bugün

(bkz: kürt doğmak/#10850849)

önyargılı ve ırkçı olmak... bir insanın başına gelebilecek en berbat şeylerdendir.

komple bu memleket insanı 20 milyona yakın insanı kendine düşman addeder bu tipler.
şu sevimli çizgi kahramanına yazık etmiş ismini kirletmiş eşhas.
süphesiz ki marksist sistemde ezilmişleri temsil eden zayıf olan taraf olmasına rağmen sürekli kazanan fare. bir diğer ifadeyle leninin faresi.
çaylaklığının bitmesini beklerken hesabımı piç eden yazar.*
nick'inin hakkını veren yazar. ne yapsın hacim küçük, kapasite sınırlı anca bu çıkıyor. sözlükte kendisi hakkında kürt olduğu söylentileri dolaşıyor. utanıyor olmalı.
tam nikah masasına oturacağımız sırada sözlüğü boşladığım eski flörtüm.
sevdiceğezim yavrucağazım. niredesin? sorusunu sorduğum.
3 haftadır yok oha! HEMiDE çaylak...
--spoiler--
liseliysen; bedava dersaneye gidebilmektir,
üniversiteliysen; her yerden burs alabilmektir.
okulunu tamamlamışsan; iş sahibi olabilmektir.
kpss'de atama garantisi sahibi olmaktır
--spoiler--

lisedeyken bedavaya dershaneye gidememiş, üniversitede her yerden burs alamamış, okulunu tamamladıktan sonra iş sahibi olamamış, kpss'de de sınava çalışmayıp kazanamamış birisi.

hay amk, neler söylüyorum ben.
en sevdiğim çizgi film karakterinin ismini kendisi kullanarak beni tüm çizgi film hatta animelerden bile soğutmuştur.
(#11315625) söylenecek söz azdır kendisine.
(bkz: #11327306)
"yıldırımlar yaratan bir ırkın ahvadı" olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.
ekşi sözlük için;

(bkz: res publica)
çaylaklıktan kurtulmuş sahalara dönmüş kemalist yazar. o artık ekşide yazar aynı zamanda...
yirim yirim diyemeyeceğim yazar. döverim döverim.
sübhanallah ibretlik paylaşımlarıyla gönlümde taht kuran yazar. selam çakarım. * *
(#11507032)bu saygısız, bu embesil entrynin sahibi. körü körüne nefret eden, bağnaz, götünden düşünen tipler vardır, bu eleman tamamiyle bunlardan.
(#11507032)
yazık diyorum sadece, çok yazık. düşmanlık taşıyan fikirleri sayesinde beni sözlükten soğutan yazardır.
şakirt dedektörü, şıp diye anlıyor herşeyi.
(#11507880) ehehe çok komik yazarı. * * *

edit: bir de eski entrylerini sürekli canlandırması dikkat çekici. olmuyorsa olmuyor niye kasıyon?
çok şanslı bir fare.
(bkz: fare canını senin)
kaliteli entryler giren yazar kardeşim. yazılarının sonuna kadar arkasındayım.
(bkz: kemalist canını senin)
Tom ile özdeşleşmiş sıçan. Kuru fasülye pilav, kedi köpek, bir elmanın ki yarısı gibi. Tom un kovalamaktan bıkmadığı fare.
camiye gidiyormuş lan.
güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026