bugün

/30
sloganı büyük ihtimalle johan johan johan elmanderrr elmander elmander johan elmander veya ooooo johan elmander olacaktır.
hayırlı olsundur. mutlu etmiştir. seviyoruz ünal abiyi.
an itibariyle ünal aysal tarafından galatasaray'a transferinin gerçekleştiği açıklanan futbolcudur.
galatasaray'da olduğu bizzat başkan tarafından açıklanmış futbolcudur.
galatasarayın ilk transferi olarak adı geçen 1.88lik isveçli forvet.
pes 2009'da fena oynar.
--ali ece--
elmander ketçap gibi golcüdür; ilk başta çıkmaz ama çıktımı durduramazsınız. toulouse'u tek başına düşme hattından şampiyonluk yarışına getirdi, bolton tarihinin en pahalı transferi ve şuan bonservisi elinde.
--ali ece--
Galatasaray'ın yeni Hakan Şükür'üdür.
galatasarayimiza hayirli olsun
ayaklarına hakim bir oyuncu gibi.

http://www.youtube.com/watch?v=FfJ3sIryDLw
http://www.youtube.com/wa...2ZwVc&feature=related
galatasarayla anlaştığı söylenen oyuncudur.
fizik olarak mert nobre'ye çok benzeyen futbolcu.
görsel
13 milyon euro karşılında 3 yıllığına Bolton'a transfer olan oyuncu.
cm'de bir aralar yılın futbolcusu falan olurdu. ben forvete koyardım da ondan. bilmezdim o zamanlar oynamayı. tekniği 20 yazan adam ilk 11'e girerdi. ama kazanırdım hep. elmander bir neslin wonderkid'i olmasa da promising youngster gibisidir.
kendisini cm'den tanirim, iyi cocuktur.. ama cm'de de 6'dan sasma 7'yi asma mantalitesiyle oynardi, gercek hayatta da.
10 milyon pound + norveç li kanat oyuncusu daniel braaten karşılığında transfer edilmiştir. para geçen sezon arası nicholas anelka dan gelmişti. *
euro 2008 de kendisinden bekleneni verememiştir; gerçi çok birşey beklemiyorduk zaten.
premier lig de kendini bulabilecek bir isim. kanat oynar, dribbling yapar, sırtı dönük forvet oynar. kısa sürede ingiliz futboluna ayak uydurursa başarılı olabilir.
bolton a transfer olmuş futbolcu.
juventus'a gideceğini açıklayan futbolcudur.
adnan polat'ın başkanlık seçiminde koz olarak kullanmak adına ortaya attığı transfer söylentisinin başrol oyuncusu. doğru olmasını umarız.
zamanında feyenoord'da amlrc * olan şimdi ise striker' lığa terfi etmiş futbolcu... (bkz: cm 01 02)
galatasaray'ın normal şartlarda isterse alabileceği isveçli hayvan forvet.

haim fresco'nun isveçe uçtuğu öğrenilmiştir.ne yazıkki bu transferde yatmıştır...
galatasaray'ın ilgilendiği isveçli forvet.
toulouse u şampiyonlar ligine taşıyan golü atmış ve bordeaux kabusunu uefa ya yollamıştır.
© copyright 2005 - 2026