bugün
- işiniz gücünüz yok mu11
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek7
- gocu43
- insanları imcitmeyi havalı bir şey sanan ibneler6
- bir bela geliyor29
- ölümden korkuyor musunuz4
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- fusya semsiyeli yabanci20
- sözlüğün insanı dertlendirmesi5
- queen feristah4
- dizi izlemek4
- sözlükte en çok sevdiğiniz olay2
- halil güneşli karizması4
- açık oylanınca vakko'dan gelinlik modeli göndermek2
- ilk kez böyle hissediyorum3
- bilin bakalım ben kimin fakesiyim6
- kimseyle dertleşememek4
- gecenin şarkısı14
- izmirbeyefendisi'nin şemsiyeli olması6
- heyt bea gocu mu5
- uludağ itiraf13
- uludağ sözlük evreni8
- özlenen kişiyi rüyada görmek4
- ametist moru2
- sözlüğün en bebiş yazarı2
- bak seri eksicim sana iki çift lafım var2
- geceleri gelen acaba mal mıyım hissi4
- ben sana ne yaptım2
- aşkın metafiziğinde toki kurasının önemi2
- arkadaşlar çok kırıcısınız6
- bir erkeği kibarca reddetmenin yolları2
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya14
- bebişim diye hitap eden erkek2
- sözlüğün kırbacı5
- 195 kaslı pilot14
- kendin hakkında bir entry bırak9
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- apo'nun villası11
- başlık silebilme yetkisi3
- hasan atilla uğur14
- ktç'nin şemsiyeli olması4
- gocu'nun şemsiyeli olması4
- borsa istanbul daki fon krizi5
- ayakları üşüyen erkek2
- bugün sizi en mutlu eden an2
- gammazların sanki biraz şey olması3
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- göte giren şemsiye açılmaz3
- yahudiler vs çinliler3
- arkadaşlar ben diablo oynamaya gidiyorum2
araştırmadan sözlük haberciliği yapan kolpa haberci. an itibariyle ayar üstüne ayar yemektedir.
(bkz: sıçtı cafer bez getir)
(bkz: galatasaray ın turuncu forması)
(bkz: sıçtı cafer bez getir)
(bkz: galatasaray ın turuncu forması)
milleti taklitçilikle suçlayan, muhtemelen 2 sezonluk futbol dağarcığına sahip ve henüz 4-5 sene öncesini bile hatırlamayan sarhoş yazarımsı...
bir entry e bakarak (#3623611) karakter analizi yapabilen değerli sözlük yazarı. devam edesi. karakter analizi isteyen kişilerin başvurabileceği yegane insanlardan biri.
fenerbahçe çılgını, gerektiğinde komik yeri geldiğinde ayarmatör olan tecrübeli yazar..
(#3100007) entrysi ile yarmış yazar.
bir gün kendi takımının da avrupa kupası kazanmasını dilediğim yazar.
bir yazar, hemde çok komik bir yazar.
(#4057895)
no' lu entrysi ile beni çok güldürmüştür, kendisi bizim küf kokan müzede çok fazla kupa olması sebebiyle kaybolma riskinin olduğunu bilmiyor, kendi müzeleri gibi sanıyor garibim.
(#4057895)
no' lu entrysi ile beni çok güldürmüştür, kendisi bizim küf kokan müzede çok fazla kupa olması sebebiyle kaybolma riskinin olduğunu bilmiyor, kendi müzeleri gibi sanıyor garibim.
(bkz: sözlükteki yunanlılar)
pazar gunleri de sabahın 5 inde işe gitmek zorunda oldugu için kendinden tiksinen yazar.
güzel bir karşılama yapark beni hoşnut bırakmış; kendisine "ser çaw ne bi éşe" demek istediğim yazardır.
tunceliye gönderilen bir tür atom boması. tunceli li kızlar adına tehdit unsuru. canını seven kaçsın, 6 ay boyunca sokağa çıkmasın bence. *
o değil de allaha emanet olsun dediğim uyuz yazar şahsiyeti. ve giderayak "uyuzzzz" diye de çemkireyim kendisine..*
o değil de allaha emanet olsun dediğim uyuz yazar şahsiyeti. ve giderayak "uyuzzzz" diye de çemkireyim kendisine..*
"6 ay ne çabuk lan" diye çemkirmek istediğim yazar. benim sevgilimin daha 4 ayı varken, kalkmış bana "geldim ben, geldim ben" diye sevinmiş insan replikleri sunuyor. esefle kınım kınım kınıyorum hatta kendisini. bir de hemen kordon'da çay ısmarla bana demiş. yanına boyozla, gevrek de ister şimdi bu. ne de olsa hasret kalmıştır kaç ay boyunca. neyse sevaba gireyim bari. sevinsin çocuk.. *
insana; önce umut verip sonra siken yazar.. *
google'a çok fena şeyler yazıp arıyor. demedi demeyin.
kendisini beşiktaşlı olarak tanıtan ama ezik bir fenerbahçeli olan yazardır.
(#9174336)
(#9212161)
(#9158540) (bu başlıkta da kendisini galatasaraylı olarak tanıtmıştır.)
(#8677035) gerçekrengini belli etmiştir.
(#8677015) (bok atma çabaları)
(#8095423) (lan hani beşiktaşlıydın pardon galatasaraylıydın),
(#7863890)
yani kısaca kendisi liseli ergen bir yazardır. liseli değilsede lise ergenliğinden kurtulamamıştır. eziğin tekidir bunuda çok komik bir şekilde belli etmiştir. ya da dönektir her gün başka bir takım tutar bilemedim şimdi bende *
(#9174336)
(#9212161)
(#9158540) (bu başlıkta da kendisini galatasaraylı olarak tanıtmıştır.)
(#8677035) gerçekrengini belli etmiştir.
(#8677015) (bok atma çabaları)
(#8095423) (lan hani beşiktaşlıydın pardon galatasaraylıydın),
(#7863890)
yani kısaca kendisi liseli ergen bir yazardır. liseli değilsede lise ergenliğinden kurtulamamıştır. eziğin tekidir bunuda çok komik bir şekilde belli etmiştir. ya da dönektir her gün başka bir takım tutar bilemedim şimdi bende *
sözlüğe hiç birşey katamamış yazardır. sadece arada yaptığı saçmalıklarla güldürmüştür.
ayrıca kendisinin zeka yaşını bir önceki entryde çok açık bir şekilde öğrenebilirsiniz.
ayrıca kendisinin zeka yaşını bir önceki entryde çok açık bir şekilde öğrenebilirsiniz.
iyi, güzel, hoş.
#12366114 komik bir yazar arkadaşımız.
gerekeni kısa ve öz söylemiş yazardır. kimse kendini kandırmasın. eline sağlık.
(#12430251)
yok bilmesek ne bok olduklarını bizi kandıracaklar. siz gidin şimdi turgay demir abinize söyleyin yarınki yazısını hazırlasın!
(bkz: kolpa çarşı)
(#12430251)
yok bilmesek ne bok olduklarını bizi kandıracaklar. siz gidin şimdi turgay demir abinize söyleyin yarınki yazısını hazırlasın!
(bkz: kolpa çarşı)
alçak gönüllü birinci nesil yazar! onun için neslin hiç önemi yok. gayet mütevazi bu konuda. ayrıca "kaçıncı nesil olduğun değil nasıl bir nesil olduğun önemlidir" gibi tespitler de yapmaktadır.
inceden mesajı aldım tabii de birinci nesilim diye gözüme sokmayaydı eyiydi. *
inceden mesajı aldım tabii de birinci nesilim diye gözüme sokmayaydı eyiydi. *
uzun uzun zamandan sonra BeautifulDreamer sayesinde bakma geergi duydum nick altıma.. bir fark ettim ki daha 1 tane tanım yok ..bir tane yapam soyle ansiklopedinin en derin yerinden...
joneca : yunan mitolojisinde büyücü.
joneca : yunan mitolojisinde büyücü.
güzel bir tesbid yapmış, güle güle kullan kardeşim; #12801450
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar