bugün
- velvet57
- insan olmaya ceyrek kala14
- hurdacıya gidiyorum7
- kadınları aşağılamanın moda olması6
- 2026 ekonomik krizi15
- yargıya güvenen varsa yazsın3
- sigara içmeyi bırakmak istememek4
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı5
- ioçk silik yesin kampanyası6
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- migros'a sorulacak tek soru23
- enayimiknatisii6
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry6
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- osuruktan şiirler60
- bilinçaltı algılama4
- victor osimhen19
- kainatta her şey insanların iyiliği için yürüyor3
- aleksey batrakov26
- üniversiteli escort kızlar3
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- gazze de 186 yardım çalışanının öldürülmesi6
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar3
- hayattaki en değerli şeyler2
- güneş gözlüğüyle bir kafeye oturup dergi okumak3
- g i l d e d l i l y16
- the odyssey5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı2
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- tostumu yaptım11
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- avanos şu an 30 derece2
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- arkadaşlar veto ne demek8
- arkadaşlar kilo aldım4
- ekmek yiyip su içmeyi seven yuzır3
- 1 euro 56 25 tl6
- düşünmeden eyleme geçmek3
- hurdacıdan aldığım taklacı araba2
- işedikten sonra elini yıkamayan erkek3
- herzevekil'in götçü oluşu3
- 16 ekim 20262
- clemence baptista3
- sıfırladım babacığım5
- mersin4
- tıktok nasıl etkin kullanılır4
- kızları çok seviyorum2
- spotify3
entry'ler (356)
yıllar yıllar evvel, netten tanıştığım bir kız vardı. bana deli sevdam diyordu. kızın bana ilişkin yargısını güçlendirmek için deli deli hareketler yapıyordum ben de. bazen, ağzına sıçayım; bazen, gelirsem oraya seni sikerim, gibi ifaedeler kullanıyordum ki, daha deli daha dolu görüneyim. sonra ayrıldık. sözüm ona, ben kaba ve terbiyesiz biriymişim. beni sen bu hale getirmedin mi, be hey amına koyduğum?
cartı curtu, ve sairi türkiye'nin bölünmesine yormak, bir hastalık olsa gerek. kime göre dış mihrak, kime göre karanlık güçler? kimin, hangi endişeleri korkularımızı yaratmakta belirleyici olmaktadır? dünya ile bütünleşmenin elzem olduğu şu dönemde, bu bütünleşmenin gerek ve sonuçlarından arkadaşlarla uzun uzun oturup komplo teorileri üretmek sağlıklı bünyelerin işi değildir. dünya değişiyor, bu değişim ölçüsünce türkiye de değişiyor. zaruri bir gelişmeyi, durağan bir yaklaşımla ele almak hiçbir ideolojinin de kendi idamesi için kabul edemeyeceği bir tavır olur. ideolojiler, değişimlerin önünde durarak değil, değişimi kabullenip buna göre konumlanırsa ayakta durabilir.
ismen pek sorunlu olmasa da son zamanlardaki gelişmeler beraber değerlendirildiğinde işleyişinin nasıl olacağına ilişkin endişe uyandırmaktadır.
(bkz: fethullahçı seçme ve yerleştirme merkezi)
(bkz: fethullahçı seçme ve yerleştirme merkezi)
yunan vardır, yunanistanlı vardır ama, yunanlı yoktur. kaça kadar okuyorsunuz be kuzum?
akıl, yöntem; zeka ise stratejidir.
bu başlığı, bugün kuzu'su acımış bir ezik açmıştır. sağa sola salyalar akıtılacak bir müddet, ardından gelsin güdülmenin dayanılmaz hafifliği.
f tipi kadrolaşmanın karnını doyuracağı son üyedir. kpss ve benzeri sınavlarda sorular sızdırılıyor ve nedense bu işleri yapanlar bir türlü bulunamıyor. yiyor muyuz? yiyoruz valla. bugün de engelliler sınavının soruları sızdırıldı. koyun gibi baktık mı? baktık valla.
+ ekmeleddin abi, sorularda sızma mı var?
- sızar o. rabbim, sızıntının yönünü ve kuvvetini bozmasın.
+ ekmeleddin abi, sorularda sızma mı var?
- sızar o. rabbim, sızıntının yönünü ve kuvvetini bozmasın.
empati kurdurmak için kullanılan söz öbeğidir. varsayım olup temenni olmadığı aşikardır. coşmaya, o takla senin bu takla benim sokaklarda akrobasi yapmaya gerek yok.
"kokuşmuş müessese" ile kurduğu tek taraflı gönüllülük esasına dayalı ilişkisinin bitmiş olmasından ötürü derin sevinç duyduğum abim/kardeşimdir.
cemaati aklamak için iptal edilmiş olan sınavdır.
kopya çekilen her sınavdan sonra fail olarak cemaat isminin ön plana çıkması, devlet kurumlarında yapılan adam kayırmalar, başbakan ve okyanus ötesi arasındaki paslaşmalar, ülkede yapılan her değişiklikle sebebi anlaşılamayacak biçimde daha çok güçlenmeleri, bugün her kurumun politikasını belirleyebilmeleri ve bu kurumlarda tam yetkili direktör olmaları vs. cemaatin üllke içindeki etkinliğine örnek gösterilebilecek faaliyetlerdir. tek tek incelendiğinde, çıkar ilişkine dayalı olduğu fikrini uyandıran bu faaliyetler totalde anlamlı bir birliktelik oluşturmaktadır. bu faaliyetleri tasarlayan, örgütleyen, finanse eden karanlık gücün varlığı aşikardır. fethullah gülen, bu tasarımları yapacak kadar zeki olmadığına göre asıl güç derinlerde olmalı.
"keşke hayat da, hak edene hakettiğini o alanda bulunanlar gibi verebilse..." dedirten olaydır.
asılmadığı için dörtyol'da taşlanan işyerlerinden sonra tedbiren de katılınabilecek girişim.
ağzı süt kokan yazarlardan müteşekkil uludağ sözlük'te, varlığıyla beni mutlu edebilen nadir yazarlardandır.
(bkz: kuyruk acısı)