bugün
- puura10
- uludağ sözlük gazozu5
- 7 şişe eker çilekli kefir içmek7
- puura yetkili olsun kampanyası5
- pompeii de eli sikinde taş olan adam5
- ben eskiden birinci nesildim6
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım6
- velvet44
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge4
- seri gizli artı oy veren meleğin yapay zeka olması4
- true yahudi mi10
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan4
- kürt devleti4
- sol frame'in sözlük içi başlıklarla dolması4
- arkadaşlar bakar mısınız9
- eğer gerçekten mehdi varsa o da atatürk tür4
- nick uzunluğu ile zeka arasındaki ters orantı6
- hz ömer'in şişmanlık uyarısı3
- ctrlx vs velvet4
- habire1239
- bir yazara uzaktan aşık olmak5
- mastürbasyon yapmayı unutmayın10
- fake hesapların sahibi6
- lezbiyenler kız hakkımızı yiyorlar6
- bu başlıkta üstteki yazarı övüyoruz4
- yeni parti24
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- hepinizi karim yapacam olum4
- ahmet sezer bey3
- true nefreti6
- velvet bu sevgi ve ilgi selinden memnun mu soruau4
- adolf hitlerin adamın dibi olması2
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir7
- sözlükteki israil sempatizyanları4
- buzlu salata yapmak2
- yazın yeme isteğinin azalması2
- adana'ya damat gitmek3
- taylan koyayım da yaylan2
- samsun yazısının önünde fotoğraf çektirmek2
- erdoğan'ın peygamber gibi bir adam olması3
- bu entry 15 artı oy alsın true'ye veriyorum4
- kız arkadaşa alınabilecek hediyeler9
- 2026 yılında kablolu kulaklık kullanan tip3
- canın erdoğan'a oy atmak çekmesi3
- true vs yagmurcu12
- hadise'yi seksi bulmayan erkek3
- sözlüğün elleri en güzel kızını seçiyoruz3
- velvet'in amca çocukları3
- tarih bölümü çok mu gereksiz sorunsalı3
- din olmadan ahlak temellendirilemez10
emine erdoğana ayar veren kişi.
Geçmişte özer çiller tansu çillerin kocası olması sebebiyle aynı hataları yapmıştır. Sadece emine erdoğan değil sayın başbakanda bu amatörce hataya düşmüştür. O metni eline tutuşturan danışman beni temsil etse bu kadar kızmazdım.
sistem ne olursa olsun, kamer genç mecliste olsun.
bu ülkenin başına gelen en kötü felaketlerden biridir. tunceli halkına ve türkiye'ye yakışmayan bir vekildir. derhal emekli olup inzivaya çekilmelidir. hatta karantinaya alınmalıdır.
kendini kraliçe sanan ortakokuldan terk emine'ye gösterdiği tepkiyle gözümde daha da büyümüş milletvekilidir.milletvekilliği titrini fazlasıyla doldurmaktadır. bu 11 yıllık ihanet düzenine karşı verdiği mücadeleyle kamer genç de unutulmayanlar arasına çoktan girmiştir.
Chpnin akp kanadından alacağı 3 -4 oyuda zebil ziyan etmiş insan kişisidir . Onlardan tahammül ve anlayış bekleyip kendin olmazsan ne işe yarar canım vekil ?
muzip insan. çok güldüğüm bir videosu.
https://www.youtube.com/watch?v=qUslmXxiJwo
https://www.youtube.com/watch?v=qUslmXxiJwo
emine erdoğan konusunda çok haklıdır. kendisine karşı hiç sempatim yok ama o çıkış çok önemli ve doğrudur.
gece kulübünde genç kızlarla yakalanmışlığı olandır.
adam en azından korkusuz ''R'' yapmıyor. son olayda üslubu yanlış olmuştur ona katılıyorum ancak kendi konuşmasında içerik olarak çok doğrular vardır. emine erdoğan kim hangi sıfatla türkiye cumhuriyetini temsil ediyor. büyükelçilik ise orası japonya toprağı sayılır. ayrıca bugun eşini gönderen yarın oğlunu gönderir saltanat mı ulan bu başbakanlık
en güzel hareketi biz kürt değil türküz çıkışıdır. Hüseyin aygünün kulakları çınlamış mıdır bilinmez.
Chp`nin oy azalticisi. Ustelik chp kor gozleriyle bunu inada bindirmi$ gibi koruyor. Bazen radikal degi$imler iyi gelir.
öncesinde biz kürt değiliz, öz be öz türküz demesinden sonra sempatimi hayli fazla kazanan malum şahıs, başbakanın eşine yaptığından sonra nefretimi kazanmıştır.
yaptığı sert çıkışlarla göz dolduran, matrak bir şahıstır. bombadır kendisi, ne yapsa izlenir. kabalığı da şahsına münhasır. gözden uzak olmasın yahu, çok gülüyorum ben ona.
emine erdoğan a yaptıklarıyla kınadığımız milletvekili.
Aldığı Milletvekili Maaşıyla Tunceli Üniversitesinde Okuyan 50 öğrenciye burs veren milletvekili.
tek başına muhalefettir.iktidarın korkulu rüyası olmuştur.
devlet yönetme işi resmi bir iştir.
millet vekili-bakan orada bulunma nedeni resmi bir davet olduğuna göre devler protokolleri geçer.
basitleştirmek gerekir ise; hastahane veya banka ya da mahkemeye siz gidemiyorsanız karınızı değil avukatınızı yollarsınız.
başbakan olarak sizi ve temsil ettiğiniz değeri hukuk devletinde bakanınız temsil eder.
ülkemiz bir hukuk devleti olmadığı için sn. kamer genç haksızdır.
haaaaaaaaaaa!!!
unutmadan; bazı dangalaklar(örn; ben.) sn. kamer genç haksız diyerek "japonlar ev sahibi, istediği kişiyi konuşturur." diye saçmalıyor. "orası japon toprağı." diye zırvalıyor. peki orada sn. bakanları ve hanımefendiyi ülkemizi temsilen konuşturmayıp direkt sn. kamer gençi konuştursa ne derlerdi?
lütfen; biraz ahlaklı ve akıllı olalım.
millet vekili-bakan orada bulunma nedeni resmi bir davet olduğuna göre devler protokolleri geçer.
basitleştirmek gerekir ise; hastahane veya banka ya da mahkemeye siz gidemiyorsanız karınızı değil avukatınızı yollarsınız.
başbakan olarak sizi ve temsil ettiğiniz değeri hukuk devletinde bakanınız temsil eder.
ülkemiz bir hukuk devleti olmadığı için sn. kamer genç haksızdır.
haaaaaaaaaaa!!!
unutmadan; bazı dangalaklar(örn; ben.) sn. kamer genç haksız diyerek "japonlar ev sahibi, istediği kişiyi konuşturur." diye saçmalıyor. "orası japon toprağı." diye zırvalıyor. peki orada sn. bakanları ve hanımefendiyi ülkemizi temsilen konuşturmayıp direkt sn. kamer gençi konuştursa ne derlerdi?
lütfen; biraz ahlaklı ve akıllı olalım.
emine erdoğan'a yaptığını doğru bulmadığım siyaset kişisi.
orda ne sıfatla bulunduğu bariz belli olan (japonya konsolosluğu davetlisi) emine erdoğan'a çıkışı yanlıştır. bunun savunulacak herhangi bir tarafı yoktur. türk konsolosluğunun böyle bir davet verip japonya başbakanının eşini çağırdığını ve japon bir vekilin böyle bir çıkış yaptığını düşünün. adama "sanane arkadaş davetli benim kan benim damar benim" demezler mi?
not: taraf değilim.
orda ne sıfatla bulunduğu bariz belli olan (japonya konsolosluğu davetlisi) emine erdoğan'a çıkışı yanlıştır. bunun savunulacak herhangi bir tarafı yoktur. türk konsolosluğunun böyle bir davet verip japonya başbakanının eşini çağırdığını ve japon bir vekilin böyle bir çıkış yaptığını düşünün. adama "sanane arkadaş davetli benim kan benim damar benim" demezler mi?
not: taraf değilim.
"Doğal seleksiyon varsa bu adam niye var?" sorusunu aklıma getiren herif.
hal ve hareketleri, tavır ve davranışları ile bakanlık sıfatına yakışmayan chp millet vekilidir. senelerdir nasıl mecliste duruyor merak konusu.
meclisteki en samimi insandır, net.
sayıştay başkanına, sen ne yüzle oturuyorsun orada dedi az önce. ben kendi adıma utandım amk. nasıl rahat.
sayıştay başkanına, sen ne yüzle oturuyorsun orada dedi az önce. ben kendi adıma utandım amk. nasıl rahat.
\"bilal erdoğan\'ın lafı bir kerede anladığı bir tape çıkarsa bilin ki o montajdır.\" diyerek yine gönülleri fethetmiştir. işte mizah gibi mizah! asıufoaıhjfpa
bütün günün yorgunluğunu, stresini bu kadar sesli bir kahkaha ile attırmayaydı eyiydi.
https://twitter.com/sosye...status/440498400761360385
görsel
bütün günün yorgunluğunu, stresini bu kadar sesli bir kahkaha ile attırmayaydı eyiydi.
https://twitter.com/sosye...status/440498400761360385
görsel
seviyesiz terbiyesiz ahlaksız bir kişiliktir milletvekilliğini hiç haketmeyen biridir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar