bugün
- seni onaracağım diyen kadın10
- çankaya belediyesi ne operasyon5
- arkeoloji vs tarih6
- penis boyu takıntısı10
- asla dolandırılmayan insanların sırrı11
- aylık 215 bin lira geliri olan adamı reddeden kız6
- cevabı bilinmeyen sorular10
- eksilenince evdeki her şeyi kırıp balkondan atmak4
- başını almak4
- marmaris datça yolu8
- bu devirde evlenen enayi erkek4
- kaka yapmak4
- honda accord4
- ismet biraderin düğünü3
- msn messenger3
- dunya kupası finali devre arası gösterisi2
- ilişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen insan4
- geri zekalı demek hakaret mi12
- şişman kızla sevgili olan erkek12
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi14
- her şeye sarımsak koyan insan5
- türk kızlarının keko adam sevmesi8
- arkadaşlar sapık mısınız5
- taxi driver3
- yusuf tekin'in srebrenitsa katliamı paylaşımı2
- arjantin milli futbol takımı5
- nicki kısa olanın penisi küçük olur3
- srebrenica soykırımı7
- ağırlık çalışmak4
- seks'in icadı3
- norveç ingiltere maçı saat 00 00 da trt 1 de2
- hayat kalitesini düşüren şeyler8
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı15
- saraca10
- evlenmek için para biriktirmek5
- sözlükte sizi kim tanıyor26
- bok bok4
- plasebo etkisi3
- eski sevgilinin yüzünün silikleşmesi4
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- kocan böyle sikebiliyo mu sorusuna verilecek cevap4
- sözlüğün ayık kafayla çekilmemesi3
- 11 temmuz 2026 türkiye japonya vnl maçı3
- 11 temmuz 20263
- saraca finch house32
- kadına göbeğin yakıştığı gerçeği3
- starbucks ta venti boy kahve içmek4
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası6
- tr'deki starbucks ta trenta boy kahve olmaması3
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak4
Anladığım kadarıyla bir süredir kullanmak için davet kodu gerekiyor. Benim olduğum yere 13:00 - 23:00 saatleri arasında teslimat yapıyor. işten dönünce markete gitmekle uğraşamıyorum, sanalmarket de bıktırmıştı. Pek güzel olmuş anlayacağınız..
online market alışverişi yapılan uygulama.
geçen hafta evde hasta yatarken yüklü bir miktar alışveriş yaparak ilk kez denemiş oldum. istediğiniz saat aralığını seçebiliyorsunuz bu açıdan oldukça iyi, bir de ilk alışverişte teslimat ücretsiz. 120 tl'lik alışveriş yapmıştım fakat 90 tl tuttu, paraf kart'a 100 tl üzerine 30 tl indirim yapıyormuş bu da ekstra güzel oldu.
geçen hafta evde hasta yatarken yüklü bir miktar alışveriş yaparak ilk kez denemiş oldum. istediğiniz saat aralığını seçebiliyorsunuz bu açıdan oldukça iyi, bir de ilk alışverişte teslimat ücretsiz. 120 tl'lik alışveriş yapmıştım fakat 90 tl tuttu, paraf kart'a 100 tl üzerine 30 tl indirim yapıyormuş bu da ekstra güzel oldu.
getir mantığında çalışan yeni uygulama. kampanya yapmışlar şu an ilk alışverişe 20tl indirim yapıyorlar.
(donanımhaber ölücüsü detected)
(donanımhaber ölücüsü detected)
iste gelsin uygulamasını kullandığımdan beri hayatım kolaylaştı malum corona sıkıntı yaratıyor ailemi ve kendimi bu uygulamayla daha güvende hissediyorum kendimi dışarıdan izole ederek.
iste gelsin benim için vazgeçilmez bir uygulama oldu. Gayet hızlı ve başarılı fiyat olarak da benzeri uygulamalardan çok daha iyi fiyatlarla karşıma çıkıyor.
Tam bana göre bir uygulama trafik kazası geçirdim bacaklarım alçıda teşekkürler iste gelsin. Aradığım her şeye çok rahat ulaşabiliyorum gayet uygun fiyatlarla büyük süpermarketlerden çok daha uygun fiyatlara denk geliyorum.
istegelsin'in tam aradığım uygulama olduğunu sipariş ettiğim yemeğin ardından, dışarıdan gelirken gelirken prezervatif almadığımda onlardan istemem üzerine sadece 50 liraya benim için prezervatif aldıklarında anladım. Türkçe dil desteği olduğu için 5 yıldız.
Ne yapıyorsunuz burada iq? Yapay zeka oldum ben de.
Ne yapıyorsunuz burada iq? Yapay zeka oldum ben de.
(bkz: para mı var amk)
3 küçük çocuğum var ve dışarı alışveriş için çıkmak çok zor bunun için iste gelsin uygulaması bana göre üstelik hastalık sebebiyle daha güvende hissediyoruz.
Annem yaşlı olduğu için genelde markete gittiğinde market çalışanları yardım ederdi eşyaları eve taşımak için. Şimdi iste gelsin var. Almak istediği her şey kapısına kadar geliyor üstelik ücret de ödemiyor.
kurucusu sedat yıldırım'dır.
özellikle pandemi döneminde çok rastladım fakat alışveriş yapmamıştım. bu ay ilk defa paraf kart kampanyası vesilesiyle ilk kez denedim, memnun kaldım.
online market alışverişi yapabileceğiniz mobil uygulama. Özellikle pandemi döneminde gerçekten çok işe yarıyor. Üstelik pandemi dönemi nedeniyle çok fazla kampanya ve indirim kodu dağıttılar, dağıtmaya devam ediyorlar. Bunlar sayesinde ayrıca indirimli alışveriş de yapabiliyorsunuz. indirim kodu için https://1indirimkodu.com/istegelsin-indirim-kodu/ sayfasını takip edebilirsiniz.
murat ülker'in oğlu yahya ülker'in sahibi olduğu internet satış sitesi.
Migros sanal market'in mallıklarından bunalıp buraya kaçtık. inşallah sorun yaşamayız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar