bugün
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi31
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri18
- profil fotoğrafı neden olmuyor yahu8
- hoşlanılan bir bayana nasıl mesaj atılmalı10
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı14
- octavio ponce de leon8
- imamoğlu'nun x hesabının erişime engellenmesi34
- halkın döviz alması yasaklansın11
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları19
- mehmet şimşek için 3 kelime yakıştır8
- kemalist düşmanları18
- anın görüntüsü8
- fotokopici bi erkek13
- beybi leydi8
- beni özledin mi canım sözlük11
- en kötü şarkılar12
- sözlüğün en eli güzel kızı15
- camide bira içen chp li8
- türkiye'nin ab sürecinin süresiz dondurulması12
- devlet bahçeli bir tutarlılık örneğidir9
- düşün ki o bunu okuyor13
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer10
- shakespeare nin aslında şeyh pir olması9
- tecrübeli yetkili geldi tecrübeli yetkili geldi9
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı28
- dedikodu yapan erkek15
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası95
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- selam arkadaşlar neler yapıyorsunuz9
- neden para basıp dış borcumuzu ödemiyoruz9
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı20
- kemalist çocuğu9
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik8
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar10
- psikiyatri servisinde tanışılan kız15
- sırrı süreyya önder8
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8

entry'ler (19)
Ne alaka ?
insanlık dışıdır. 1 liraya tavuk döner ısmarla daha iyi kedi maması nedir ya? keşke herkesin gönlünden böyle güzel şeyler geçse, ne demiş peygamber efendimiz, komşusu açken tok yatan bizden değildir.
devamını yaşamadan yazamam olurdu.
(bkz: inci fest) neden olmasın?
2015-2016 sezonu 2. yarısının geri kalan maçlarını galatasaray teknik direktörü olarak bitirecek olan hollandalı hoca, aslında çok başarılı bir adam ancak büyük takım seviyesinde değil, Hamza hamzaoğlu'nun hollandalı versiyonu diyebilirsiniz.
serviste geçirdiği sürece bağlıdır, kısa bir süre ise, mutlu eder. uzun bir süre ise, depresif bir tepkiye yol açar.
o zamanlarda başlamış malzemeden çalma işi, o yüzden topun ağırlığı herkese göre değişiyor.
günün anlam ve önemine ithafen, günün realitesidir. tüm ülkenin tek bir yerde toplanıp savunma yapması ve bunun başarıyla sonuçlanmasına sevinilmez. bu bir yas günüdür.
şu ülkede internet hizmeti olarak para verip rezillik yaşayabileceğiniz tek marka. tamı tamına 6 gündür arıza kaydı yapmış olmama rağmen gelen giden yok sahip olduğum internet paketi 16mbps kullandığım internet download hızı 100kb/s gelip ölçüm yapacağız dediler hala gelecekler. 53 liraya sattıkları internetleri gibi ağır hareket ediyorlar. ulan ne güzel memlekette süperonline fiber kullanıyorduk sorunsuz b*k varmış gibi üniversiteye şehir dışına gittik.
Hağğğhğ gördükçe delirmektir arkadaşların bide o entryi görür hahhhğn öldürün bniii .
Hacı hoca adamın karısına tecavüz etmek gibi birşey hiç bulunmamış işkence turları ortaya çıkabilir veya beddualar mesela
- inşallah sevgilinle depişirken içine akıtırsın genç yaşında başına kaksın inşalllllllaaağğh !
- inşallah sevgilinle depişirken içine akıtırsın genç yaşında başına kaksın inşalllllllaaağğh !
Cinsel organın çekilerek şişmesi sonucudur günde 7 kere asıldığımda şişmeye başlamıştı en son bayağı bi şişti neyse mesajımm var çok çekmek zarar şişiyo mişiyo korkuyo insan .
Hafif bitterimsi dir sevgilim de bu renktedir tabi o kadarda kara değil hacı ama esmerdir nasıl diyeyiiiiim Tuba Büyüküstünün makyajsız ( Fondotensiz ) hali .
Dinazora bana tecavüz et demek gibi birşeydir düşünsene dinazor arkanda şrank şrunk puf puf puf -hıııağhhhn- .
Katla katla kullan be pmp işe yarar ben söyliyeyim cep boyları var onların Üniversteler için olanları felan ucuz ama kullanışlı .
Asa Akira <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Hu Huuuuuu Asa Gel bebeğim .
Hu Huuuuuu Asa Gel bebeğim .
Kızlarla çok iyi konuşurum , hatta dün bi çöp atmaya çıktım . Gece bizim arkadaşı gördüm balkondaydı oturdum gelmesini bekledim saat 01.20 ye kadar konuştuk . Sonra aşık oldum hay böle işin !
@3 Yıktın beni arkadaş nasıl bi iş yaptın öle ...............
O-Sahimi , yok yaa . Hacı nsaıl oluyo o iş çağırsana avratı
S-Heağtiiç yıvrım gel Orhan seni tadacakmış ben diyorum inanmıyo
H-Geğliyom beyğ
S-Heağtiiç yıvrım gel Orhan seni tadacakmış ben diyorum inanmıyo
H-Geğliyom beyğ