bugün
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- çay koymak mı katmak mı7
- karımla evlendiğime bin pişmanım4
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- ruh halini tek cümlede anlatmak7
- balıkesir denince akla ilk gelenler8
- göbek eritme taktikleri3
- irmik helvası3
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- ülke whatsapp grubu kurmak3
- çay katüüm mü daayı3
- misafirliğe gitmek iyi değildir2
- sadece sarışın erkek yazarları takip etmem3
- en son aldığınız iltifat2
- kezo osuruğu2
- tarımdan paradoksa evrim2
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak5
- büyük aşklar yolculuklarla başlar2
- ciguli kral4
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- amerika iran savaşı2
- bulgar ötv si2
- hindistanlı kızlar5
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- ben geldim bıldırcın yumurtaları2
- güne bir şarkı bırak15
- cehaletln cazibesi11
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi6
- uludagsozluk33
- 19 haziran 2026 kanada katar maçı2
- mony tontana3
- gazete arşivi3
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- nato zirvesi2
- görükle2
- çok eski erkek arkadaş gurubu2
- en güzel kahve2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- allah atatürk ten razı olsun4
- eş değiştirme nedeniyle travma yaşayan kadın3
- buz gibi süt içmek3
- mısır3
- aykolik'in ayak bastığı şehirler2
- ciddi ciddi uludağsözlükte aktif olmak3
- 19 haziran 2026 meksika güney kore maçı2
- pandela4
- ismail kartal13
- yunan kültürü vs türk kültürü8
hoşgelmiş.
(bkz: johnny bravo)
an itibariyle girdiği entrylerin yüzde sekseninin konusu "silah/silahlanma/vurucaksın böylelerini/kızlar kızlar kızlar" olan yazar. ilgiyle takip ediyoruz.
(bkz: jack bauer)
'Bireysel silahlanma, adı üstünde bireysel silahlanmadır, kişinin kendisini ilgilendirir.'
diyerek tespit sıçmış yazar.silahı kendine doğrultuyorsan bi sakıncası yok tabi,yalnızca bireyi ilgilendirir.
diyerek tespit sıçmış yazar.silahı kendine doğrultuyorsan bi sakıncası yok tabi,yalnızca bireyi ilgilendirir.
bireysel güvenlik konusunda hassas olan bir yazardır. bu nedenle Kanunun müsade ettiği oranda, güvenliğini sağlamaya çalışmaktadır.
--spoiler--
sevgili suçlu,
maçan sıkıyorsa birgün benim de evime gel.
Yok, maçan o kadar da sıkı değilse, silahı olmayan insanların canını yakmaya, evlerini soymaya, yakınlarına tecavüz edip öldürmeye devam edebilirsin ama canını seviyorsan, bana veya yakınlarıma denk gelmemeye çalış...
--spoiler--
ruhsatlı bireysel silahlanmayı destekler.
--spoiler--
sevgili suçlu,
maçan sıkıyorsa birgün benim de evime gel.
Yok, maçan o kadar da sıkı değilse, silahı olmayan insanların canını yakmaya, evlerini soymaya, yakınlarına tecavüz edip öldürmeye devam edebilirsin ama canını seviyorsan, bana veya yakınlarıma denk gelmemeye çalış...
--spoiler--
ruhsatlı bireysel silahlanmayı destekler.
av malzemeleri veya silah satışı yapan bir işyeri olduğunu düşündüğüm yazar.
(bkz: sözlük üzerinden reklam yapmak).
(bkz: sözlük üzerinden reklam yapmak).
pakistan'da mı afganistan'da mı yoksa filistin'de mi yaşadığını bir türlü kestiremediğim yazar. silahı bir obje olarak görmediği kesin.
bataklığı görmeyip sineklere takıntılı olan yazar. kendisi de bir kurbağ olabilir ancak.
--spoiler--
(#9069545)
bataklığı görmeyip sineklere takıntılı olan yazar. kendisi de bir kurbağ olabilir ancak.
--spoiler--
Silah karşıtı olan yukardaki yazarın ve diğer silah karşıtlarının anlaması gereken şudur.
jack bravo, kurbağa dahi olsa; özgür ve onurlu olarak yaşayacak, kuyruğunu sıkıştırıp sorumluluktan, ailesini ve ülkesini korumaktan kaçınmayacak olan yazardır.
(#9069545)
--spoiler--
Silah karşıtı olan yukardaki yazarın ve diğer silah karşıtlarının anlaması gereken şudur.
jack bravo, kurbağa dahi olsa; özgür ve onurlu olarak yaşayacak, kuyruğunu sıkıştırıp sorumluluktan, ailesini ve ülkesini korumaktan kaçınmayacak olan yazardır.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25172770/
dayı oğlu haberlere çıkmış yazardır.
(bkz: what you reap is what you saw)
--spoiler--
''Genel güvenliği tehlikeye düşürmek'', ''devletin malına zarar vermek'', ''hırsızlık'' ve ''6136 sayılı kanuna muhalefetten'' haklarında işlem yapılarak mahkemeye sevk edilen her iki öğrenci çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
Çocuklardan C.P'nin ikametinin izmir'e alındığı, diğer öğrencinin ise okulda devamsızlık sorunu yaşadığı öğrenildi.
--spoiler--
dayı oğlu haberlere çıkmış yazardır.
(bkz: what you reap is what you saw)
--spoiler--
''Genel güvenliği tehlikeye düşürmek'', ''devletin malına zarar vermek'', ''hırsızlık'' ve ''6136 sayılı kanuna muhalefetten'' haklarında işlem yapılarak mahkemeye sevk edilen her iki öğrenci çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
Çocuklardan C.P'nin ikametinin izmir'e alındığı, diğer öğrencinin ise okulda devamsızlık sorunu yaşadığı öğrenildi.
--spoiler--
Bssah gönüllüsüdür, bireysel silahlanma ve savunma hakkını savunur. Güvenliğine önem verir. Türk'tür, vatanseverdir...
(#9527254) militarizmin zirvesinde. rezalet.
sözlüğün silahdarı.
kızdırmayın kafanıza sıkar.
yarın bir gün bireysel bireysel silahlanma hakkından!!! yararlanan birkaç magandanın otobüste giden çocuğunu beyninden vurup öldürürse ne düşüneceğini merak ettiğim yazar.
http://www.f5haber.com/mi...adelesini-haberi-3096619/
http://www.f5haber.com/mi...adelesini-haberi-3096619/
Kafayı tabanca tüfekle bozmuş enteresan bir yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar