bugün
- bana gel film izleriz diyen erkek10
- günlük tutan erkek14
- açlık krizi nasıl bastırılır6
- simko317
- sarapci koala7
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi15
- hewal ebo9
- sudekiray5
- günde iki paket sigara içmek3
- ümit özdağ6
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü6
- 36 yaş3
- durmazlar çetesi4
- akşam çayı2
- 12 eylül 19912
- can sıkıntısı2
- seküler milliyetçliğin en büyük tehlike olması5
- kamos5
- tai lung16
- recep ivedik'in çocuklara kötü örnek olması2
- sur da sırtından vuruldu bordo bereli seçkin çil2
- sözlüğün bok olduğu gerçeği3
- bir fenerbahçeli ile tartışmak5
- kemalizmin yıkılması4
- ingiliz ajanları2
- futbol24
- ergen milliyetçiliği2
- milliyetçilik2
- insan sevmemek2
- türk ırkçısı4
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- cansever16
- şarkılarım dağlara4
- heybeliada ruhban okulu4
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması16
- okan buruk6
- türkiye halkı3
- tom barrack4
- hakan altun3
- kürtçülük3
- ultraslan lideri sebahattin şirin'in gözaltına alı4
- özgür özel5
- ferit kaya2
- her haltı yapıp mağdur edebiyatı yapmak2
- insan2
- en güzel ciğer kebap2
- gocunun freddy travması6
- ikinci abdülhamid4
- dinsiz milliyetçilik4
- victor osimhen8
Filmlerde oynadığı rollerle tanınan ve çok sevilen holywood oyuncusu.
Özellikle 'Karyip Korsanları' adlı filmle tanınan çok başarılı benimde sevdiğim ve takdir ettiğim oyuncudur.
Son zamanlarda çok fazla gündeme gelmiyor ancak geçmişte herkes bu oyuncuyu konusuyordu ve herkes bu basarılı oyuncuya örnek göz ile bakıyordu.
Özellikle 'Karyip Korsanları' adlı filmle tanınan çok başarılı benimde sevdiğim ve takdir ettiğim oyuncudur.
Son zamanlarda çok fazla gündeme gelmiyor ancak geçmişte herkes bu oyuncuyu konusuyordu ve herkes bu basarılı oyuncuya örnek göz ile bakıyordu.
yakışıklı değil, karizmatiktir.
aşırı tipsizleşen bitik oyuncu.
Finding neverland filmiyle gönüllere taht kurmuş oyuncu.
'bu film güzel olabilir' dediğim her filmde karşıma çıkan oyuncu. uç karakterler canlandırmasına rağmen filmlerini gerçekten izlettirir.
şişirilmiş bir balondur. evet.
Gizli pencere filminde oyunculuğunu takdir ettiğim, ayrıca (bkz: eddie vedder) ile çok güzel bir düet yapmıştır. Severim.
(img:#1523652)
Gençliği ayrı bi yakışıklı,tatlı ve karizma olan oyuncu.
Gençliği ayrı bi yakışıklı,tatlı ve karizma olan oyuncu.
Dün sleppy hallow filmini seyrettiğim ve en yakışıklı olduğu film olduğunu düşündüğüm aktör.farklı bir havası var.oyunculuğunu beğenmekle beraber kaliteli filmler yerine ticari filmlerde oynadığını düşünüyorum.en iyi filmi the libertine.neredeyse tüm filmlerini izledim.
Bir insan yaşlandıkça nasıl daha çekici olur ya anlatın bana bunu.
gençliği de ayrı bir yakışıklı olan adamdır.
yaşına rağmen hala etkileyici ve yakışıklı olan aktör , ah keske 2000 2005 lerinde kalaydın hep afet gibiydi o yıllar.
çok iyi bir aktör.
iflasın eşiğinde olduğu söylenen aktör. annesinin ölümünden sonra ruhsal olarak bir türlü toparlanamadı sanırım.
Jamiryudur.
illüminatidir.
Cok cirkin bir adam. Kendini yakisikli saniyor.
Kevaşenin birine vurdu diye yargılanan adam. Ulan bu amber adamı sette aldattı, üstüne annesinin ölümünün sabahı dava açıp nafaka istedi, çok para almak için mahsus sinirlendirip gizli kameraya çekti. Siz olsanız en acı gününüzde sinir krizi geçirmez miydiniz? eşiniz sizi aldatsa, üstüne dava açıp para kırmaya çalışsa yine böyle konuşur muydunuz amk! Ben johnny nin yerinde olsam o kevaşeye neler yapardım. Burda, imbiri divdi yee diyenlerin kendi başına gelse ne yapardı acaba? Sırf genç bir manken diye burdaki abazanlar atağa geçmiş. uzaktan konuşmak kolay tabi!
tüm filmleri mi güzel olur ya. oynadığı role sonuna kadar yakışan bir oyuncu bence. en çokta jack sparrow <3
Yıllanmış şarap gibidir. Günler geçtikçe adam güzelleşiyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar