bugün
- galatasaray neden transfer yapamıyor13
- günlük tutan erkek9
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- yavrum diye hitap eden erkek7
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek6
- devalüasyon yakın mı6
- mekke anlaşması4
- sözlük yazarlarını evlendirmek5
- velvet hanım çay içelim mi5
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- yemek yapmayı bilmeyen kadın3
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır9
- eğitiyorum ayağına işkence eden sensei3
- artı oy veren kişinin erkek yazar olması3
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması3
- kotor3
- cersei lannister'in dincileri patlatması2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması13
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- burunla blok flüt çalabilmek6
- yüksek sesle konuşan insan2
- sevgilim popomun arasından kredi kartı çekti3
- kadın yazar çekme başlıkları6
- dar kot pantolon ile uyumak3
- kale3112 entry ni beğendi3
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- geldimgittim5
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- tai lung12
- sırbistan3
- kemalettin tuğcu eserleri ile büyümüş nesil2
- mine tugay3
- anın görüntüsü9
- türkiye de iş hayatı4
- sineklik olmasına rağmen giren sinek3
- kiraz vs vişne4
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- kısa aralıklarla kaka yapmak3
- yeni tanıştığı kadına tatlım diyen adam2
- b tipi likit fon2
- mod geldi mod geldi4
- kafaya kuş sıçması5
- mustafa kemal2
- şenay gürler3
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- sinek sokması3
- çerçeve yasanın adalet komisyonu ndan geçmesi2
siyaseti anlamayan büneyelerin abartmasıymışmış memur kemal efendi'nin memur kısmını aşağılama olarak algılamak. zaten recep tayyip erdoğan da bugüne kadar gaf yamamış, ananı al git diye konuşmamış, senin oğlun da işsiz kalsın dememiş masum bir insan! kendisi zaten kelime oyunu yapabilecek çapta bir dahi!
(bkz: ya ben lan neyse bir şey demiyorum)
(bkz: ya ben lan neyse bir şey demiyorum)
tayyipin memurları aşağılamasıdır.
zamanında ayaklardan baş olmaz diyerek işçisini ve memurunu küçümseyen bir adamın hangi zihniyetle memur kemal efendi dediği açıktır fakat burda sıkıntılı bir durum da yoktur. memur diyerek karşısındaki kişiyi aşağıladığını zanneden hastalıklı zihniyet, memur olmakla gurur duyanlar sayesinde yok edilecektir bu ülkeden.
(bkz: recep bey)
(bkz: recep bey mağdur)
(bkz: recep beyin gemicikleri mağdur)
(bkz: olmaz böyle birşey)
(bkz: recep bey mağdur)
(bkz: recep beyin gemicikleri mağdur)
(bkz: olmaz böyle birşey)
büyük bir potun ardından müthiş cevap verilmiş.Kendi kazdığı çukura düşmek gibi bişey.
recep beyde memurdur efendim. devletin başabakanı olsa da. ayrıca kötü değidir bu, "bir miiletin efendisi ona hizmet edendir" çünkü.
recep bey ile başlayan bitmiş, zavallı, aciz politika anlayışının yeni bir merhalesinde karşımıza çıkmış karakter. biraz daha kazırsak bu seviyesizliği, daha gerilerde kaldığımızı görürüz.
memur kemal efendi ve recep bey, size değil size kalan siyasetin haline üzülüyorum.
memur kemal efendi ve recep bey, size değil size kalan siyasetin haline üzülüyorum.
bir aşağılama yöntemi olarak "memur" kelimesini kullanan başbakana hala ağzı ayran delisi gibi açık vaziyette oy veren memur varsa bu zaten artık oy verebilmek için üniversite hastanelerinden psikyatri+nöroloji konseyleri kararı ile iq yeterlilik belgesi gerektiren bir dönemde olduğumuz anlamına gelir.
öte yandan mahalle ağzı ile konuşmak gerekirse; siyasiler milleti temsil edecekse, bu millet de memur tipli bir siyasi yerine çoban tipli bürokratları tepesinde görmek istiyorsa bu millete az bile yapılmıştır. dilenmeye devam.
not: gerçekten çobanlık mesleğini yapan kardeşlerimizi tenzih ederim.
öte yandan mahalle ağzı ile konuşmak gerekirse; siyasiler milleti temsil edecekse, bu millet de memur tipli bir siyasi yerine çoban tipli bürokratları tepesinde görmek istiyorsa bu millete az bile yapılmıştır. dilenmeye devam.
not: gerçekten çobanlık mesleğini yapan kardeşlerimizi tenzih ederim.
çakma kemal efendi pardon gandi efendidir aslında. zat-ı muhterem vakti zamanında çok güzel şov yapardı. çamurlu ayakkabılar filan.
kemal kılıçdaroğlu'nun kirli siyaset yapmayacak kadar efendi olduğunun recep t. erdoğan tarafından da kabul edildiğinin göstergesi olan hitap şekli.
(bkz: bilinçaltı)
(bkz: bilinçaltı)
recep tayyip erdoğan'ın bir dönem akıl hocasıymış. şimdi de böyle bir yalan başladı. ne müslüman adam bak şeyhi akıl hocası yapmış desinler diye. sakallı makallı bildiğin şeyh iste.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar