bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- 13 seçim kaybetmedim5
- depresyona girmeye karar vermek5
- erkeklerin akılsızlıkları5
- ambulanslar önüne kepçe dirgeni montesi2
- maden suyu şişesinin 200 ml olması sorunsalı3
- iki insan arasındaki en uzun mesafe5
- berberlere zam gelmesi2
- bizim çocuklar başardı6
- 26 haziran 2026 abd türkiye maçı2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri5
- erecto bay beylerin birader bey olmaları2
- topuklu ayakkabı4
- biraderler kulübü4
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- türkiye a milli futbol takımı13
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi9
- deniz undav türkiye'yi seçseydi4
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- hakan şükür2
- bik bik bugün ne yemek yaptı acaba2
- şu memelere bak6
- nasipten öte köy yok2
- mony tontana birader2
- nuh tufanı olayı gerçek midir7
- sana tüm travmalarını unutturacağım diyen erkek2
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi8
- montella salağı3
- asal sayıların hiçbir işe yaramaması3
- vincenzo montella14
- risale-i nur8
- ankara mı istanbul mu2
- hurdacı geldi4
- güne bir şarkı bırak13
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak3
- gumus2
- duman oje2
- sosyal medya4
- göbeksiz kadın kalmaması7
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- sek erkek arabası3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- 26 haziran 2026 abd türkiye maç tahminleri2
- rahibe2
- dakika 1 gol 15
- son görülen rüya3
- göbek eritme taktikleri7
- kıskıvrak3
- aylık 358 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
renkdaş yazar. var olsun.
caporegime'nin kısaltması.
üzen yazar.
nasıl bir yokluk çekiyor lan bu adam?
nasıl bir yokluk çekiyor lan bu adam?
Fenerli troll savar. Yani fenerbahceli trollere uber ayar veren yazar kişisi
Yuru be kapoo.
Yuru be kapoo.
bir yazar.
zerre kadar sevmem.
zerre kadar sevmem.
Kufur etmeden lakin küfürden beter ayar veren vasat troll.
Evet ben de tilkinin feykiyim.
Evet ben de tilkinin feykiyim.
Her gece bıkmadan usanmadan kendi nick altına caps atan yazar.
kendini guzel saniyor...bu tipten cok var disarda ya.. peeh..
görsellerde ki hanım kızsa ve başını kapatırsa gönlüne talibim.
görsel
vay be canım benim ya ne güzel şey. yaşı kaç acep, malum benimki oldu 46. genç ama ya beni istemez ki, yanına yakışmam onun diye düşünür. zaten hep bu karizmam 100 ünden yalnızım ya ben. hayırlısı olsun kapooo be, allah her şeyin hayırlısını versin. bahtın açık olsun güzel kız.
görsel
vay be canım benim ya ne güzel şey. yaşı kaç acep, malum benimki oldu 46. genç ama ya beni istemez ki, yanına yakışmam onun diye düşünür. zaten hep bu karizmam 100 ünden yalnızım ya ben. hayırlısı olsun kapooo be, allah her şeyin hayırlısını versin. bahtın açık olsun güzel kız.
açıklanması karşısında tüm yazarlar tarafından '' adam haklı ' nidalarının arşı alayı deleceği yerinde ve naif bir gerçek.
evet; iyi varsın kapooo, çünkü çoluk çocuk sayende trollük öğreniyorsa bunu sana borçlular!
haşarılarının devamını dileriz.
teşekkürler.
evet; iyi varsın kapooo, çünkü çoluk çocuk sayende trollük öğreniyorsa bunu sana borçlular!
haşarılarının devamını dileriz.
teşekkürler.
sağlam galatasaraylı renkdaş.
fenerliler yine grup halinde ağzına aldığına gore birsey uzatmış olmali. hahahaha.
insanların kusuruyla dalga geçen hede.
güzel mesajlar veren yazar.
99 yazıydı yaş o sıralar 42 filan, neyse bodrum da ki villam için bahçe işleri ile ilgilenecek işçi arayışındayken, birden selaaaam ben geldim diyerek, sanki sanarsınız ki arkamdan tövbe estağfurullah yumuşakça sandığım biri geldi, dedim ne ayak komşu? ne bileyim zengin sandım başta, ulan demez mi bahçevan arıyorsanız o işe talibim diye! vay ben öleydim de duymasaydım! oğlum evladım dedim sen yapaman o iş çok ağır bak kaldıramazsın indiremezsin vs vs, yok dedi abi yok bana iş göster.
iyi dedik aldık işe bunu, dakika bir kaç lira vereceksin! ohooo dedim kapıyı dışarıdan kapat, ehihiheeheh yaptı tamam ya fakiriz de biz ondan parayı çok severim dedi. oğlum evladiyelik almıyoruz 3 ay sonra kovulacaksın zaten efendi dur 3 ay geçin git şurada dedim.
akşam oldu bunu uzaktan elimde ayran bu efendinin güya anladığı işi yapamadığını sinir ile izlemekteydim. bizim hizmetçi yemek hazır dedi, şşşşş bahçivan kırosu dedim gel de yemek ye açsındır demeye kalmadı masada bitti bu, 5 ekmek vardı 5! insan allah tan korkar allahtan, baktım 23 dakikada 4 ekmeği 7 bu herif, bende haşa huzurdan merhametli birisi olduğum için acıdım 5. ekmeği deönüne uzatrken demez mi o fazla gelir diye! ahahahahha. tam despot çıktı ya bu. neyse baktım olamayacak böyle giderse ekmek parasına iflas bayrağını çekeceğim sabah oldu saat 7 3o gibi kovdum bunu, o gün bügün bana düşman hala peşimde. allahtan kovduktan sonra dövmeye gelmedi.
iyi dedik aldık işe bunu, dakika bir kaç lira vereceksin! ohooo dedim kapıyı dışarıdan kapat, ehihiheeheh yaptı tamam ya fakiriz de biz ondan parayı çok severim dedi. oğlum evladiyelik almıyoruz 3 ay sonra kovulacaksın zaten efendi dur 3 ay geçin git şurada dedim.
akşam oldu bunu uzaktan elimde ayran bu efendinin güya anladığı işi yapamadığını sinir ile izlemekteydim. bizim hizmetçi yemek hazır dedi, şşşşş bahçivan kırosu dedim gel de yemek ye açsındır demeye kalmadı masada bitti bu, 5 ekmek vardı 5! insan allah tan korkar allahtan, baktım 23 dakikada 4 ekmeği 7 bu herif, bende haşa huzurdan merhametli birisi olduğum için acıdım 5. ekmeği deönüne uzatrken demez mi o fazla gelir diye! ahahahahha. tam despot çıktı ya bu. neyse baktım olamayacak böyle giderse ekmek parasına iflas bayrağını çekeceğim sabah oldu saat 7 3o gibi kovdum bunu, o gün bügün bana düşman hala peşimde. allahtan kovduktan sonra dövmeye gelmedi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar