bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- hikayeyi devam ettir30
- hayattan zevk alamamak15
- uyumayın konuşalım5
- gocunun nerede olması12
- rüyamda kadın olmuştum6
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi7
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- yazarların öldükten sonraki planları4
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- makine mühendisliği3
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- biber dolması olsa da yesek5
- sokakta kavga teknikleri3
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yeşilçam filmi izlemek6
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- uysaljakoben16
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri2
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- temiz nevresimler içinde uyumak3
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- en güzel tatlı2
- cioran neden intihar etmedi3
- habire12 adamdır37
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- kadın2
- yeni parti50
- fake yazarlar2
- narsisizm2
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- cem küçük5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
an itibariyle dolu yağan yer.
Hafta sonunun fena soğuk olacağı, an itibariyle rüzgârın ıslık çaldığı saçma yerleşim birimi.
kuzenimin askerlik yaptığı gölcük'ün bağlı olduğu şehirin, kocaelinin, merkez ilçesi.
Aslında tarihi izmit adında olmasına rağmen büyükşehire neden kocaeli adını verdiklerini anlayamadığım şehir.
türkiye sınırları içerisinde en çok honda civic bulunan ilçedir şahsi kanaatimce. ulan 3 araçta 1'i honda civic la yeminle.
hiç bu kadar karaçarşaflıyı bir arada görmemiştim. hem de minicik çocuklara takacak kadar kara...
izmit'te iken bu şehir gözünüze sevimsiz gelebilse de farklı bir şehire gittiğinizde özlersiniz nedense.
hayatımın en güzel kebabını yediğim merkez ilçe.
istanbul gibi büyük şehirlerden gelmiş öğrencilerin amına koyan şehir. şeyime benziyo la...
gri şehir.
burada yaşayan insanlar bu şehirden uzaklaşınca içinde manasız bir özlem oluşur bu şehre karşı sebebini henüz bilmesekte bu şehrin insanını kendine çeken birşeyleri var. hayırlısı.
yazları asosyalitesine hayran kaldığım, üniversite öğrencileri gidince yapraksız ağaca benzeyen şehir, memleketim. dönem dönem insanlarından nefret eder kendinizi atacak yer ararsınız ki kalabalık, kargaşa sevmeyenler için savunuyorum bunu, olmaz efenim. istanbul'un peşinden sadece saniyisiyle giden bir şehir olarak görüp ne kadar kötülesek de alışan durma duramıyor, gitse kalamıyor. diyeceğim o ki gelin bir görün.
sakarya ile maçında 4-1 lik skora plakasından dolayı dalga geçileceği için kendi kalesine gol atıp durumu 5-1 e getiren takım.
suanda yollarinda oldugum, beni bekleyen sehir. memleketim.
hyundai fabrikasında tercüman olarak işe başlamamla yaşama fırsatı bulduğum şehir.
geleli 1 buçuk ay kadar oldu. tabi ki bir antalya değil. ancak gene de hiç olmazsa deniz görebildiğiniz için ankara kadar da bunalmıyorsunuz. her ne kadar eğlenilecek yeri çok yokmuş gibi gözükse de, sakin havasıyla yaşanabilir bir şehir olarak gözüküyor.
denizi fabrikaların atıkları yüzünden pis olmasa tadından da yenmezdi ama buna da şükür.
geleli 1 buçuk ay kadar oldu. tabi ki bir antalya değil. ancak gene de hiç olmazsa deniz görebildiğiniz için ankara kadar da bunalmıyorsunuz. her ne kadar eğlenilecek yeri çok yokmuş gibi gözükse de, sakin havasıyla yaşanabilir bir şehir olarak gözüküyor.
denizi fabrikaların atıkları yüzünden pis olmasa tadından da yenmezdi ama buna da şükür.
an itibariyle özlem duyulan şehir.
''always piiz, izmitliyiz'' sloganına sahip ilçe.
göç sebebiyle izmitliler tükenmiştir. gebze de ortalamayı iyice bozmaktadır.
Her ne kadar göç almış olsa da güzelliğinden ödün vermemiştir. her yere yürüme mesafesinde gidilebilir. aradığnızı kolayca bulabilirsiniz. bir saturn, media markt ya da ikea açılsa hiç de fena olmaz. yazın kerpe'de denizde serinler, kışın kartepe'de karların arasında yuvarlanabilirsiniz. sanayi şehri olduğu için iş bulma imkanı da fazladır.
Her ne kadar göç almış olsa da güzelliğinden ödün vermemiştir. her yere yürüme mesafesinde gidilebilir. aradığnızı kolayca bulabilirsiniz. bir saturn, media markt ya da ikea açılsa hiç de fena olmaz. yazın kerpe'de denizde serinler, kışın kartepe'de karların arasında yuvarlanabilirsiniz. sanayi şehri olduğu için iş bulma imkanı da fazladır.
hoş bir yer.
"seka park" diye adlandırılan, gündüz vakti bile çimen üzerinde çiftleşen insanların görüldüğü (sene 2002) "efsanevi" bir parka sahip küçük şehir.
halkı abaza, apaçi değildir efenim. göç yaşanır bu bölgeye fazlasıyla.
Pişmaniye.
bok gibidir lan. sevsende bağımlılık yapar sevmesende bağımlılık yapar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar