bugün
- gocu29
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek7
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- deliliğin tedavisi4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- sueda uluca5
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- güzel kızların isimleri2
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi3
- sözlüğün amacı2
- git commit mesajlarında duygu durumu2
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız2
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı2
- sevgilisine ayı diyen kız6
- almanya 7 curaçao 13
- milli maçı izlemeyen erkek22
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi3
- hilal yelekçi3
- curaçao4
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- arda güler8
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- zion suzuki2
- bugün hollanda japonya maçı saat 23 te trt 1 de2
- bardağı taşıran son damla7
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- naylon çorap fetişi2
- kemal kılıçdaroğlu15
- trt 13
- yeşil burun adaları3
- kadınlar neyden hoşlanır10
- vincenzo montella9
- carlsberg elephant2
- karısını döven erkekler2
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- deyyus u ekber2
- avustralya9
- başıboş köpek sorunu4
- enayimiknatisii10
(#10110851) yanlış tespit yazarı. yazık, okuduğu tek şiirle yargılamış koca çınarı. nazımın iyi olması can babayı yetersiz kılmaz ergen. al bir şiir kitabını okudukça anlayacaksın. ya da büyüdükçe mi demeliydim.
(#10110851) can baba ya haksızlık eden yeni nesil yazar arkadaşımız. umarım biraz daha araştırıp entrysini editler zira can yücel gelmiş geçmiş kalemi en sağlam şairlerdendir.
olayı biraz daha eğlenceli hale getirmek gerekirse okumaya, can yücelin verdiği ayarlardan başlayabilir şiirler yerine. can yücelin şiirleride öyle internetten okumayla pek olmaz eline eski basım saman kağıt bir kitabını alıp hissetmen lazım arkadaş.
olayı biraz daha eğlenceli hale getirmek gerekirse okumaya, can yücelin verdiği ayarlardan başlayabilir şiirler yerine. can yücelin şiirleride öyle internetten okumayla pek olmaz eline eski basım saman kağıt bir kitabını alıp hissetmen lazım arkadaş.
nick altı dolsun isteyen yazar belki de...tamam ben üzerime düşen görevi yapıyorum...dolduruyorum...*
sadece bir çocuk. (bkz: justakid)
gazoz_kapagi'nin entry'lerini izlediğini ve onun yazdığı başlıkları yazmaya değer gördüğünü düşündüğüm yazardır. eğer nickaltıma yaptığı giride beni övmeyi amaçlamışsa nickinin ardına önce bir "in" eki koyduktan sonra kendi nickimi içindeki "m"yi "n" yaparak yazarım. yok eğer eleştirmişse, zaten nickim kendisine güzel bir cevaptır.
nickinin hakkını cayır cayır veren yazar.
(#15486616)galatasaylı değilim ama cidden neyin kafasını yaşıyor dediğim yazar. ulan adam pkk' dan girmiş, fenerbahçe' den çıkmış. ne taraftarı olduğu belli zaten. hoş görmek gerek.
özel mesajdan küfür eden ezik. klavye delikanlısı.
şakirte sataşmaktan başka bir bok bilmeyen insanların fikirlerine, düşüncelerine, görüşlerine zırnık kadar saygısı olmayan hatta sırf karşıt görüş diye insanların anasına, bacısına, çocuğuna utanmadan küfür eden insan çakması. ayrıca bu varlık atatürk ü seviyormuş gibi görünüp atatürk e en büyük saygısızlığı kendisi yapmaktadır. atatürk ün hoşgörüsünden, beyefendiliğinden, asaletinden azıcık feyz almalıdır.
(#15602078) içki konusunda meydanı boş bulmuş yazar.
sadece bir çocuktur. ciddiye almayın.
(#15617489) başlığı şaşırmış olmasını dilediğim yazar.
herhangi birine herhangi bir sebepten dolayı bu kadar ağır bir laf edebilmek cesaret ister. he ben lafımın arkasındayım derse orası ayrı.
herhangi birine herhangi bir sebepten dolayı bu kadar ağır bir laf edebilmek cesaret ister. he ben lafımın arkasındayım derse orası ayrı.
olm bak git videosundaki kemerle yeri tokatlayan çocuk. olm bak git!
(#15864387) sikyabir başkanıdır. açılımı: siklenmeyen yazarlar birliği.
sikyabir in diğer bir aktif yazarı olan justakid de çaylaklığa düşürülmüş. hor kullanici den sonra.. neler oluyor anlamak güç. tekrar ulu ya dönmeniz ve yazmanız dileğiyle..
"atla gezerdik dünyada hep" deyip sabah sabah beni yarmis vatandas.
cahildir.
(#17654124) böyle bir entrye imza atmış cehaleti burnunda yazarımsı.
belli saygı ve sevgiden yoksun bir çocukluk geçirmiş!
belli saygı ve sevgiden yoksun bir çocukluk geçirmiş!
(bkz: Yazar - nick uyumu)
özel mesajla insanların annesine hakaret edecek kadar zavallı bir müslüman.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar