bugün
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi9
- arkadaşlar bakar mısınız7
- ispartalı kızlar9
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- kırdığımız kalbi tamir etmek3
- sözlükte ortamın çok gergin olması3
- ioçk hırkası3
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- popo liposuction6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- güne acı bir gerçek bırak7
- küpe4
- cumartesi günü yapılabilecekler3
- travelerin içince pisleşmesi3
- ben divayım5
- parcalandim toparlanamiyorum36
- nureddin zengi tugayları2
- hazaryada kağan neden yavudiliği seçti3
- hangi manifest kızısın6
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek2
- evli bir adama aşık oldum sözlük21
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- fatma betül sayan kaya71
- üzülünce kusmak2
- türkçeye sistemli saldırı2
- arsa kapatmak3
- ada vapuru yandan çarptı2
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- ismed bin miralay'ı istihkam vel kalikratyaevi2
- oyum ak partiye4
- kız görünce değişen erkek4
- akrabanın 11 milyonu gitmiş3
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek7
- billur tuzu2
- 41 numerolu metanet vapuru2
- from gold from dust28
- anın görüntüsü15
- sözlüğün manyak dolu olması6
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek7
- mahalledeki velede oyuncak arabalar vermek2
- kötü karekterlerin iyi den daha güçlü olması4
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- oksijenin aslında 70 yılda öldüren bir zehir oluşu3
- bir otel odasında sözlük kızıyla görüşmek5
- fiziği güzel sözlük kızları56
- emekliler türk milletinin derin devletidir2
Galatasaray alt yapısının yeni direktörü inşallah sadece gösteriş için değildir maddi imkanlar el verdikçe bu adam ne istiyorsa yapılmalı mustafa Denizli yada yeni teknik direktörle düzenli fikir alışverişi içinde olmalı ayrıca Galatasaray'ın özellikle hollanda ve almanyada alt yapıya kazandirabilecegi gençler için ekipler oluşturulur ve bunların başında da bu adam durursa 5 6 yıla meyveleri alınmaya başlanır ayrıca bence Scout ekibiyle ilgilide elemanlar için kendisinden yardım istenip orayıda düzeltmek için fırsat oluşturulabilir.
Mustafa denizli giderse galatasarayın a takımının başına sezon sonuna kadar gelmesini istediğim hoca zaten ligde bitmiş bir galatasaray var e bu adama bıraksinlar bari son kalan 10 11 haftada bir kaç potansiyelli ismi A takımda kullansın sonra sene sonuna doğru mayıs gibi önümuzdeki sezondan gecerli olmak üzere yeni bir hocayla anlaş bu adamida onun alt yapıdan sorumlu hocası yap en azından alt yapı A takım koordinasyonunu sağlarsın.ama türkiyedeki yoneticilerde bu yonetme kabiliyeti nerde basindada yok söz gelimi simdi galatasaray maclara 1 2 ay bu hocayla cıksa ve sezon sonuna dogru onumuzdeki yılın planlamasını yapmak icin yeni bir hocayla anlaşsa lig bitmemis olsa basında çıkacak haberleri bi düsünün.
Ilk etap tamam simdi genclerden takıma monte etme zamanı.
Ilk etap tamam simdi genclerden takıma monte etme zamanı.
Oha amk bu ne. mancini prandelli karışımı gibi bir şey. saçlar ve alın çizgileri prandelli surat manciniye benziyo amk. neyse ben bu adama güveniyorum türk gelmesin zaten. sneijder getirtmişse bi bildiği vardır.
görsel
görsel
Sene sonunda vereceği rapor doğrultusunda yeni gelecek hocaya bağlı olarak çok rahat takımın yarısı gider ve Ünal aysal ın çok beğendiği hollanda ekolü mümkün kılınabilir. Huntelaar da yıllardır geliyor amk belki bu adam getirtir ne olur ne olmaz.
Galatasaray in 2015 2016 sezonunda son haftaları idare edecek olan hoca. Adam 1995 den beri antrenör ama en büyük başarısı çin u20 si. Bir anda galatasaray a yükselmesi de bi şok amk.
Galatasaray in 2015 2016 sezonunda son haftaları idare edecek olan hoca. Adam 1995 den beri antrenör ama en büyük başarısı çin u20 si. Bir anda galatasaray a yükselmesi de bi şok amk.
ilk şamarı Fenerbahçe'den yiyecek hocadır. Hoşgelmiş.
Belçika Liginde son yıllarda en iyi çıkışlardan birini Gent yaptı ve Riekerink teknik direktörüymüş. Porto' da asistan menajer olmak da herkesin harcı değil... Şuursuz galatasaraylıların sabır göstermesi gereken isim. Gerçek galatasaraylılar zaten sahiplendi şimdiden.
sneijderin kazığı olan kişi. herif fenere 2 gol atti diye kulübün tapusunu aldı lan resmen.
inşallah sonu diğerleri gibi olmaz, tutun, sevin, bağrınıza basın gari bu adamı. Nitekim yeni bir hoca, başarılı olmak isteyecektir, faydalanın ondan eyy yönetim, biz taraftarlar olarak hocalardan değil, sizden haz almıyoruz...
böylesine moralsiz ve mutsuz bir takımla saha avantajı ve rakibin dün akşamdan kalacak psikolojisini kullanarak başarı kazanması halinde tarihe geçecek yeni hoca. ama ben pek umutlu değilim, kalbim aslanlarımızla.
umut bulut da eskaza 1 gol atarsa değmeyin keyfime.
umut bulut da eskaza 1 gol atarsa değmeyin keyfime.
Pazar günü feneri mağlup edip iyi bir başlangıç yapacağını düşündüğüm hoca.
Takimi kesinlikle mustafa denizli'den daha iyi analiz etmis.yirtici olmayan kadroya tam saha pres yaptirmiyor. Yakin oynayan galatasaray topa daha iyi hukmediyor.
Hadi bakalim hayirlisi.
Hadi bakalim hayirlisi.
2015-2016 sezonu 2. yarısının geri kalan maçlarını galatasaray teknik direktörü olarak bitirecek olan hollandalı hoca, aslında çok başarılı bir adam ancak büyük takım seviyesinde değil, Hamza hamzaoğlu'nun hollandalı versiyonu diyebilirsiniz.
Ni-ekerink onu biçerink.
Mancini'yi hatırlatıyor sanki.
yabancı hayranlığı göstergesidir. türkiyede teknik direktör kalmadı galatasaray gibi bir kulüp hiçbir başarısı bulunmayan bir yabancıya emanet edildi. yılmaz vural, ersun yanal gibi renkli ve yerli antrenörler dururken böyle bir adamı galatasarayın başına getirmenin hiçbir izahı olamaz. artık yeter dursun özbek'in galatasaray kulübünü yönetme kapasitesi olmadığı gün gibi ortadadır.
3 m € bedel ile felpe meloyu satıp 2.5 m € bedelle donk gibi bir oyuncuyu alması da ayrı bir gaflet halidir. (donkun sözleşmesi sezon sonu bitiyordu.)
dursun özbek istifa et artık.
3 m € bedel ile felpe meloyu satıp 2.5 m € bedelle donk gibi bir oyuncuyu alması da ayrı bir gaflet halidir. (donkun sözleşmesi sezon sonu bitiyordu.)
dursun özbek istifa et artık.
yarınki derbiyi kaybetmek için elinden geleni yapmaya ant içmiş hocadır. semih kaya yı sağbek, wesley sneijder i hiç sevmediği kanatta değerlendirerek ryan donk ile tek ön liberolu sistemi (4-1-4-1) düşünüyormuş. umarım fikrini değiştirir, bile bile lades bu!
Yarın tarih yazacak olan hoca.
kendisinin görevi geçicidir, kalıcı olmaya kariyeri de, karizması da yetmeyecektir ama allah'ı var takıma en azından "bişey" oynatmaya çalışıyor. bu dandik kadroya rağmen oynattığı futbola saygı duydum, kesinlikle mustafa denizli yerine hamza'dan sonra riekerink gelse pek çok şey farklı olurdu.
komik bir adam.
gol anındaki görüntüleri güldürüyor beni.
gol anındaki görüntüleri güldürüyor beni.
Yasine tahammul etmemesi gereken hocadir.
karizmatik bir adam ama şuan takımın başında öylesine durduğu da bir gerçek. muhtemelen sene sonunda alt yapıya geri döner.
görsel
görsel
Yani Galatasaray'ın teknik direktörü değilde yoldan geçen Bi amca olsa bile çevirir yemek ısmarlar otobüste yer veririm.
Adam o kadar iyi niyetli ve temiz kalpli ki yüzüne yansıyor resmen.
Adam o kadar iyi niyetli ve temiz kalpli ki yüzüne yansıyor resmen.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar