bugün
- ismet gurbuz 202418
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar19
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması16
- ankara4
- dünya kupasında özbekistan'ı desteklemek3
- akp'nin cumhurbaşkanı adayının erdoğan olması3
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler8
- telefon sinyali çekmeyen bölgede kaybolmak6
- ideal sevgilinin en önemli özelliği16
- küfreden kız iticiliği6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- beyaz otomobil satın almak15
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler8
- cuckold esnasında karınızın fenalaşması2
- lise defteri7
- yürüyüş partisi8
- ankara da nato zirvesi tedbirleri5
- suv araç sayısının binek araçları geçmesi2
- bakire kızla evlenmeyi savunmak5
- 23 haziran 2026 fransa ırak maçı4
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi10
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı4
- bacak kıllarını almadan şort giyen erkek4
- wine me dine me2
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- bugün de meme atan olmaması13
- yeniden üretilse satın alınacak eski arabalar4
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- türkiye6
- ilgi3
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- saba makamı ile okunan ezan4
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- evli çiftlerde tv kumandası kimde olur3
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- düşük iq belirtileri4
- lahmacunu elle yiyen kız18
- makarna süzmek5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- anın görüntüsü15
- ibne penis nah3
- birader beyler biraderdirler3
- 65 şut çekip gol atamamak5
- rabbin para vermesi4
- chp'deki değişimciler3
- aylık 374 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- şapkalılar suç örgütü operasyonu2
entry'ler (19)
Ne alaka ?
insanlık dışıdır. 1 liraya tavuk döner ısmarla daha iyi kedi maması nedir ya? keşke herkesin gönlünden böyle güzel şeyler geçse, ne demiş peygamber efendimiz, komşusu açken tok yatan bizden değildir.
devamını yaşamadan yazamam olurdu.
(bkz: inci fest) neden olmasın?
2015-2016 sezonu 2. yarısının geri kalan maçlarını galatasaray teknik direktörü olarak bitirecek olan hollandalı hoca, aslında çok başarılı bir adam ancak büyük takım seviyesinde değil, Hamza hamzaoğlu'nun hollandalı versiyonu diyebilirsiniz.
serviste geçirdiği sürece bağlıdır, kısa bir süre ise, mutlu eder. uzun bir süre ise, depresif bir tepkiye yol açar.
o zamanlarda başlamış malzemeden çalma işi, o yüzden topun ağırlığı herkese göre değişiyor.
günün anlam ve önemine ithafen, günün realitesidir. tüm ülkenin tek bir yerde toplanıp savunma yapması ve bunun başarıyla sonuçlanmasına sevinilmez. bu bir yas günüdür.
şu ülkede internet hizmeti olarak para verip rezillik yaşayabileceğiniz tek marka. tamı tamına 6 gündür arıza kaydı yapmış olmama rağmen gelen giden yok sahip olduğum internet paketi 16mbps kullandığım internet download hızı 100kb/s gelip ölçüm yapacağız dediler hala gelecekler. 53 liraya sattıkları internetleri gibi ağır hareket ediyorlar. ulan ne güzel memlekette süperonline fiber kullanıyorduk sorunsuz b*k varmış gibi üniversiteye şehir dışına gittik.
Hağğğhğ gördükçe delirmektir arkadaşların bide o entryi görür hahhhğn öldürün bniii .
Hacı hoca adamın karısına tecavüz etmek gibi birşey hiç bulunmamış işkence turları ortaya çıkabilir veya beddualar mesela
- inşallah sevgilinle depişirken içine akıtırsın genç yaşında başına kaksın inşalllllllaaağğh !
- inşallah sevgilinle depişirken içine akıtırsın genç yaşında başına kaksın inşalllllllaaağğh !
Cinsel organın çekilerek şişmesi sonucudur günde 7 kere asıldığımda şişmeye başlamıştı en son bayağı bi şişti neyse mesajımm var çok çekmek zarar şişiyo mişiyo korkuyo insan .
Hafif bitterimsi dir sevgilim de bu renktedir tabi o kadarda kara değil hacı ama esmerdir nasıl diyeyiiiiim Tuba Büyüküstünün makyajsız ( Fondotensiz ) hali .
Dinazora bana tecavüz et demek gibi birşeydir düşünsene dinazor arkanda şrank şrunk puf puf puf -hıııağhhhn- .
Katla katla kullan be pmp işe yarar ben söyliyeyim cep boyları var onların Üniversteler için olanları felan ucuz ama kullanışlı .
Asa Akira <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Hu Huuuuuu Asa Gel bebeğim .
Hu Huuuuuu Asa Gel bebeğim .
Kızlarla çok iyi konuşurum , hatta dün bi çöp atmaya çıktım . Gece bizim arkadaşı gördüm balkondaydı oturdum gelmesini bekledim saat 01.20 ye kadar konuştuk . Sonra aşık oldum hay böle işin !
@3 Yıktın beni arkadaş nasıl bi iş yaptın öle ...............
O-Sahimi , yok yaa . Hacı nsaıl oluyo o iş çağırsana avratı
S-Heağtiiç yıvrım gel Orhan seni tadacakmış ben diyorum inanmıyo
H-Geğliyom beyğ
S-Heağtiiç yıvrım gel Orhan seni tadacakmış ben diyorum inanmıyo
H-Geğliyom beyğ