bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
ismini görünce bile tüylerim diken diken oldu ve umutsuzluk kapladı ruhumu. nasıl bu kadar nefret ettirdiniz anlamıyorum.
Nam-ı diğer gılışdar.
CHPyi kötü bir geleceğe hızla sürükleyen kişi. Partinin imajını bozuyor.
Artık koltuğu bırakması gereken Gandhi. Partideki siyasi yorgunluğa son verilmesi için değişim sart.
Artık eskiden kendisini savunan chp' lilerin bile farkına vardığı, beceriksizliği ile ün salmış bir parti lideri(!)dir.
Komik bir tiptir. Siyasete renk getirir gaflarıyla. Bir röportajda ünlü bir gafı vardır. Bir yerel seçim öncesi Spiker sorar ; “eğer Başarılı olamazsanız partiyi bırakmayı düşünür müsünüz ?
K.K; “ eğer bir başarısızlık varsa bunun sebebi benimdir. Ve tabiki istifa ederim”
Yaklaşık 10 dk sonra sohbetin seyrine göre kadın tekrar sorar ;
“Yani iktidara gelemezseniz bırakırsınız sanırım”
K.K “ neden istifa edeyim ki? Daha çok çalışmamız lazım demek ki “
Daha kendi söylediğini dakikalar içinde unutan ve Muharrem inceye “koltuk sevdalılarının partimizde yeri yoktur diyerek fakat kendisi kaç dönemdir hiç bir başarıya imza atmamışken halen daha o koltuğu bırakmamaktadır. Ha gerçi Muharrem de aynısını diyordu genel başkan olamazsam köyüme yerleşir tavuklara bakarım diye. Ama o tavukları bir türlü göremedik. Sözde laikçiler ülkeyi bu tiplere bırakacaktı. Yazık.
K.K; “ eğer bir başarısızlık varsa bunun sebebi benimdir. Ve tabiki istifa ederim”
Yaklaşık 10 dk sonra sohbetin seyrine göre kadın tekrar sorar ;
“Yani iktidara gelemezseniz bırakırsınız sanırım”
K.K “ neden istifa edeyim ki? Daha çok çalışmamız lazım demek ki “
Daha kendi söylediğini dakikalar içinde unutan ve Muharrem inceye “koltuk sevdalılarının partimizde yeri yoktur diyerek fakat kendisi kaç dönemdir hiç bir başarıya imza atmamışken halen daha o koltuğu bırakmamaktadır. Ha gerçi Muharrem de aynısını diyordu genel başkan olamazsam köyüme yerleşir tavuklara bakarım diye. Ama o tavukları bir türlü göremedik. Sözde laikçiler ülkeyi bu tiplere bırakacaktı. Yazık.
"24 haziran seçimlerinin sonuçlarını analiz edeceğiz" şeklinde açıklama yapmış chp genel başkanıdır. bu kadar acele etmeseydiniz ya. biraz daha bekleyip, büyük resmi görüp, daha sağlıklı analiz yapabilirdiniz. gerçekten mi gerizekalı, bizimle mi taşak geçiyor anlamadım.
seçimi boykot edecek chp seçmeni, gitsin doğrudan akp ye oy versin diyebilecek kadar olaylardan ve seçmendeki tepkiden bir haber, koltuk sevdalısı chp genel başkanıdır. sana mı soracağız kime vereceğimizi dallama. inşallah yerel seçimlerde izmir'i de kaybedersin, sonra götüne teneke bağlayıp kovarlar partiden allah'ın beceriksiz sürüngeni.
chpyi bir vücut olarak düşünün ve kılıçdaroğlunu da beyinde ki tümör olarak düşünün.nefret ediyoruz, acı veriyor ama kurtulamıyoruz.
Ein projeckt.
artık chp'nin yakasını bırakması gereken lider, sadece zarar veriyor.
Akp’yi yerlerden yerlere vurması için altın tepside fırsatlar varken fetöcüler için hukuk mücadelesine giriyor.
Kendisi ve o niteliksiz ekibi chp’den gitmediği sürece oy vermeyeceğiz, artık yeni kana ihtiyacımız var, umuda ihtiyacımız var.
Kendisi ve o niteliksiz ekibi chp’den gitmediği sürece oy vermeyeceğiz, artık yeni kana ihtiyacımız var, umuda ihtiyacımız var.
Acilen istifa etmesi gereken chp genel başkanıdır.
Muhalefet daha sağlam olmalıdır.
Muhalefet daha sağlam olmalıdır.
atatürk'ün koltuğunda onlarca seçim kaybetmiş, gerçekleri görmek istemeyen veya işine gelmeyen, şaibeli kişilik.
liderlik vasfı yok diye makarası yapılıyordu ama konu liderlik falan değil.
ben kendisinde gram vatan sevgisi olduğunu düşünmüyorum.
biraz şu vatana sevdası olsa 7 haziran seçimleri koalisyonla sonuçlanmayınca efendi gibi gitmesini bilmeliydi.
çocuklarının yüzüne nasıl baktığını anlayamıyorum.
liderlik vasfı yok diye makarası yapılıyordu ama konu liderlik falan değil.
ben kendisinde gram vatan sevgisi olduğunu düşünmüyorum.
biraz şu vatana sevdası olsa 7 haziran seçimleri koalisyonla sonuçlanmayınca efendi gibi gitmesini bilmeliydi.
çocuklarının yüzüne nasıl baktığını anlayamıyorum.
belki de kılıçtaroğlu büyük romulustur… CHP den milleti kurtarmak için chp nin başına geçmiştir. Kim bilir...
kendisinden romulus falan değil, olsa olsa kötü bir brütüs olabilir.
istediğin kadar sıva, istediğin kadar siyasal islamcı, orta anadolu kırsalı insanı veya klasik türk sağcısı ya da hangi telden çalarsan çal, chp'de başarısız olmak başka bir şeydir, chp'yi yok hükmüne getirmekse bambaşka bir şeydir.
menderes döneminden beri demokrasiyi esas alırmış kisvesiyle her dönemin adamlığını yapanlar bir zahmet koskoca %50'nin oyunun sürekli bu hımbıl yüzünden çöpe gitmesine, iktidarın da muhalefet falan yok diye ülkeyi manav gibi yönetmesine yalandan da olsa bir ne biçim iş bu diyiversin.
ölmezsiniz.
vatan sadece göt cebinizde taşıdığınız cüzdanınız değil kemal bey. çekin elinizi eteğinizi şu partiden. ömrü boyunca tek roman okumamış insanların maskarası oluyorsunuz. umrunuzda değildir gerçi.
istediğin kadar sıva, istediğin kadar siyasal islamcı, orta anadolu kırsalı insanı veya klasik türk sağcısı ya da hangi telden çalarsan çal, chp'de başarısız olmak başka bir şeydir, chp'yi yok hükmüne getirmekse bambaşka bir şeydir.
menderes döneminden beri demokrasiyi esas alırmış kisvesiyle her dönemin adamlığını yapanlar bir zahmet koskoca %50'nin oyunun sürekli bu hımbıl yüzünden çöpe gitmesine, iktidarın da muhalefet falan yok diye ülkeyi manav gibi yönetmesine yalandan da olsa bir ne biçim iş bu diyiversin.
ölmezsiniz.
vatan sadece göt cebinizde taşıdığınız cüzdanınız değil kemal bey. çekin elinizi eteğinizi şu partiden. ömrü boyunca tek roman okumamış insanların maskarası oluyorsunuz. umrunuzda değildir gerçi.
Çatır çutur erdoğan'ı dosdoğru eleştiren adam. Başka hangi muhalif lider konuşabiliyor?
CHP'nin başına beton atmış kişi. Değil 9, 99 kere seçim kaybetse koltuğu asla bırakmaz. tam bir demokrasi kanseri. Tayyibin garantili iktidar bileti.
Artık defolması için sosyal medyada imza kampanyası başlatılmış, Erdoğan'ın gözbebeği, AKP'nin bulunmaz nimeti, solun başına gelmiş en büyük bela.
Erdoğan’ın açtığı davalarda 909 bin TL teminat bedelini kişisel malvarlığından karşılamış adam.
http://www.gercekgundem.c...u-o-parayi-cebinden-odedi
adamdır çünkü bazıları gibi kendisine ait olmayan paradan harcamıyor.
http://www.gercekgundem.c...u-o-parayi-cebinden-odedi
adamdır çünkü bazıları gibi kendisine ait olmayan paradan harcamıyor.
Uzun süredir cumhuriyet halk partisi genelbaşkanıdır koltugu bırakamadı.
Baba aku yok.
güncel Önemli Başlıklar