bugün

/32
başlarda faydalı olduğunu düşündüğüm ; sonraları hırs yaparak "kelime motoru" uygulamasıyla (ios, android) birlikte oynadığım aşırı derecede bağımlılık yapan oyun.
Yeni güncellemeyi kendisi yükleyip kurmuş olmasa ben güncellemezdim. Yeni hali ile oynadığım oyunlara konsantre olamıyorum zira renkler ekrana uzun süre ekrana bakmaya imkan vermiyor.
buzzluk adı ile yer aldığım oyundur.
Büzüğü yiyen eklesin nickle aynı.
şu an ordayım. uyumam lazım çıkıcam.
Flappybird tarzı,

oynadıkça gıcık kaptıran,

ama uğraşma isteği uyandıran oyun.
Yok mu kapışmak isteyen?
Bir mesaj uzaktayım beklerim.
Bu aralar feci derecede sardığım oyun. Herşeyi bıraktım bunu oynuyorum..
Beklerim oynamak isteyeni.
Beklerim oynamak isteyeni.
Bir oyunun 3 gün sürdüğü oyun. Ulan 64 saat sonunda bitti oyun ne biçim şey bu böyle.
hoş oyun. isteyen mesaj atabilir.
5gün önce başladığım bir oyunu az önce bitirdim. 5 gün lan. Beş gün. Beeeeeş gün.
Ne zaman sildim bu oyunu sözlükte o Zaman oynanmaya başlanmış. Şimdi geri yüklemek istiyorum lakin bütler is coming. Üzgün surat.
Geçenlerde başladım oyuna. Aslında başta kaliteli ilerliyordu ama son zamanlarda abazan doldu. Erkek misin kız mısın sormadan pat mesaj atıyorlar. Tekrar oynamak ister misin. Arkadaş bi yok olun artık.
Oynamak isteyene bir mesaj uzaktayım.
Akilli telefonu olupta bunu yuklemeyen insan gercekten neden akilli telefon kullabdigini sorgulamali.
Hofofofof nickiyle zaman öldürdüğüm oyundur.
Bir mesaj uzaktayım.
Bizim okulda turnuvası yapılan ama bir türlü oynanamayan oyundur.
3.1 güncellemesi ile gelen tepkiler nedeniyle geriye dönmüş uygulama.
daha da geliştirilmesi gereken oyun. şans faktörü eşit yetenekteki yarışmacılarda kazananı belirliyor. yani gelen harfler bazen o kadar tırt oluyor ki götü toparlayana kadar maçın sonu geliyor.
maçası sıkanın beni eklemesi gereken oyundur.

zengin ve mutsuz
oynamak isteyenlerin ıyky kullanıcı adıyla bana ulaşmasını rica ediyorum.

kadın olursa hoj olur.
© copyright 2005 - 2026