bugün

/61
bana meseaj atmayarak ona karşı hiçbir şey hissetmememe devam etmemi sağlayan moderatör.
bana mesaj atarak beni fizanda jojoba bitki özlerini aramama sebebiyet vermiş olan mod.
bana eskiden olduğu gibi istanbul'un hava durumu hakkında bilgi vermeyen moderatör yazar. miss uludağ 2007 güzeli seçilmeden havaya girmiş zannımca. *
tahrik edilmesi gereken moderatör müdür değil midir karar veremediğim mod.
mr uludağ 2007 güzellik yarışmasına göz kırpan moderatörümüz, hayırdır inşallah diyoruz. * * *
caanım moderatörüm. ayda bir yalakalık yapmassam işim rasgitmez.*
culayıforo şeklinde telaffuz edince pek komik olan yazar.
sakin oldugu soylenen yazar.

(bkz: ne guzel istanbul)
fevkalade kalender bir mod olmakla beraber saygiyi sonuna kadar hakeden bir moddur kendileri.
saygı duyulası kişi.
arada entrylerini okumanin bunyeye iyi geldigi yazar.. oyle dostsal bi esinti. gulumsios filan.
sonra gecio. sonra unutuluo. ondan unutmadan isbu belgeye ilistirdim.
bu kadar.

ps: herkese ayni mesafede duran yuce hukumdara da selam olsun...
mesafe mesafe nereye kadarsa...

kimden diye sormaz ya sorarsa soyle densin; ahanda su kalabalik tebada surda durup duran gururu incinmis ihmal edilmis mizmiz var ya.. o..
o da bisi olmaz gecer der.. gecer..
aynı semtin insanı olduğum ama henüz tanışmayı başaramadığım...gerçekten iyi kalpli yardımsever ve içten mod.en önemlisi samimiyeti sahici...
(bkz: örnek moderatör yazar)
derdime hızır gibi yetişen sözlük yazarı..
ellerin dert görmesin..
akıcı uslubunu farkettiğimde hımm demiştim. hala izliyorum.
bana çaylaklıktan yazarlığa terfi ettiğimi bildiren şahsiyet, sırf bu yüzden bile sevebilirim kendisini.
(bkz: #1629003)
yahoo'nun kasıtlı hatası başlığında dünyaca ünlü bir internet sitesinde istanbul yerine byzantion yazması hakkındaki düşünceleri açıklamıştır.
benim gözlemlediğim kadarıyla "moderatörler şahı, dağlar padişahı", çok beyefendi bir kimsedir. bugüne dek sözlükte pek sorun yaşamamış olsam da, sırası gelince incelikle çözeceğini bilmekteyim. sağolsun.
yazarlığımı onaylamasından dolayı bende ayrı bir yeri olan makas alınası, öpücük verilesi, pışpışlanası yegane insancık ** *
başka bir anlamı var mı bilmiyorum ama;

(bkz: britanya'nın köpeğiyim o yüzden ingilizce konuşuyorum) dan yola çıkarak aşağıdakini çağrıştırıyor hep bana
(bkz: amerika'nın köpeğiyim ondan kurtuluş gününü nick aldım)

peşin özür diliyorum. muhtemelende kendisi siler...
bir özel mesajıma verdiği cevapla beni yarmış kişidir. bir moderatör bu kadar eğlenceli olmamalı biraz sert tavır takın kardeşim * .

ya o değil de, iş güç ne işe yarayacak? * .
attığım her mesaja anında cevap veren moderatör. adamına göre muamele demek ki. *
attığım her mesaja bazen anında, bazen epey geç cevap veren moderatör. dengesiz demek ki ! ...
bana müjdeler vermiştir, ilk mesajımı gönderen ulu uuserdir.
© copyright 2005 - 2026