bugün

bunu tüm kadınlar bilir, kadınlar ne kendi için, ne erkeği için giyinir. kadınlar rakip dişiler için giyinir...
daha paralı bir erkek için mini giymeli.
kafayı yemiş kız sorusu.
hicbiri.

yan komşusu icin giyinmeli.
24,00 e kadar kendi icin 24,00'dan sonra erkegi icin giyinmelidir.
kadının kendisi için giyindiğini bilmeyen gafil sorusu.
kadın kendi için giyinir efendim.
erkeği için soyunur.
kadın kendisi için giyinmeli, erkeği için giyinmemeli.*
erkeğinin standartlarına uygun olacak şekilde kendisi için giyinmeli.
"e" hiç biri şeklinde yanıtlanacak soru cümlesi. kadınlar genelde kadınlar için giyinirler. çünkü aralarında genel anlamda bir şıklık rekabeti olur. bilirler ki erkek giysiyle ilgilenmez hiçbir zaman. erkek içindeki ile ilgilenir.
allah için giyinmeli diye tasavvufi bi yorumlan içinden çıkılması gereken sorunsal.
kadınlar öncelikle kendi için giyinir, sonra da hemcinsleriyle rekabet için. hele ki makyajı kendileri için yaparlar. biz erkekler de bakarız, kadının kendi için yaptığı onca şeyden pay çıkarırız. belki de kendimizi kandırırız, vay lan belki benim için giymiştir bunu falan diye.
(bkz: platonik aşk)
kadının kendine bakısı erkegin kendine bakısından cok farklıdır. kadın, icin kadın gibi olmak kavramı erkegin aklındaki kavramın ta kendisidir. Bugun kadınlar kendilerine erkeklerin baktıgı gibi baktıkları icin. her ne kadar baska kadın icin giyiniyorum rakip onlar dese de. sonucta begenilmek yattıgı icin "peki kime begenilmek?" sorusuyla cevabına ulasacagımız bir yöntemdir.
pühenk.pühenk.bu da nesi.insanın biri için giyinmesi.*şimdi olaylar şu şekilde gelişir sevgili sözlük.toplumun yarattığı kurallar nedeniyle çıplak gezmek mümkün değildir. insanın üzerine birşeyler giymesi gerekliliğinden doğan ''üzerine giyecek bir şey alma'' hadisesi pek tabiki insanın zevkiyle doğru orantılıdır. insan üzerine beğendiği, yakıştırdığı şeyi giymek ister. insan sevdiği şeyi hatta bazen gönül bağı kurduğu şeyi alır. * mevzu bahis olan severek aldığı bu kıyafetleri insan üzerine giydiğinde ise giyinmiş olur. zevkini beğendiysek bizce güzel giyinmiş, yok beğenmedi isek çirkin giyinmiş olur. insanın sevdiği kıyafetler zevkinden dolayı birbirinden çok farklı tarzlarda olmadığı için o insanın bir giyim şekli, rengi, çizgisi oluşur. biz de buna o insanın tarrzı demişiz hatta. bunu biri için yapmaz. zevki bunu gerektirir. evin duvarına sevdiğimiz filmin afişini asmaz isek evin duvarı bize darılmaz. ama o afişi orda görmek isteriz yani zevkimiz bunu gerektirir.* velhasıl efendim kibrit kutusu, insanın kendine yakışanı giymesidir.onunla bununla alakalı değildir.ayrıca başlıktaki ''kadının erkeği'' ithamı beni benden almıştır.*
Kendisi için giyinmeli, erkeği için soyunmalı.
erkekler zanneder ki kadınlar onlar için giyinir, halbuki çok fena yanılırlar. kadınlar aslında hemcinsleri için giyinirler sokakta karşılaştıkları kadınlar için, sevgilisinin annesi için, arkadaşları için, en son erkekler için giyinirler, ama erkekler bunu kendileri için zanneder.benim onlara fena halde gülmem gerekir öyleyse.
giyin memeli
(bkz: emir kipi)
sokağa çıkabilmek için giyinmeli. çıplak olarak sokağa çıkarım derseniz kendinizi bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde bulursunuz.
erkeği için giyinir yine erkeği için de soyunur kadınlar.
(bkz: bize ne kardeşim)
erkeği için soyunmalı, yok erkek çok uzun zamandır aktif sex ten uzaksa acil giyinip hızla uzaklaşmalı.
kimin için giyindiğinin bir önemi de yoktur hani. yeter ki güzel giyinsin, şık olsun.
eğer erkeği içinse giyinmemelidir.*
Soru cümlesi. Bana göre,
kadın kendi için, erkeğini düşünerek giyinmeli.
esra ceyhanın * daha önce gündüz programlarında tartışmış olması muhtemel anket sorusu.
benzeri için bakınız:
aşk herşeyi affeder mi?
kadınlar her zaman kadınlar için giyinirler.