bugün
- sözlük yazarlarının salatalıkları13
- özledim mesajına verilecek cevaplar7
- takı takmayı çok seven kız7
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu16
- sözlükteki şer çetesi9
- izmirbeyefendisi13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam5
- sinoplular nasıl insanlardır7
- ağzıyla içemeyen insan6
- bıçak kemiğe dayandı6
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- sözlükteki büyücüler5
- gocu50
- zeki demirkubuz4
- sözlüğe farklı bir kimlik ile sızmak5
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- sivaslılar5
- deccalin sözlükte olma ihtimali5
- hayatın vura vura öğrettiği gerçekler2
- kuzukulağı3
- kılıçlar çekildi bu bir düello5
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- alkolün beyin hücreleri üzerindeki etkileri4
- isa mesih'in ikinci kez geleceği gerçeği4
- sinoplu diyojen4
- ayak bileğini emojiyle kapatan türbanlı2
- şeyhinin kapısında havlayan çomar2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı17
- paris saint germain8
- yerin 2 bin 900 km altında 6 gizemli yapı keşfi3
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı6
- kıyamet alametleri3
- hoşlandığın kızın komünist çıkması11
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- online listesi nereye gitti3
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- çıplak gösteren gözlük5
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- melih gökçek17
- elm sokağına'un certain regard ile girmek2
- 1 kötünü 40 iyiye zararı3
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak7
- iyilik vs fedakarlık5
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip20
- aga zaten senin bir tarafın çok kalkmıştı3
- erkekler neden kızların aşırı ilgisinden soğur6
- yoga2
cin:dile benden ne dilersen
adam:her istediğim gerçekleşirse hayat sıkıcı olmaz mı? (bkz: selcuk erdem)
adam:her istediğim gerçekleşirse hayat sıkıcı olmaz mı? (bkz: selcuk erdem)
çok ilginçtir, genelde kızlar ''ne yapacaksın?'' yada ''nereye?'' sorularına açıklamalı cevap verirken, erkekler isteyerek mi yapıyorlar bilmiyorum, karizmatik cevaplar verirler:
-nereye?
-bir işim çıktı.
-ne yapacaksın?
-sonra ararım ben seni.
-nereye?
-bir işim çıktı.
-ne yapacaksın?
-sonra ararım ben seni.
- iyi diyorsun hoş diyorsun da bir çiçekle bahar gelmez hocaaa!!!
+ doğru, bir çiçekle bahar gelmez, ama her bahar bir çiçekle başlar...
*
+ doğru, bir çiçekle bahar gelmez, ama her bahar bir çiçekle başlar...
*
Hergün tv' de izlediğimiz ünlülerin, ünsüzlerin tv programlarında veya röportajlarında verdikleri en kapak cevaplardan bazıları;
Hülya Avşar: "hiç aynaya baktın mı? sen de popstar hali var mı?"
Ajdar: "aynaya değil ama size bakınca kendimi bayağı star gibi hissediyorum"
Konuşma hacettepe üniversitesinde cem yılmaz ile bir hacettepeli arasında geçmektedir:
çocuk: cem bey basında sizin hakkınızda karizmatikmiş diye söylentiler çıkıyor. size göre sizin karizmanız var mı? eğer varsa kaç cm?
cmylmz: valla karizma insanın içinde hissettiği bir şeydir. sen içinde kaç cm hissediyorsan benim de karizmam o kadar.
Süleyman Demirel zamanı , bir muhabirle Süleyman Demirel arasındaki söyleşi ...
Muhabir : Efendim neden genelevler için birşey yapmıyorsunuz ? Neden genelevleri kapamıyorsunuz ?
Demirel : Napalım kardeşim kapatalım da halk bizi mi ziqsin ?
Kral TV'de vj konu açmıştır benim için nelerinizi feda edersiniz diye
arayanlar söylüyor evimi , arabamı , herşeyimi.. Vatandaşın biri de çıkar
- Ben 200 milyon veririm !!
Kadın donakalır nasıl yani ?
- Sen etsen etsen 50 kilo edersin , kaşarın kilosuda 4 milyon 4x50:200
Hülya Avşar: "hiç aynaya baktın mı? sen de popstar hali var mı?"
Ajdar: "aynaya değil ama size bakınca kendimi bayağı star gibi hissediyorum"
Konuşma hacettepe üniversitesinde cem yılmaz ile bir hacettepeli arasında geçmektedir:
çocuk: cem bey basında sizin hakkınızda karizmatikmiş diye söylentiler çıkıyor. size göre sizin karizmanız var mı? eğer varsa kaç cm?
cmylmz: valla karizma insanın içinde hissettiği bir şeydir. sen içinde kaç cm hissediyorsan benim de karizmam o kadar.
Süleyman Demirel zamanı , bir muhabirle Süleyman Demirel arasındaki söyleşi ...
Muhabir : Efendim neden genelevler için birşey yapmıyorsunuz ? Neden genelevleri kapamıyorsunuz ?
Demirel : Napalım kardeşim kapatalım da halk bizi mi ziqsin ?
Kral TV'de vj konu açmıştır benim için nelerinizi feda edersiniz diye
arayanlar söylüyor evimi , arabamı , herşeyimi.. Vatandaşın biri de çıkar
- Ben 200 milyon veririm !!
Kadın donakalır nasıl yani ?
- Sen etsen etsen 50 kilo edersin , kaşarın kilosuda 4 milyon 4x50:200
türkçenin içine sokulmaya çalışılan yeni bir deyim önermesi. son zamanlarda sürekli yapıldığı gibi türkçemizi katletmekten başka bir işe yaramayan laf. üzerinde biraz düşünüldüğü zaman hiçbir anlam ve mantık içermediği görülecektir.
muhabir : hakan taşıyan arabeskin peygamberi olduğunu söylüyor.
müslüm baba : ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum.
(bkz: alem buysa kral benim ulennn)
müslüm baba : ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum.
(bkz: alem buysa kral benim ulennn)
çanakkale zaferinden sonra verilen bir partiye bir çok kumandan lider katılır.atatürk konuklarla sohbet ederken bir ingiliz ateşesinin kendisine sert baktığını görür ve yaverine sormasını ister.
yaver; neden paşamıza karşı tepkili bakıyorsunuz diye sorar.
ateşe ise o benim çanakkalede dedemi öldürdü der.
yaver aynen gelip paşaya anlatır.
paşa; git sor bakalım dedesinin orda ne işi varmış.
(bkz: bu da size kapak olsu n der yani)
yaver; neden paşamıza karşı tepkili bakıyorsunuz diye sorar.
ateşe ise o benim çanakkalede dedemi öldürdü der.
yaver aynen gelip paşaya anlatır.
paşa; git sor bakalım dedesinin orda ne işi varmış.
(bkz: bu da size kapak olsu n der yani)
en çok ilgi gören cevaplardır....
- nasılsın?
+ sen doluyum!
+ sen doluyum!
gece geç saatlerde minibüste bir kız birkaç tane de adam yolda ilerlemektedirler. bir sonraki durakta bir adam daha biner, etrafa bakar, pek çok boş yer olmasına karşın hafif de sarhoş olduğundan kıza doğru ilerler ve kızın yanındaki boş koltuğu göstererek ;
- rahatsız olur musunuz?
kız son derece sakin :
- etmezseniz olmam.
sonuç : adam 30 saniye kadar ayakta durur, düşünür, en nihayetinde başka bir yere oturur.
- rahatsız olur musunuz?
kız son derece sakin :
- etmezseniz olmam.
sonuç : adam 30 saniye kadar ayakta durur, düşünür, en nihayetinde başka bir yere oturur.
efenim 2003-2004 seneleri, yine eskişehirde öğrenciyiz. her pazar perşembe ve salı doorsa* giderdik.tabi öğrenci adamın parası olmaz, napcak? her öğrenci gibi önce evde demlenilcek sonra bara gidilcek.
neyse efenim, yedik içtik evde bi güzel, tam barlık olmuşuz e artık hadi gidek dedik, grup çıkmak üzeredir diyerekten. hep kalabalık takılan elemanla ben, bu sefer yanlız ikimiz planlamışızdır ve maalesef bu karizmatik cevabı diğer arkadaşlar bire bir duyamamışlardır, nesilden nesile aktarma görevi bana kalmıştır efenim.
arkadaşın evde biraz fazla kaçırmış olmasından mütevellit hafif kafası güzeldir. bara girdiğimiz andan itibaren gördüğü her kıza mal mal bakmaya başlamıştır, hayır aslında mal biri değildir, gayet bilgili kültürlü, kendisinin solist gitarist olduğu süper blues yapan bir de grubu vardır ayıptır söylemesi.
neyse mal mal bakması dediğimiz gibi mallığından değil, kafası güzel olduğu için adam dalıp gidiyo, unutuyo kıza baktığını. bir uyardım iki uyardım efenim her zaman bunu gözetleyecek değilim ya, grup çıkmış takır takır çalıyo, biraz da kendimi düşünim deyu döndüm gruba başladım müziği dinlemeye.
sonra birden bir sessizlik oldu. hani olur ya, grup şarkıyı bitirir ama hemen devam edemez, arkadaşlarıyla bakışırlar ve hangi şarkıyla devam edelim diye kaş göz ederler. hah işte tam öyle sessiz bir anda arkamdan bir hanım kızımızın, ortamın da sessiz olmasından mütevellit sesi tüm bar tarafından duyuldu:
- arkadaşım, ilk defa mı bara geliyosun, yoksa dagdan mi indin? anlayamadım hani?*
başımı çevirdiğimde benim mal, yani arkadaş dalmış kıza ööylece bakmakta! tüm bar ona yönelmiş, efenim işte kimisi kızı alkışlıyor, kimisi helal diyor falan, bravolar havada ucuyo o an, kızın gtü tavan yaptı, yok haklı da..bizim malı bi kendine getirsem gidip tebrik edicem ama gülmekten elemanı da kendine getiremiyorum ki..
neyse sonra bizim mal kendine geldi, hereksin ona baktığını farkedince..tabi böyle durumlarda olmayanlar bilmez, kişinin eli ayağına dolaşır, en kısa zamanda saçma bir hareket yapma mecburiyetinde hisseder kendini. bizim ki de yaptı tabi ki ama bende kalsın..
neyse bu kendine geldikten sonra zat-ı alim olarak ben bizzat hanım kızımızın yanına giderek tebrik etmişimdir..
tabi asıl komedi ertesi gün arkadaşımın başı zonklar bir şekilde kantine girdiği andır, bütün kantin olarak :
ilk defa mı bara geliyosuuuunnnnnnn
neyse efenim, yedik içtik evde bi güzel, tam barlık olmuşuz e artık hadi gidek dedik, grup çıkmak üzeredir diyerekten. hep kalabalık takılan elemanla ben, bu sefer yanlız ikimiz planlamışızdır ve maalesef bu karizmatik cevabı diğer arkadaşlar bire bir duyamamışlardır, nesilden nesile aktarma görevi bana kalmıştır efenim.
arkadaşın evde biraz fazla kaçırmış olmasından mütevellit hafif kafası güzeldir. bara girdiğimiz andan itibaren gördüğü her kıza mal mal bakmaya başlamıştır, hayır aslında mal biri değildir, gayet bilgili kültürlü, kendisinin solist gitarist olduğu süper blues yapan bir de grubu vardır ayıptır söylemesi.
neyse mal mal bakması dediğimiz gibi mallığından değil, kafası güzel olduğu için adam dalıp gidiyo, unutuyo kıza baktığını. bir uyardım iki uyardım efenim her zaman bunu gözetleyecek değilim ya, grup çıkmış takır takır çalıyo, biraz da kendimi düşünim deyu döndüm gruba başladım müziği dinlemeye.
sonra birden bir sessizlik oldu. hani olur ya, grup şarkıyı bitirir ama hemen devam edemez, arkadaşlarıyla bakışırlar ve hangi şarkıyla devam edelim diye kaş göz ederler. hah işte tam öyle sessiz bir anda arkamdan bir hanım kızımızın, ortamın da sessiz olmasından mütevellit sesi tüm bar tarafından duyuldu:
- arkadaşım, ilk defa mı bara geliyosun, yoksa dagdan mi indin? anlayamadım hani?*
başımı çevirdiğimde benim mal, yani arkadaş dalmış kıza ööylece bakmakta! tüm bar ona yönelmiş, efenim işte kimisi kızı alkışlıyor, kimisi helal diyor falan, bravolar havada ucuyo o an, kızın gtü tavan yaptı, yok haklı da..bizim malı bi kendine getirsem gidip tebrik edicem ama gülmekten elemanı da kendine getiremiyorum ki..
neyse sonra bizim mal kendine geldi, hereksin ona baktığını farkedince..tabi böyle durumlarda olmayanlar bilmez, kişinin eli ayağına dolaşır, en kısa zamanda saçma bir hareket yapma mecburiyetinde hisseder kendini. bizim ki de yaptı tabi ki ama bende kalsın..
neyse bu kendine geldikten sonra zat-ı alim olarak ben bizzat hanım kızımızın yanına giderek tebrik etmişimdir..
tabi asıl komedi ertesi gün arkadaşımın başı zonklar bir şekilde kantine girdiği andır, bütün kantin olarak :
ilk defa mı bara geliyosuuuunnnnnnn
- bana salak gibi edepsiz kelimler kullanma.
- tamam kumanda kadar kafan var, tuşu kadar beynin yokla ikame ederim bende.
- tamam kumanda kadar kafan var, tuşu kadar beynin yokla ikame ederim bende.
+dün gece nerdeydin?
-uzun zaman oldu hatirlamiyorum.
+bu gece görüşecek miyiz?
-asla o kadar ilerisi için plan yapmam.
(bkz: casablanca)
-uzun zaman oldu hatirlamiyorum.
+bu gece görüşecek miyiz?
-asla o kadar ilerisi için plan yapmam.
(bkz: casablanca)
- ne kullanıyorsun?
- hayatı!
- hayatı!
-abi senin saçların niye kel.
-rahatmı batıyo sana.
-pardon abi.
-akıllı ol koçum.
-rahatmı batıyo sana.
-pardon abi.
-akıllı ol koçum.
-abi bakıyom yine çapkınlık başındasın.
-haha oğlum benim çapkınlığım yatak odasının kapısına kadardır ya.
-hee anlıyom abicim, senin insanlığın da ahırdan çıkıncaya kadardır değil mi?
-haha oğlum benim çapkınlığım yatak odasının kapısına kadardır ya.
-hee anlıyom abicim, senin insanlığın da ahırdan çıkıncaya kadardır değil mi?
+selam tanışabilirmiyiz?
-olur ben ayşe
+bende murat
-koyyimde tur at
+........
-olur ben ayşe
+bende murat
-koyyimde tur at
+........
eve giderim. karnım son derece açtır.anneme sorarım ve olay gelişir...
-anneeeee. ne zaman yemek yicez. karnım acıktı.
*sen ne zaman istiyosan oğlum.
-anneeeee. ne zaman yemek yicez. karnım acıktı.
*sen ne zaman istiyosan oğlum.
Sınıfta biri 'zeka sorusu soracam' ayağına kalkmış dikilmiş tahtada;
- ama bakın bilen söylemesin.
- o zaman niye soruyorsun.
- ama bakın bilen söylemesin.
- o zaman niye soruyorsun.
- Ne kadar güzel gözlerin var.
+ Allah'a şükür!
+ Allah'a şükür!
- küstün mü?
- ben adam olana küserim.
- ben adam olana küserim.