bugün
- işiniz gücünüz yok mu11
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek7
- gocu43
- insanları imcitmeyi havalı bir şey sanan ibneler6
- bir bela geliyor29
- ölümden korkuyor musunuz4
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- fusya semsiyeli yabanci20
- sözlüğün insanı dertlendirmesi5
- queen feristah4
- dizi izlemek4
- sözlükte en çok sevdiğiniz olay2
- halil güneşli karizması4
- açık oylanınca vakko'dan gelinlik modeli göndermek2
- ilk kez böyle hissediyorum3
- bilin bakalım ben kimin fakesiyim6
- kimseyle dertleşememek4
- gecenin şarkısı14
- izmirbeyefendisi'nin şemsiyeli olması6
- heyt bea gocu mu5
- uludağ itiraf13
- uludağ sözlük evreni8
- özlenen kişiyi rüyada görmek4
- ametist moru2
- sözlüğün en bebiş yazarı2
- bak seri eksicim sana iki çift lafım var2
- geceleri gelen acaba mal mıyım hissi4
- ben sana ne yaptım2
- aşkın metafiziğinde toki kurasının önemi2
- arkadaşlar çok kırıcısınız6
- bir erkeği kibarca reddetmenin yolları2
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya14
- bebişim diye hitap eden erkek2
- sözlüğün kırbacı5
- 195 kaslı pilot14
- kendin hakkında bir entry bırak9
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- apo'nun villası11
- başlık silebilme yetkisi3
- hasan atilla uğur14
- ktç'nin şemsiyeli olması4
- gocu'nun şemsiyeli olması4
- borsa istanbul daki fon krizi5
- ayakları üşüyen erkek2
- bugün sizi en mutlu eden an2
- gammazların sanki biraz şey olması3
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- göte giren şemsiye açılmaz3
- yahudiler vs çinliler3
- arkadaşlar ben diablo oynamaya gidiyorum2
hoşgelmiş.
(bkz: johnny bravo)
an itibariyle girdiği entrylerin yüzde sekseninin konusu "silah/silahlanma/vurucaksın böylelerini/kızlar kızlar kızlar" olan yazar. ilgiyle takip ediyoruz.
(bkz: jack bauer)
'Bireysel silahlanma, adı üstünde bireysel silahlanmadır, kişinin kendisini ilgilendirir.'
diyerek tespit sıçmış yazar.silahı kendine doğrultuyorsan bi sakıncası yok tabi,yalnızca bireyi ilgilendirir.
diyerek tespit sıçmış yazar.silahı kendine doğrultuyorsan bi sakıncası yok tabi,yalnızca bireyi ilgilendirir.
bireysel güvenlik konusunda hassas olan bir yazardır. bu nedenle Kanunun müsade ettiği oranda, güvenliğini sağlamaya çalışmaktadır.
--spoiler--
sevgili suçlu,
maçan sıkıyorsa birgün benim de evime gel.
Yok, maçan o kadar da sıkı değilse, silahı olmayan insanların canını yakmaya, evlerini soymaya, yakınlarına tecavüz edip öldürmeye devam edebilirsin ama canını seviyorsan, bana veya yakınlarıma denk gelmemeye çalış...
--spoiler--
ruhsatlı bireysel silahlanmayı destekler.
--spoiler--
sevgili suçlu,
maçan sıkıyorsa birgün benim de evime gel.
Yok, maçan o kadar da sıkı değilse, silahı olmayan insanların canını yakmaya, evlerini soymaya, yakınlarına tecavüz edip öldürmeye devam edebilirsin ama canını seviyorsan, bana veya yakınlarıma denk gelmemeye çalış...
--spoiler--
ruhsatlı bireysel silahlanmayı destekler.
av malzemeleri veya silah satışı yapan bir işyeri olduğunu düşündüğüm yazar.
(bkz: sözlük üzerinden reklam yapmak).
(bkz: sözlük üzerinden reklam yapmak).
pakistan'da mı afganistan'da mı yoksa filistin'de mi yaşadığını bir türlü kestiremediğim yazar. silahı bir obje olarak görmediği kesin.
bataklığı görmeyip sineklere takıntılı olan yazar. kendisi de bir kurbağ olabilir ancak.
--spoiler--
(#9069545)
bataklığı görmeyip sineklere takıntılı olan yazar. kendisi de bir kurbağ olabilir ancak.
--spoiler--
Silah karşıtı olan yukardaki yazarın ve diğer silah karşıtlarının anlaması gereken şudur.
jack bravo, kurbağa dahi olsa; özgür ve onurlu olarak yaşayacak, kuyruğunu sıkıştırıp sorumluluktan, ailesini ve ülkesini korumaktan kaçınmayacak olan yazardır.
(#9069545)
--spoiler--
Silah karşıtı olan yukardaki yazarın ve diğer silah karşıtlarının anlaması gereken şudur.
jack bravo, kurbağa dahi olsa; özgür ve onurlu olarak yaşayacak, kuyruğunu sıkıştırıp sorumluluktan, ailesini ve ülkesini korumaktan kaçınmayacak olan yazardır.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25172770/
dayı oğlu haberlere çıkmış yazardır.
(bkz: what you reap is what you saw)
--spoiler--
''Genel güvenliği tehlikeye düşürmek'', ''devletin malına zarar vermek'', ''hırsızlık'' ve ''6136 sayılı kanuna muhalefetten'' haklarında işlem yapılarak mahkemeye sevk edilen her iki öğrenci çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
Çocuklardan C.P'nin ikametinin izmir'e alındığı, diğer öğrencinin ise okulda devamsızlık sorunu yaşadığı öğrenildi.
--spoiler--
dayı oğlu haberlere çıkmış yazardır.
(bkz: what you reap is what you saw)
--spoiler--
''Genel güvenliği tehlikeye düşürmek'', ''devletin malına zarar vermek'', ''hırsızlık'' ve ''6136 sayılı kanuna muhalefetten'' haklarında işlem yapılarak mahkemeye sevk edilen her iki öğrenci çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
Çocuklardan C.P'nin ikametinin izmir'e alındığı, diğer öğrencinin ise okulda devamsızlık sorunu yaşadığı öğrenildi.
--spoiler--
Bssah gönüllüsüdür, bireysel silahlanma ve savunma hakkını savunur. Güvenliğine önem verir. Türk'tür, vatanseverdir...
(#9527254) militarizmin zirvesinde. rezalet.
sözlüğün silahdarı.
kızdırmayın kafanıza sıkar.
yarın bir gün bireysel bireysel silahlanma hakkından!!! yararlanan birkaç magandanın otobüste giden çocuğunu beyninden vurup öldürürse ne düşüneceğini merak ettiğim yazar.
http://www.f5haber.com/mi...adelesini-haberi-3096619/
http://www.f5haber.com/mi...adelesini-haberi-3096619/
Kafayı tabanca tüfekle bozmuş enteresan bir yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar