ne vardı?

Ulan bu adamın CHP'ye yararı ne zararı ne?

Koskoca 2 milyonluk Diyarbakır'da 12.000 oy almak için mi yapıyorsun sen bunu yani?

E peki Bartın gibi küçücük Türk kasabasından 36.000 oy alırken kaç oy kaybediyorsun sence oradan hiç düşünüyor musun?

Bence düşünüyorsun da Kürtçülerin, Alevilerin partisi haline getirdiğin CHP'nin bu halinden pek bir memnunsun...

Ama iş böyle olunca CHP'de Bartınlılar gibi Beyaz Türklerin daha baskın olmasını bekliyoruz biz de haliyle...

Yine de bunun yerine CHP'nin içi Beyaz Türklerle değil de Kürtlerle Alevilerle kaynıyor...

Yani anlayacağınız Kürtçüler, Aleviler CHP yönetimini ele geçirmişler...

Ondan sonra da sözde Atatürkçü takılan Atatürk düşmanları buralarda "halk chp'ye niye oy vermiyor?" diye sorguluyor ve önüne gelene ak çomar, ak kene, yobaz gibi ithamlarda bulunuyor...

Kardeşim biz kör değiliz ki...

Biz bu ülkenin evlatlarıyız...

Ne yaptığınızı, ne yapmaya çalıştığınızı görüyoruz...

Buna rağmen iyi dayanıyor bu millet sizin bu baskılarınıza benden söylemesi...

Günü geldiğinde dayanamazlar ise o zaman neler olur bunu da siz düşünün...
görsel

Çok tutarlı bir diktatör...
Başkanı kılıçaroğlu olanın yalanı çok olurmuş.
Bay kemal.
Bu hayattaki tek dileğim ölmeden önce kendisiyle yurtdışında bir ülkede karşılaşmak.

O kadar seviyorum kendisini.
Türk kelimesi hakkında açıklama yapan insan.

sonra diyecekler ki neden soykırım yaptınız. bu ve bunun gibiler adamı hitler eder.
görsel
Halkın büyük kesimi tarafından antipati duyulan kişilik bunun nedenleri arasında kendini iyi anlatamaması,hiç seçim kazanamaması,seçim vaatlerinin yetersiz veya olmaması ve karakteri var.
Adam çekip gitse, chp yüzde 35 i görecek z kuşağı sayesinde. Bildiğin virüs gerçi hangisi değil ki.
"Akılsız başın cezasını ayaklar çeker." Atasözünü her duyduğumda istemsizce aklıma gelen kişi. *
Bence çok başarısız bir muhalefet lideri. Ülkenin bu gününü beğenmeyen arkadaşlar bilmeli ki bugünde sayın kılıçdaroğlu’nun payı büyük.
orman yakan teröristleri korumak için gündem değiştirme çabasına girmiştir. yarın seçime girse kaybedeceğini bile bile böyle bir çıkış yaparak neyi amaçladığı son derece açıktır.
Star Wars serisini baştan sona izleyen herkes bilir ki, bu adam Palpatine denilen hayali karakterin ete kemiğe bürünmüş halidir.

Dönemimizin Hasan Sabbah'ı, en takiyyeci kişiliği, Türk, Türkçü, Atatürkçü düşmanıdır.

Bu adamın gerçek yüzünü hala göremeyenlere acımakla birlikte kendisini sevenlerin bir çoğunun da kendisinin mezhebinden Atatürk düşmanı bireyler olduğunu söylemek isterim.

Acaba partisinin yeni Genel Başkan yardımcısı Yüksel Taşkın'ın Eski Fetö gazetesi Taraf yazarı olduğunu ve Ergenekon davasını desteklediğini bilmiyor muydu?

Neden Fetö gazetesi Taraf'ta yazmış olan ve Atatürk düşmanı bir kişilik olan Yüksel Taşkın'ı CHP Genel Başkan yardımcısı yaptı?

Kimden aldı bu emri? Kim ona FETÖ'cülerle aynı yolda yürümesi gerektiğini söyledi?

Peki Atatürkçü olduğunu iddia eden CHP kitlesi neden Atatürk düşmanı bir adamı Genel Başkan Yardımcısı yapan bu Kemal Swordsmanson'a zerre laf etmedi?

Birader adam yan yana gelmemesi kim varsa hepsiyle yan yana geldi.

Bahsettiğimiz parti Atatürk'ün partisi, Arap dışkısı kokan Ali'nin, Deve sidiği kokan Hasan'ın, Su içmek için kaktüs kesen Hüseyin'in partisi değil ulan bu.

Atamın partisi.

Hala bu adamı orada tutan gücün arkasında sadece kendisi ve mimarı olduğu mezhepçi kadrolaşmanın meyvesi delegeleri mi var?

Hiç sanmıyorum.

PKK'nın siyasi ayağı olan HDP'yle iş tut, Atatürk düşmanı Yüksel Taşkın'ı Genel Başkan yardımcısı yap, Canan Kaftancıoğlu-Sezgin Tanrıkulu gibi tiplere ses çıkarma...

Sonra da ben Atatürkçüyüm de.

Hadi oradan!
Yerel mahkeme anayasa mahkemesinin kararını tanımıyor. Enis berberoğlu’nun milletvekilliği gasp ediliyor.
Sözcü yazarları saçma sapan bir kararla fetöye yardımdan mahkum ediliyor.
iktidar ise gündem değiştirmek için ‘ışıklar açık’ diyen anayasa mahkemesi üyesine sataşıyor.
Olan enis Berberoğlu ve Sözcü yazarlarına oluyor.

Hal bu iken bir şeyler yapması gereken anamuhalefet lideri başkanıdır.
istanbul’a mı yürür, doğrudan akapeye çalışan yargıçları Mı ifşa eder...
Yerel mahkemenin anayasa mahkemesini takmaması bir devlet krizidir. Bu devlet krizine yönelik çıkıp bir şeyler konuşmalı, eylemde bulunmalıdır.
Kafatasçı Ulusalcılara kendini bir türlü beğendirememiş satranç dehasıdır. ulan adam en imkansız ittifakı kurdu solcuları, seküler milliyetçileri ve milli görüşçüleri bir ittifakta topladı. Yerel seçimlerde Türkiye nüfusunun %60’tan fazlasının yönetimini aldı. Şimdi kimse bana mansur ve ekrem demesin kılıçdaroğlu olmasa ne mansur chp adayı olabilirdi ne de ekrem kaybedince kemal kaybetti kazanınca ekrem kazandı yok öyle.
© copyright 2005 - 2026